Tag Archives: Rockefeller

TRANSUMANISM: “Vă vom muta conștiința pe un cip, iar trupul îl vom putea fabrica prin nano-bio tehnologii”. Planurile ocultei evreiești pentru venirea lui antihrist

singularitate

Mai jos vă prezentăm mărturia unui român, care a reușit să se rupă din mâna ocultei. Textul a fost trimis în mai multe rânduri monahului Teodot, care le-a publicat pe blogul său. Înarmați-vă cu răbdare și citiți până la capăt.

”Suntem extrem de mâhniți de ce se întamplă.

Personal am cunoscut un evreu venit din SUA si care mi-a spus ca actualul Patriarh e omul lor si ca intentioneaza sa termine odata pentru totdeauna cu civilizatia „mediteraneana” a crestinismului.

 – „O sa vezi ca va vom arata noi trupul lui Hristos” mi-a declarat. ” A fost un simplu om ”.
– Bine, i-am raspuns dar voi doriti sa il substituiti pe Hristos cu ce? Ce formula de nemurire aveti voi?
– „Va vom muta constiinta pe un cip, iar trupul il vom putea fabrica prin nano-bio tehnologii”.

Asta se intampla acum 3 ani si am realizat ca nu este deloc o fantasmagorie, ci un plan absolut dracesc. Cu toate ca i-am spus preotului toate acestea, prefera o atitudine de indiferenta, cel mult ca o curiozitate.
Frica ii domina, au un trai relativ indestulator si cred ca asta ii slabeste. Ne dorim sa isi vina in fire, sa realizeze pericolul si sa facem front comun.

Cel de care va faceam vorbire este un evreu cu nume romanesc Dan Pantea, implicat la nivelull SRI in toate regimurile politice, in scandaluri de coruptie CFR, dar care a reusit mereu, gratie relatiilor cu SUA sa capete un fel de imunitate si care mi-a recunoscut ca e mason.

Trebuie sa va marturisesc ca a incercat sa ma racoleze in afacerile pe care le deruleaza in Romania prin fondurile de investitii din State, dar mai intai a dorit sa vada ce credinta port. Si discutia s-a centrat pe sistemul de credinte. Fiind absolvent de Stiinte Politice am cercetat academic ce se incearca la nivel ideologic prin corectitudinea politica, fapt ce m-a condus la o serie de lecturi despre natura fabricata a corectitidinii politice.
Am aflat astfel de marile centre de cercetare si experimentare din campul stiintelor sociale, de nisa, tehnologice, de asa numitele „think thank-uri” americane, britanice si vest europene.
Discutia ce evreul in cauza a gravitat asadar asupra naturii noului sistem economic competitiv global, in care trebuie intelese dezvoltarea afacerilor.

In mod inevitabil a accentuat ca NOUL OM ce trebuie sa lucreze si sa traiasca in acest sistem trebuie sa fie un om dedicat exclusiv patimilor, sa nu inteleaga natura noii sale inrobiri si sa uite de „vechile determinisme” ce ii dadeau stabilitate afectiva: Dumnezeu, Familie, proprietate si as putea adauga un anume sens al normalitatii vizavi de relatiile inter umane. continuare »

Islanda aruncă la gunoi guvernul corupt şi apoi arestează toţi bancherii supuşi familiei Rothschild

Încă din secolul trecut marea majoritate a americanilor a visat să spună NU criminalilor bancheri corupţi conduşi de familiile Rothschild şi Rockefeller, dar nimeni nu a îndrăznit să o facă. De ce? Dacă numai jumătate din naţiunea americană şi 1% din cei care plătesc taxe şi impozite ar fi spus “AJUNGE!”, atunci guvernul s-ar fi schimbat. De ce este oare atât de greu pentru unii oameni să înţeleagă că printr-un simplu REFUZ de a plăti taxele către un sistem corupt se poate obţine mult mai mult decât prin violenţă? Cu alte cuvinte, URMĂREŞTE SĂ DESCOPERI UNDE AJUNG BANII TĂI! E chiar atât de greu? Adevărul în această privinţă este că doar islandezii au fost în stare să o facă… deocamdată. Nu numai că au reuşit să răstoarne un guvern corupt până în măduva oaselor, dar au pus bazele unei Constituţii corecte care va asigura că toate aceste dezastre naţionale nu vor mai putea să se repete niciodată. Dar asta nu e totul… Cea mai bună veste abia acum urmează! continuare »

