CAPUL lui Iohannis vrem! Iar restul plandemiștilor la OCNĂ! Să înceapă autopsiile, necropsiile și NURNBERG 2!

Români, nu CEDAȚI tocmai acum! SISTEMUL a fost nevoit să recunoască crimele, deși cifrele sunt praf în ochii credulilor, față de realitatea extrem de gravă. Conform estimărilor din SUA, cifrele oficiale acoperă doar 1% din cazurile reale ale reacțiilor adverse, cauzate de injectarea covid. Reacții adverse soldate zilnic cu decese subite, indiferent de vârstă sau condiție fizică! Este genocid planetar, iar în România este GENOCID NAȚIONAL care se va desfășura mulți ani de-acum încolo!

Trebuie să cadă capete! Cel mai important este cel al tartorului de la Cotroceni, alogenul Klaus Werner Iohannis – uitat să-i fie numele în vecii vecilor! Acest mameluc împăiat care INSTIGA întreaga populație și instituțiile statului la înțepare în masă, în timp ce circula printre „profesioniștii din sănătate” un avertisment despre efectele mortale ale serurilor experimentale! Și individul nu a făcut decât să apese pedala de accelerare a vaccinării, impunând certificatul verde, instrument ce obstrucționa dreptul la muncă, la mișcare, la educație și în consecință DREPTUL LA VIAȚĂ! A suprimat și dreptul la informare, guwernerul lui șpăguind din plin mass-media ticăloasă care ascundea și cenzura tot adevărul care a ieșit acum la iveală, OFICIAL!

Trebuie să răspundă toți acei ciocli apocaliptici care propagau isteria la ore de maximă audiență, garantând 100% infailibilitatea serurilor covid, ca singura șansă de protejare în fața unui banal guturai, care nu s-a prins de niciun om zdravăn la trup și mai ales la cap, care știa că cel mai important factor în cazul oricărei boli este un SISTEM IMUNITAR puternic. Dar specialiști de carton, precum Jurma, Gheorghiță, Mahler, Marinescu, Musta și restul sclavilor nu au vehiculat nicio astfel de măsură de întărire a sistemului imunitar al populației, prin aport de vitamine, sport, alimentație bio, odihnă și mai ales combaterea fricii, a stresului, a terorii ce au fost inoculate oamenilor de dimineață până seară la latrinele radio-tv sau oficine online! Ascunderea adevărului cu premeditare, faptă în urma căreia au murit și mor subit acum oameni pe capete, se numește CRIMĂ ÎN MASĂ premeditată, iar pedeapsa trebuie să fie fără milă! La OCNĂ cu toți!

Parlamentarii ce încă se mai numesc creștini și români ar trebui să inițieze URGENT proiect de lege care să dispună începerea necropsiilor și autopsiilor celor decedați subit în urma vaccinării covid! Sunt nenumărate familii ale căror membri și-au pierdut viața în urma vaccinării covid și doresc să se facă lumină și să fie despăgubiți măcar material, dacă oricum locul gol lăsat de cei dragi nu-l poate umple nimeni.

Tot politicienii cu ajutorul juriștilor nevânduți din această țară trebuie să înceapă pregătirile cu omologii lor din alte state ale lumii, pentru un organizarea unui TRIBUNAL INTERNAȚIONAL, care să judece crimele din plandemie și în urma vaccinării, pe modelul Tribunalului de la Nurnberg, de după cel de-al doilea război mondial. Suntem martorii unui nou curent dictatorial, neo-nazist și neo-bolșevic în același timp, la nivel planetar, care a pus la cale operațiuni de ucidere în masă, prin injectarea cu seruri experimentale, ale căror conținut nu se cunoaște în totalitate și prin ‘medicamente’ sau tratamente spitalicești ce au dus la moartea a milioane de oameni, în circumstanțe incerte, la care aproape nimeni din-afara sistemului nu a avut acces. Totodată, sunt numeroase victime ca urmare a întreruperii tratamentelor vitale pentru boli deosebit de grave, pentru că multe spitale au fost transformate în totalitate pentru suport covid.

Nu trebuie uitate nici blasfemiile săvârșite în timpul plandemiei la adresa Bisericii și a membrilor ei, prin obstrucționarea dreptului de exercitare a credinței, prin interzicerea unor înmormântări creștinești (să ne aducem aminte trupurile băgate în saci negri și aruncate în gropi, unele comune, apoi acoperite cu excavatorul) și încercarea antihristică de a schimba rânduielile bisericești. Slavă Domnului că nu ne-am lăsat credința călcată în picioare, cu excepția unor purtători de vorbe, care oricum nu vorbeau de capul lor. Dar aceasta este altă poveste, soră cu cea a popei Burducea.

Pentru a se întâmpla toate aceste acte reparatorii, oameni buni, trebuie să mișcăm noi primii! Să punem presiune pe factorul politic prin proteste, petiții, emailuri, plângeri penale și alte acțiuni în instanță și răspândirea adevărului cu orice preț, mereu, oriunde și oricui! Efectele vaccinurilor nu se vor opri, iar tot mai mulți oameni se vor trezi și ni se vor alătura! Sunt oameni chiar din sistem, care s-au dumirit și au prins curaj de mărturisire. Să-i primim și pe ei în rândurile noastre, după o cercetare obiectivă.

Trebuie să cadă capuri de căpetenii! Iar primul este al lui Iohannis! De-ar exista lege, ar merita GHILOTINA!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!| OrtodoxINFO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*