Lista cu vechii luptatorii care au tras pe dreapta. Sau chiar mai rau …

de Saccsiv . Reiau un citat din Parintele Nicolae Steinhardt (evreu), pentru ca e de bagat la cap: “Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.” Dar majoritatea vechilor luptatori au tras pe dreapta. Adica tac sau cel mult vorbesc oleaca in soapta. Cu riscul de a-i supara, o sa-i nominalizez, caci e nevoie sa fie iarasi ce au fost. Cu atat mai mult cu cat mai e oleaca si antihristul isi baga capatana pe usa. Asadar, in ordine alfabetica: Atitudini (revista) Mai palpaie oleaca o luminita pe acolo, dar comparativ cu anii trecuti … e chiar jenant. AXA (revista) Bine totusi ca mai functioneaza. Dar atat, caci de postat pare ca n-o mai face nimeni pe acolo, dupa mutarea la Domnul a “mogulului” Mugur Vasiliu. Danion Vasile A fost un luptator aproape neobosit. El stie ce mai face acum. Dar macar stie? Florin Stuparu S-a mutat la Domnul. Dar dintre toti prietenii sai nu stiu nici macar pe unul singur care sa-i mai promoveze extraordinarele scrieri. O facem insa noi, pe OrtodoxI..

de Saccsiv

.

Reiau un citat din Parintele Nicolae Steinhardt (evreu), pentru ca e de bagat la cap:

“Biruința nu-i obligatorie. Obligatorie e lupta.”

Dar majoritatea vechilor luptatori au tras pe dreapta. Adica tac sau cel mult vorbesc oleaca in soapta. Cu riscul de a-i supara, o sa-i nominalizez, caci e nevoie sa fie iarasi ce au fost. Cu atat mai mult cu cat mai e oleaca si antihristul isi baga capatana pe usa.

Asadar, in ordine alfabetica:

Atitudini (revista)

Mai palpaie oleaca o luminita pe acolo, dar comparativ cu anii trecuti … e chiar jenant.

AXA (revista)

Bine totusi ca mai functioneaza. Dar atat, caci de postat pare ca n-o mai face nimeni pe acolo, dupa mutarea la Domnul a “mogulului” Mugur Vasiliu.

Danion Vasile

A fost un luptator aproape neobosit. El stie ce mai face acum. Dar macar stie?

Florin Stuparu

S-a mutat la Domnul. Dar dintre toti prietenii sai nu stiu nici macar pe unul singur care sa-i mai promoveze extraordinarele scrieri. O facem insa noi, pe OrtodoxInfo, caci fratele chiar a avut multe de spus si le-a spus extrem de limpede.

Graiul Ortodox

Un blog excelent. A fost. Nu mai e deloc …

Ioan Vladuca

Unul dintre cei mai curajosi marturisitori contemporani. Matematician. El stie cu ce se mai ocupa …

Laurentiu Dumitru

A fost o vreme cand mai zicea cate una alta. El inca mai vorbeste, dar de fapt tace vorbind.

Marian Maricaru

Merge cu viteza I si cat mai pe margine, ca sa nu deranjeze pe nimeni. Dar, se cheama ca totusi merge …

Monahia Ecaterina Fermo

E bolnavioara draga noastra surioara evreica.

Monahul Filotheu Balan

La vremea lui, vorbea tare si fara frica. El m-a dumirit in trei vorbe cum e cu geocentrismul. L-am apreciat mult. Din pacate, intre timp am ajuns in tabere adverse.

Preotul Amfilohie Branza

In Micul Dictionar Enciclopedic, la definitia cuvantului curaj ii puteai pune fotografia sa. Intre timp, fotografia i se poate pune la … tradare.

Preotul Dan Badulescu

Habar n-am nici macar daca mai traieste.

Preotul Fabian Seiche

Idem.

Preotul Ioan Sismanian

Mai traieste …

Preotul Mihai Andrei Aldea

E activ, dar decat asa activism …

Preotul Mihai Valica

Mi-e dor sa-l mai aud zicand ceva.

Preotul Savatie Bastovoi

E cu posetute si cu nu stiu ce grup.

Razboiintrucuvant

Redenumiti intre timp Cuvantul Ortodox. Astia au intors armele inca din 2010. Pana atunci insa, erau un glas care conta.

Dintre veterani, mai sunt si altii, dar pentru ca inca mai sunt in transee iar unii dintre ei chiar continua sa se lupta curajos, evident ca nu i-am inclus in lista de mai sus.

Lista nu este exhaustiva, i-am ales insa pe cei despre care stiu bine ca li s-au daruit multi talanti, dar pe care, iata, ca au ales sa-i cam ingroape in fundul curtii. Ba chiar mai rau …

In incheiere, ma voi adresa direct lor, caci stiu sigur ca majoritatea dintre ei vor citi aceste randuri:

Iubiti parinti si iubiti frati,

Cu totii am trecut pragul chiliei Sfantului Justin Parvu si majoritatea am fost cand ne-a chemat pe frontul anticip, antiecumenism si anti tot ce tine de Noua Ordine Mondiala. Va mai amintiti? Eu imi amintes cu drag.

Eram un grup si multe puteam face in 10 ani. Dar ne-am dezbinat. Se mai poate repara ceva?

Nu cred ca vom mai putea fi un grup, insa macar dezgropati-va talantii. Scoateti armura curajului de prin beciurile unde ati azvarlit-o, curatati-va armele care au ruginit, rugati-va la Domnul si hai la lupta.

Tweet Print Friendly and PDF | OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Leave a comment
scroll to top