PATRIARHUL KIRIL iar vorbeste despre SFARSITUL LUMII, dar de fapt chiar el si Vladimir Putin construiesc de zor stalpii pe care se va inalta ANTIHRISTUL: ecumenismul si cu semnul fiarei …

de Saccsiv

Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kiril

Iata ce putem citi la Când va veni Sfârşitul Lumii: Ce crede Patriarhul Kiril. de pe SPUTNIK:

Sfârşitul va veni dacă răul va creşte în amploare şi va reuşi să excludă binele din viaţa oamenilor, consideră Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kiril

CHIŞINĂU, 7 ian — Sputnik. Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kirill, a spus când ar putea veni, în opinia lui, Sfârşitul Lumii, despre care pomeneşte Biblia.

„În ce condiţii ar putea veni şi va veni în general Sfârşitul Lumii? În cazul în care societatea umană nu va mai fi viabilă. Atunci când îşi va epuiza raţiunile de a mai exista. În ce situaţie s-ar putea întâmpla acest lucru? În situaţia în care va veni dominaţia totală a răului”, a declarat Patriarhul într-un interviu acordat jurnalistului Dmitri Kiselev, directorul general al AIP „Rossia Segodnia”, subliniind că „răul nu este viabil”, iar „sistemul în care prevalează răul nu are şanse de existenţă”.

El a subliniat că „dacă răul va căpăta amploare şi va reuşi să înlocuiască binele din viaţa omenească, atunci va veni Sfârşitul Lumii”. Patriarhul Kiril consideră că această „creştere impetuoasă” a răului în societate va începe anume atunci când „punctul de vedere care pune la acelaşi nivel binele şi răul va triumfa la scară globală”.

„Şi din moment ce astăzi noi nu suntem la începutul acestui proces, ci am depăşit deja o anumită perioadă, a fost epuizat un anumit segment istoric, cum ar putea Biserica să rămână impasibilă, să nu tragă un semnal de alarmă, cum să nu avertizeze că am păşit deja pe calea periculoasă a autodistrugerii? Dacă Biserica nu va vorbi despre asta, cine va vorbi atunci”, a mai declarat Patriarhul Rusiei.

Iar conform ziarului Adevarul, tot în timpul interviulu, şeful Bisericii Ortodoxe Ruse i-a îndemnat pe ruşi să voteze la alegerile prezidenţiale din luna martie, cu actualul preşedinte Vladimir Putin care candidează pentru un al patrulea mandat:

„Fac un apel la toţi, inclusiv la credincioşi ortodocşi, să participaţi la viitoarele alegeri prezidenţiale. Este foarte important”

Adica a reusit sa vorbeasca despre Sfarsitul Vremurilor fara a spune de fapt nimic. Ce e raul ala? Doar avortul, homosexualitatea, organismele modificate genetic sau trupele rock? Sunt si ele rele, dar doar atat?

Despre antihrist nu ne zice nimic? Despre cei doi stalpi pe care se va ridica acest antihrist, iar nu ne zice nimic? Pai nu ne zice, caci chiar Patriarhul Kiril si presedintele Vladimir Putin construiesc la ei de zor. Vorbim despre ecumenism si semnul fiarei.

ECUMENISM:

Declaratia comuna Papa Francisc si Patriarhul Kiril al Rusiei: “RESTABILIREA UNITATII CRESTINE”

Video. HULA PATRIARHULUI KIRIL: “Crestinii si musulmanii se roaga Unuia si Aceluiasi Dumnezeu”

ECUMENISMUL ANTI HOMOSEXUALITATE: cea mai perfida forma de ecumenism

VIDEO: Patriarhul Kirill al Rusiei isi exprima „dragostea frateasca” fata de ereticul papa. Trimisii lui ii saruta mana …

Patriarhul Kirill cheama la eforturi comune ale creştinilor impotriva fortelor seculare anti crestine si … anti religioase. Insa acest front comun nu face decat sa pregateasca terenul ANTIHRISTULUI

SEMNUL FIAREI:

Video: COSMAR cu CIP in RUSIA …

A CAZUT RUSIA. A declansat razboiul contra banilor cash si cosmarul cu cip

Vladimire, Vladimire … VIDEO: In RUSIA vor CIP in TOATE, de la produse pina la avioane

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*