Tag Archives: vaccin

OFICIAL: Vaccinurile au provocat moartea bebelușilor din Argeș

nu vaccinarii copiilor

Reprezentanții Spitalului de Pediatrie Pitești au consemnat în Registrul de infecții nosocomiale, lunar, între 1 ianuarie 2015 – 16 februarie 2016, faptul că nu a fost identificată nicio infecție nosocomială, fără a exista însă buletine de analiză în acest sens, existând astfel suspiciunea că înregistrările nu sunt corespunzătoare adevărului, potrivit Corpului de control al premierului.

Informația apare într-o Notă de informare privind rezultatul verificărilor suplimentare efectuate de Corpul de control al prim-ministrului în legătură cu situația copiilor transferați cu afecțiuni grave de la Spitalul de Pediatrie Pitești la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Maria Sklodowska Curie”, remisă miercuri AGERPRES de către Guvern.

Potrivit notei, o echipă a Corpului de control a inițiat, din 16 februarie, o acțiune de documentare, în principal, la Ministerul Sănătății, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Direcția de Sănătate Publică Argeș, Spitalul “Maria Curie” și Spitalul de Pediatrie Pitești, în legătură cu modul în care acestea au acționat în cazul copiilor transferați cu afecțiuni grave la Spitalul “Maria Curie”, precum și în legătură cu modul de gestionare de către instituțiile sanitare implicate a infecțiilor nosocomiale. Acțiunea de documentare vizează perioada 1 februarie 2016 — 13 mai 2016.

Corpul de control al prim-ministrului a constatat că, în perioada 18 ianuarie — 11 februarie, la spitalele de pe raza județului Argeș au fost internați 16 copii (din care 13 cu patologie digestivă) cărora le-au fost stabilite la internare următoarele diagnostice: “boală diareică acută”, “gastroenterocolită acută”, “sindrom dispeptic”, “sindrom febril rinofaringită acută”, “pneumonie cu sindrom obstructiv’ și “rotavirus confirmat”. Mare parte dintre copiii internați în această perioadă la spitalele de pe raza județului Argeș și, ulterior, la Spitalul “Maria Curie” și la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” au prezentat în antecedente multiple internări pentru patologie digestivă și respiratorie, precum și anemie carențială și rahitism, fapt ce denotă o imunitate scăzută a organismului acestor copii, se arată în nota Corpului de control. continuare »

OMS recunoaște că există risc de infectare prin vaccinuri

Infecțiile de vaccin sunt, în cazuri rare, cauzate de un tip de vaccin — vaccinul antipoliomielitic oral trivalent, numit și vaccin antipoliomielitic oral de tip 2 — care conține mici cantități de virus atenuat, dar viu. Acest vaccin reacționează în sistemul digestiv și poate fi transmis prin intermediul apei contaminate cu materii fecale.

Pentru a reduce riscul de infectare cu acest vaccin de tip 2, experții OMS recomandă ca țările să folosească de acum o versiune numită “bivalentă” a vaccinului, care nu mai conține decât tulpini de tipurile 1 și 3.

Vaccinurile împotriva poliomielitei trebuie schimbate în două săptămâni în toată lumea (OMS)

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) amintește că țările mai au la dispoziție două săptămâni pentru a schimba vaccinurile împotriva poliomielitei, de a cărei eradicare omenirea este ”mai aproape ca oricând”.

Numărătoarea inversă începe duminică, a anunțat vineri purtătorul de cuvânt al programului de eradicare a bolii pentru OMS, într-o conferință de presă la Geneva, unde se află sediul organizației.

Au trecut 18 luni de când OMS și 155 de țări și teritorii vizate se pregătesc pentru această mare schimbare, a spus el, citat de AFP.

Pentru a se asigura că tranziția are loc așa cum a fost planificat, mii de observatori independenți vor confirma absența vaccinului actual în instituțiile publice și private și în locurile de stocare frigorifice.

Poliovirusul sălbatic, din care nu au mai existat cazuri în Africa începând din august 2014, persistă astăzi în Afganistan și Pakistan, în timp ce boala era endemică în mai mult de 125 de țări în 1988.