Sub presiunea Fundatiei Rockefeller, Uruguay se pregateste sa legalizeze avortul

Presiunea organizatiilor „umanitare” in directia legalizarii avortului in lume continua. Senatul din Uruguay a adoptat in decembrie, cu 17 voturi pentru si 14 impotriva, o propunere de legalizare a avortului la cerere in primul trimestru de sarcina. Principalul agent de lobby pentru aceasta lege este Fundatia Rockefeller, impreuna cu alte ONG-uri internationale. Secretarul Conferintei Episcopilor Catolici, Gabriela López, a depus marturie in fata Comisiei de Sanatate Publica din Senat in acest sens (citata de LifeNews.com): „Din pacate, aceasta propunere nu este o initiativa a unor legiuitori locali, ci mai degraba una din strategiile promovate la nivel international de institutii care cauta sa manipuleze publicul si oficialii pentru a-i face sa aprobe un lucru in timp ce acestia sunt convinsi ca se intampla de fapt cu totul altceva.”

Principalul initiator al legii, senatoarea Monica Xavier, membra a coalitiei de guvernamant Frente Amplio (Frontul Larg, stanga) si un cunoscut suporter al avortului, a declarat in timpul celor 10 ore de dezbateri din plenul Senatului ca “Noi, parlamentarii, nu suntem cenzori morali (subl. ns.). Nu avem dreptul sa emitem o judecata morala spunand ca femeia care isi continua sarcina face bine, in timp ce cea care nu o continua, indiferent de motiv, greseste.” continuare »

Cum promoveaza marile organisme internationale avortul in lume, dupa programul masoneriei

ONU, organizatie cu doua fete

Fragment din volumul „A Way of Life”, publicat de Societatea pentru Protectia Copiilor Nenascuti, Londra, 2002. Traducere si adaptare: Asociatia Provita Media, www.provita.ro

[Nota red. CV: Analiza, scrisa acum aproape un deceniu, este pe alocuri depasita de evenimente (spre ex. politica Mexico City a fost abrogata de presedintele Obama, cunoscut ca devotat lobby-ului avortist, in a treia zi a mandatului sau) insa realitatea nu s-a schimbat, iar gravitatea problemei s-a accentuat.]

Natiunile Unite

Organizatia Natiunilor Unite a fost infiintata la 24 octombrie 1945, de catre 51 de tari, inclusiv Regatul Unit al Marii Britanii. In prezent exista 189 de tari membre, adica aproape toate tarile din lume.

In preambulul la Carta Natiunilor Unite, documentul care sta la baza acestei organizatii, care a fost semnat la 26 iunie 1945, statele membre s-au angajat sa urmareasca patru scopuri principale. Acestea erau: „salvarea generatiilor succesoare de flagelul razboiului; reafirmarea credintei in drepturile fundamentale ale omului, in demnitatea si valoarea persoanei umane; stabilirea conditiilor in care justitia si respectul fata de obligatiile ce decurg din tratate si alte surse de drept international pot fi pastrate si promovarea progresului social si a standardelor mai bune de viata in cadrul unor libertati mai mari.” [1] continuare »

Cazul mitropolitului Serafim de Pireu. Acuzele de anti-sionism nu sunt tot una cu acuzele de anti-semitism

Sub umbrela acuzei de anti-semitism, jidovii de ieri si de azi isi permit sa uzeze de mijlocele juridice pentru a inchide gura celor care demasca actiunile inumane si antihristice continue ale ucigasilor lui Hristos. Conform invataturile din talmudul evreiesc, cei ce nu apartin religiei iudaice sunt asemeni animalelor, iar potrivit cabalei se ajunge la a practica canibalismul conform unui ritual tinut secret de rabini, in care jidovii beau sange de copii crestini. Asta pentru a intelege cui i se inchina acesti rataciti, ce nu L-au primit pe Mesia, ci-l asteapta pe antihrist cu speranta ca ii va pune stapanitori peste aceasta lume.

Dar sa revenim la cazul mitropolitului Serafim de Pireu, un mare marturisitor al zilelor noastre, care trateaza adevaratele probleme, de mantuire, cu care se confrunta Ortodoxia in aceste vremuri de prigoana. Nu mai este cazul sa spunem ca in Romania nu prea avem ierarhi la acest nivel…

Iata care sunt reactiile si acuzele in cazul de fata:

Mitropolitul Serafim al Pireului raspandeste teorii ale conspiratiei pe baza “Protocoalelor inteleptilor Sionului”

John Sanidopoulos – Mistagogy / 22 decembrie 2010

Mitropolitul Serafim a fost autorul lansarii unor teorii ale conspiratiei si a unor temeri nefondate printre cetatenii greci. Numai anul acesta el a cerut guvernului grec sa  dizolve masoneria din Grecia pentru ca aceasta se închina Satanei, s-a opus Cardului Cetateanului, deoarece este un precursor al pecetii lui antihrist, şi a sprijinit pe episcopul Artemie din Serbia. Mai jos este ultima sa dezinformare, evident infuentat de discreditalele Protocoalele inteleptilor Sionului.

