Procesul global „Nurnberg 2” pentru crime împotriva umanității în Plandemie a început la Curtea Superioară de Justiție a Canadei

[ad_1]

Procesul global "Nurnberg 2" pentru crime împotriva umanității în Pandemie a început la Curtea Superioară de Justiție a Canadei

O echipă de peste 1.000 de avocați și peste 10.000 de experți medicali, condusă de germanul Reiner Fuellmich, unul dintre cei mai puternici avocați din Europa, a inițiat cel mai mare proces din istorie numit „Nürnberg 2” împotriva OMS (Organizația Mondială a Sănătății) și Grupul Davos (Forumul Economic Mondial sub conducerea lui Klaus Schwab, în ​​vârstă de 80 de ani) pentru crime împotriva umanității.

Dr. Reiner Fuellmich este un avocat germano-american, el este cel care a câștigat procese de mai multe milioane de dolari împotriva fraudei Deutsche Bank și cel împotriva Volkswagen pentru frauda Dieselgate. Este unul dintre fondatorii „Comisiei de Investigare a Coroanei Germane”. Fuellmich și echipa sa au adunat mii de dovezi științifice pentru a dovedi nefiabilitatea totală a testării PCR și frauda din spatele acestora. Fuellmich a vorbit la acea vreme despre vaccinuri și a declarat că „nu au nimic de-a face cu vaccinările, ci fac parte din experimente genetice”. Pe lângă testele greșite și certificatele de deces frauduloase emise de personalul medical corupt, vaccinul „experimental” în sine încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva.

Potrivit articolului 32 din Convenția IV.1949, „Mutilările și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane” sunt interzise. Potrivit articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe oameni reprezintă o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg, care prevăd pedeapsa cu moartea pentru cei care încalcă aceste tratate internaționale. „Fuellmich a adăugat, de asemenea, că  acest lucru a fost planificat de multă vreme pentru a fi implementat până în 2050: „Dar apoi fiarele au devenit lacome și au decis să anticipeze planurile mai întâi în 2030 și în cele din urmă în 2020, într-o mare grabă încât au facut atât de multe greșeli.”

„Producătorii de vaccinuri, de exemplu, nu s-au așteptat că vor exista atât de multe efecte secundare și decese. Europa este principalul câmp de luptă al acestui război. Asta pentru că este complet falimentar. Fondurile de pensii au fost complet jefuite. Așa că vor să pună Europa sub control înainte ca oamenii să știe acest lucru.”, mai spune Fuellmich

Potrivit acestuia, cei care trag sforile din spatele scenei globale sunt constituiti intr-un grup de aproximativ 3.000 de superbogați. „Clica Davos din jurul lui Klaus Schwab aparține acestui grup. Ei vor control total asupra oamenilor. Ei mituiesc medici, personalul spitalului și politicieni. Oamenii care nu cooperează sunt amenințați. Ei folosesc tot felul de tehnici psihologice pentru a manipula oamenii.”, mai afirmă avocatul care adauga că procesul inceput in Canada este doar primul pas, intrucat e vorba despre un proces global, cu mai multe actiuni simultane in instantele mai multor tări.

„Mass-media spune o ‘realitate’ falsă și spune că majoritatea oamenilor sunt în favoarea măsurilor și a vaccinurilor. Acest lucru cu siguranță nu este adevărat.
De exemplu, aproape toți cei cu care vorbesc în Germania știu că o mască nu protejează de nimic, pentru că aproape toată lumea este acum informată despre mass-media alternativă. Vechea presă se stinge. Răspândiți adevărul și faptele cât de mult puteți”, rezumă Fuellmich.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum![ad_2]
Source link

One comment

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cu siguranta, demersurile lui Reiner Fuellmich vor da roade si se va afla adevarul despre ce se intampla cu adevarat in intregul sistem medical. Respect si admiratie pentru ceea ce face acest indemnabil avocat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*