“Aproximativ 300 de milioane de doze de vaccin bivalent vor fi utilizate în programele de imunizare de rutină din lume”, a spus purtătorul de cuvânt.

Bill Gates a declarat că poliomielita ar putea fi eradicată “cu puțin noroc” până în 2017, în Pakistan și în Afganistan, țări în care această boală infecțioasă și contagioasă este încă prezentă, informează agenția France Presse.

“Încă există câteva cazuri, numai în două țări în acest stadiu, Pakistan și Afganistan, și cu puțin noroc, în acest an sau anul viitor vom avea ultimul caz”, a declarat fondatorul Microsoft, care rămâne cel mai bogat om din lume, potrivit clasamentului anual al revistei Forbes.

| Agerpres

Se va declanșa o infectare în masă prin această manevră. OMS recurge la acest tertip de a recunoaște parțial nocivitatea vaccinurilor, pentru a da tot ei un remediu, care nu avem garanția că nu va îmbolnăvi mai cu eficacitate milioanele de oameni ce vor accepta vaccinarea. Planul de reducere al populației globale este în plină desfășurare și se așteaptă să atingă apogeul prin programe și reforme impuse statelor slugarnice, printre care și România. SPUNE NU VACCINĂRII! PROTEJEAZĂ-ȚI FAMILIA!

VIDEO: Noi nu vaccinăm!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=fEwyJE2-Kiw#t=2164]

V-ati injecta de bunăvoie copilul cu una din substanțele următoare?
Otrava celulară și neurotoxina numită aluminiu?
Sau neurotoxina cancerigenă numită formaldehidă?
Sau eventual compuși organici de mercur precum Thimerosal?
Sau o grămadă de microorganisme modificate genetic și cultivate pe celule embrionare sau pe piure de țânțari?
Chiar nu vreți?
Atunci, la urmatorul rapel, cereți de la medic prospectul și întrebați medicul despre ingredientele și adjuvanții vaccinurilor!

NOI NU VACCINĂM, un documentar despre mitul și realitatea campaniilor de vaccinare. continuare »

Sataniștii masoni: “Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială”

caricatura-masoni-bisericaCitate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omeniri ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni.

Roosevelt, Grobaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puţin interesant.

Declaraţiile oamenilor care conduc lumea:

Graviditatea ar trebui să fie o crima împotriva societăţii, cu excepţia cazului în care părinţii deţin un permis de la guvern. Toţi potenţialii părinţi ar trebui să fie indemnati la a folosi produse chimice contraceptive, guvernul furnizand antidoturi cetăţenilor alesi pentru fertilizare” –  David Brower, directorul executiv Sierra Club.

“Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraţilor să-şi perpetueze specia” – Theodore Roosevelt

“O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală” –  Ted Turner, intr-un interviu pentru revista Audubon.

“Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie sa reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie sa ne foloseasca metodele pentru a obtine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapata de sub control, este nevoie de guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei…. Programul nostru în El Salvador nu a functionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de multi oameni … Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteti toţi bărbaţii la luptă şi sa ucideti un număr semnificativ de femei fertile …Cel mai rapid mod de a reduce populatia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagra ” –  Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie. continuare »

Vaccinul hexavalent retras în jumătate din Europa, în România nimeni nu zice nimic!

