Prima victima a campaniei anti-gardasil

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !parintele-tudor-peiu

Cititi si Romania vs. Romania

Părintele Tudor Peiu de la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti a permis organizarea unei conferinţe de presă pe tema vaccinării fetiţelor, în demisolul bisericii spitalului. La conferinţă a participat inclusiv prof. dr. Pavel Chirilă. Nu după mult timp i s-a imputat de catre conducerea spitalului permisiunea pe care a dat-o şi s-a trecut la represalii. Fiind angajatul spitalului, au început umilinţele (pe care le-a îndurat creştineşte) şi s-au făcut presiuni – nu explicite – ca să-l determine să plece. Pentru cine nu ştie, prin osârdia sa a fost construită o biserică de o frumuseţe aparte în curtea spitalului, care i-a pus la dispoziţie doar terenul. În biserică a crescut o obşte închegată, care face inclusiv pentru copiii din spital destul de multe. Părintele Tudor Peiu a adus multă lumină în acest spaţiu al durerii. A făcut sute, poate mii de botezuri de urgenţă, în unele cazuri întâmplându-se adevarate miracole. Nu s-a auzit despre ele datorită smereniei acestui om care şi-a făcut din slujirea preoţească unicul scop al vieţii sale.

Ultimile veşti

Părintele Tudor Peiu a fost pus în situaţia de a-şi alege o altă parohie. Este mutat disciplinar în contul campaniei împotriva vaccinului Gardasil; se susţine că este “promovat”, dat fiind că şi-a făcut datoria cu cinste la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu. Vedeţi bine cât cinism… În fapt, campania împotriva vaccinării a deranjat o afacere de zeci de milioane de euro. Pe ei nu-i interesează că acest vaccin poate distruge vieţile fetiţelor noastre; aici este vorba de cifre. Iar când cifrele vorbesc, vieţile oamenilor nu mai conteaza. Ei practică ura şi dispreţul pentru persoana umană; noi trebuie să devenim doar numere înglobate în cipuri, bucăţi dintr-un puzzle pe care îl compun şi îl desfac după interese sau după toane. Cine nu se supune, este pedepsit. Nu-i interesează că o comunitate îşi pierde păstorul şi că există riscul risipirii ei. Nu au decât un gând: să se răzbune, căci aceasta este religia lor. Ca să îşi atingă scopul, folosesc cele mai perfide mijloace. Astăzi direcţiunea spitalului i-a transmis că nu îi dă voie să facă botezul de urgenţă pe care o mamă disperată îl rugase să-l facă bebeluşului aflat la terapie intensivă. Părintele şi-a asumat riscul şi nu a cedat acestei interdicţii neomeneşti. Botezul a fost făcut.

Prima victimă a acestei campanii este un preot. Dumnezeu a lasat să fie ales pe cel mai curat dintre noi.

(Informaţiile sunt preluate de pe grupul de discuţii PROVITA, via Rafael Udriste Blog)

Va prezentam imagini din frumoasa parohie, rodul muncii acestui parinte

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=DlO-B5bfz_g]

7 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nadejde si exemplu de jertfa si pentru ceilalti dintre noi. Totul din iubire pentru Adevar si pentru aproapele nostru.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ne rugam pentru Parintele Peiu. dar sa fim convinsi ca i se pregateste ceva mai bun. Dumnezeu este cu sfintia sa.

 3. dumitrascu emilia

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ce dureros!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  sefii directi ai parintelui tac?!

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  SUNT ALATURI CU SUFLETUL DE PARINTELE TUDOR PEIU.MA ROG BUNULI DUMNEZEU SA-I DARUIASCA VIATA LUNGA CU SANATATE PT.A MAI PUTEA FACE ATATEA LUCRURI BUNE SI FRUMOASE, SA-L MILUIASCA SI INTAREASCA IN SITUATA PRIN CARE TRECE SFINTIA SA SI SA-L RASPLATEASCA PT.TOT CE A FACUT,AMIN. VRAJMASUL BLESTEMAT NESUPORTAND CE FACE PARINTELE TUDOR,A RAGNIT CA UN LEU CAUTAND SA-L INGHITA. PARINTE VA ROG SA MA IERTATI CA EU SUNT UN MARE PACATOS DAR VA REAMINTESC SI EU CE MI-A VENIT IN MINTE ACUM : BUCURATI-VA SI VA VESELITI CA PLATA VOASTRA MULTA ESTE IN CERURI,AMIN.VA SARUT DREAPTA PARINTE,BINECUVANTATI SI MA IERTATI PE MINE PACATOSUL-SA FITI TARE,VA IUBESC.

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cu Dumnezeu inainte!

 1. Pingback: Veste buna : Parintele Tudor Peiu ramane la biserica spitalului Grigore Alexandrescu « † Apologeticum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*