Mitropolitul Serafim al Pireului spune ca Hitler a fost doar un instrument sionist pentru a convinge pe evrei sa paraseasca Europa pentru Israel si “sa puna bazele noului Imperiu”

Articol din ziarul Haaretz, Israel, 22 decembrie, 2010

Un preot din conducere Bisericii din Grecia a declarat ca evreimea este vinovata pentru problemele financiare ale tarii

In timp ce a fost intervievat la o emisiune de dimineata la postul TV Mega din Grecia, mitropolitul Serafim de Pireu a spus ca sionismul international incearca sa distruga valorile familiei prin promovarea familiilor cu un singur parinte si casatoriile dintre persoane de acelasi sex, plusca exista o conspiratie sionista de subjugare a Greciei si a Ortodoxiei. continuare »

Google si Microsoft, sub comanda Bildeberg, in implantarea cu cipuri. Unul dintre pretexte: gripa porcina

Un singur Chip va controla daca persoana identificata poarta virusul, daca s-a vaccinat si daca a platit asigurarile medicale * Pasul doi: Chip-ul va controla datele bancare si daca individul se hraneste conform Codex Alimentarius * Generatia a treia, pana in 2015: localizare GPS.

Actiunile “VeriChip Corp” s-au triplat, conform NASDAQ, dupa ce reprezentaţii companiei au afirmat, recent, ca firmei i s-a acordat licenta exclusiva asupra a doua patente, ceea ce o va ajuta sa creeze sisteme implantabile la om ce vor fi folosite pentru detectarea virusilor. Patentele, detinute de partenerul “VeriChip”, “Receptors LLC”, se refera la biosenzori ce pot detecta AH1N1 si alti virusi, precum si amenintarile biologice cum ar fi Staphylococcus aureus rezistent la meticilina (stafilococ meticilinio-rezistent).

La o prima vedere, faptul ca va exista un “nanorobot” in organism capabil sa detecteze virusi si alte boli pare o solutie salvatoare a Omenirii. Tehnologia va fi combinată cu dispozitivele  implantabile de radio-frecventa VeriChip pentru a se realiza astfel sistemele de detectare a virusilor. Sistemul de triere va avea mai multe nivele de identificare – primul va identifica agentul ca fiind sau nu un virus, al doilea nivel va clasifica virusul şi va alerta utilizatorul implantului în legătură cu prezenta unei amenintari a virusurilor pandemici si la al treilea nivel va identifica cu precizie agentul patogen, s-a precizat intr-un ghid VeriChip publicat pe 7 mai 2009. Curios, cand nu aparuse inca isteria gripei porcine, iar Planeta nu era amenintata cu nicio pandemie.

“Nanorobotul” care controleaza sanatatea

Si mai interesant este ca dupa aparitia informatiei ca un Chip va fi inoculat in organism, deocamdata sub forma unei pastile de detectie, o alta stire din acelasi domeniu a aparut la cateva zile. Anume ca o companie americana va crea o bratara de radiofrecventa “RFID Bracelet” care va detecta automat dupa implantul VeriChip daca persoana in cauza s-a vaccinat sau nu impotriva unui anumit virus.

„Greg Evensen, fost membru în Kansas State Troopers,  vorbeşte la un congres in Texas, Oklahoma cu privire la planurile guvernului federal de a implementa un sistem de supraveghere incorporat în bratari şi de a suprima drepturile de liberă calatorie. Din pacate, eu cred că acesta este unul dintre multele planuri realizate pentru a asigura punerea in practica a decretului guvernamental pentru obligativitatea vaccinarii, care din nefericire a fost adoptat si in Oklahoma saptamana trecuta. Acest decret stipuleaza faptul ca toata lumea din Statul Oklahoma va fi vaccinata.”

Firma care se va ocupa de fabricarea acestor bratari este “Protheus BioMedical”. Cat priveste implantarea Chipului “nanorobot”, pe langa comapania “VeriChip”, o licenta similiara a fost castigata la jumatatea lunii noiembrie 2009 de catre “Novartis”. continuare »