vaccin-hexavalentCE ESTE VACCINUL HEXAVALENT: În primul an de viaţă sunt prevăzute 6 vaccinări recomandate (antipoliomielită, antidifterică, antitetanos, antihepatită, antituse convulsivă şi anti Haemophilus Influenzae de tip B), toate legate de boli greu de tratat şi care ar putea în schimb să pună în pericol viaţa şi sănătatea copilului tău. Există unui “vaccin hexavalent”, care le conţine pe toate şase, astfel pot fi făcute toate împreună. Este vorba de vaccinul hexavalent produs de GlaxoSmithKlein, singurul din comerţ (acum se foloseşte Hexacima – inca astept confirmare din partea Biroului de Relatii cu Publicul al Ministerului Sanatatii), cel pe care il achiziţionează şi Ministerul Sănătăţii in România printr-un contract stipulat in 2012 pe durata de 4 ani (care doar din motive economice a durat mai puţin de atât)! Aşa cum spune comunicatul de presă al Ministerului Sănătăţii, prima furnizare a fost făcută de către firma SC GLAXOSMITHKLINE SRL, şi anume a vaccinului produs de casa farmaceutică cu acelaşi nume, e vorba de cel scos din comerţ în multe ţări din lume. Retragerea acestuia a fost foarte puţin mediatizată, iar în România nu s-a vorbit deloc!
Sunt curios in România câte mame ale copiilor vaccinaţi cu Infarnix au ştiut de scandalul acesui vaccin la nivel mondial!!!

O situaţie cu adevărat îngrijorătoare, şi sunt într-adevăr dezgustat de jurnaliştii români.
Deşi în 19 ţări au fost retrase mii de loturi de vaccin, fiind catalogat ca si cauza de SIDS (pe de-o parte provocat de loturi contaminate, pe de alta datorita apneei nocturne si refluxului pe care acest vaccin le poate provoca in anumite cazuri), în “Noua ţară a tuturor posibilităţilor” România nimeni nu spune nimic. Sau şi mai bine, cei care vorbesc despre asta sunt foarte puţin informaţi (vezi ProVaccin), încât ştirea provenită de la ei este ambiguă şi lipsită de concluzii concrete. continuare »

Nu vă vaccinați! VACCIN ANTIGRIPAL contaminat

nu vaccinarii copiilorVACCIN ANTIGRIPAL. Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări privind o posibilă contaminare intenţionată a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, că a primit astfel de informaţii şi a sesizat SRI.

VACCIN ANTIGRIPAL. Întrebat dacă are informaţii că s-ar fi produs o contaminare intenţionată a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, ministrul Eugen Nicolăescu a spus că a primit asemenea informaţii, “chiar din exteriorul institutului, pe diverse canale”.
“De exemplu că, atunci când a fost întreruptă activitatea, pentru că s-au stricat două centrifuge, care făceau amestecarea foarte bună a produselor din vaccin, când s-a stat, o săptămână şi jumătate, două săptămâni, atunci s-ar fi putut întâmpla ceva în acest sens”, a precizat Eugen Nicolăescu.Ministrul a adăugat că alte persoane i-au spus că fosta şefă de la laborator “a făcut analizele cu superficialitate, pentru toate analizele, pentru fiecare lot în parte”.

“Am informat SRI să ne dea sprijin în acest sens”, a mai spus Eugen Nicolăescu.

VACCIN ANTIGRIPAL. Ministrul Sănătăţii a declarat, vineri, că sunt suspiciuni că pe toată linia de fabricaţie a vaccinului antigripal de la Institutul Cantacuzino s-ar fi întâmplat “lucruri cu rea-voinţă”, precizând că au fost cerute informaţii în acest sens de la alte organe abilitate ale statului.

“Am solicitat şi altor organe abilitate ale statului să ne pună la dispoziţie unele informaţii – pe care noi nu putem să le avem, pentru că nu avem de unde – dacă sunt suspiciuni ca pe toată linia de ferabricaţie să se fi întâmplat şi lucruri cu rea-voinţă. Avem şi asemenea informaţii”, a spus ministrul Sănătăţii.

Întrebat dacă vor fi luate măsuri în cazul celor 400.000 de doze de vaccin antigripal produse de Institutul Cantacuzino în acest sezon, care nu au putut fi puse pe piaţă din cauză că nivelul de endotoxine depăşea limita admisă, Eugen Nicolăescu a răspuns: “Dacă se va constatat că sunt vinovaţi, da”.

VACCIN ANTIGRIPAL. Ministrul Sănătăţii a precizat că până nu se termină studiul clinic în cazul vaccinului, nu poate să se antepronunţe. Agenţia Naţională a Medicamentului a interzis punerea pe piaţă a vaccinului antigripal produs de Institutul Cantacuzino, după ce rezultatele testelor au indicat o concentraţie foarte mare de endotoxine, care ar putea să producă la administrare reacţii adverse, precum febră sau şoc anafilactic.

 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/vaccin-antigripal-vaccin-antigripal_1375912.html#ixzz2skiUzaNU
Follow us: @realitatea on Twitter

Vaccinarile NU pot fi obligatorii in România. Scrisoare deschisă

Vaccinările NU pot fi obligatorii in România
Scrisoare deschisă

Către Ministerul Sănatăţii
Doamnei  Mihaela Bardoş,

Vă rugăm să luaţi notă de obiecţia noastră in legătură cu Hotararea de Guvern privind aprobarea pachetului programelor naţionale de sănătate publicată pe site-ul Ministerului Sănătăţii in secţiunea Transparenţa decizională .

Obiecţie:

In textul propus, in Anexă, la pagina 2, la punctul 1., secţiunea Servicii medicale, formularea „imunizări obligatorii” este o gravă greşeală, fiind abuzivă şi in contradicţie atât cu litera cât şi cu spiritul legislaţiei româneşti existente. Această formulare este generatoare de abuzuri şi conflicte juridice nenumărate.

Argumentaţie:

  • † Vă amintim că in România nu există nici o intervenţie medicală obligatorie. Pacientul are dreptul să refuze sau să oprească orice intervenţie medicală, conform Legii drepturilor pacientului (Legea nr.46/2003, art.13). Aceeaşi abordare faţă de subiect se regaseşte şi in Legea privind reforma în domeniul sănătăţii (nr.95/2006) şi anume că medicul acţionează respectând voinţa pacientului şi dreptul acestuia de a refuza ori de a opri orice intervenţie medicală asupra sa (Art.376.(1)).
  •   Vă amintim, de asemenea, că in România,  Constituţia garantează câteva drepturi personale care, prin utilizarea unor termeni precum „imunizări obligatorii”, sunt puse sub semnul intrebării şi sub auspiciile abuzului. Amintim aici:
  •   Orice persoană are dreptul la integritate fizică (Art.22)
  •   Libertatea individuală este inviolabilă (Art.23)
  •   Orice persoană are dreptul să dispună de ea însăşi (Art.26)

De asemenea Codul Civil garantează acest fel de libertăţi şi drepturi privind  integritatea şi autodeterminarea persoanei umane, drepturi care sunt puse in paranteză de eventuale formulări precum „imunizări obligatorii”:

  •   Integritatea fizică si psihica a oricărei persoane sunt garantate si ocrotite in mod egal de lege (Art. 61.(1))
  •   Corpul uman este inviolabil (Art. 64.(1)). Orice persoană are dreptul la integritate fizică (Art. 64.(2)).

Toate aceste drepturi sunt desconsiderate şi ameninţate de formulări ce pot fi interpretate ca instauratoare de intervenţii medicale ce nu ţin seama de acordul pacientului, precum obligativităţi dictatoriale şi iraţionale.

Propunere:

Formularea „imunizări obligatorii” trebuie inlocuită cu formularea „imunizări recomandate”. Această formulare fiind in acord atât cu legislaţia românească cât şi cu deontologia medicală, având in vedere că un medic nu poate obliga un pacient să accepte o intervenţie medicală, ci i-o poate doar recomanda.

Această formulare „imunizări recomandate” se intâlneşte şi in alte documente legislative recente şi este credem o soluţie pentru evitarea numeroaselor inadvertenţe şi conflicte legislative inutile.

Imunizările fiind recomandate de specialişti şi argumentate de medici nu au nevoie de acte normative care să le facă obligatorii intr-un mod dictatorial ce aduce aminte de regimuri din epoci ce se doresc apuse.

In speranţa că am fost de folos, vă asigurăm de tot respectul şi consideraţia nostră şi vă inştiinţăm că aşteptam un răspuns la obiecţiile şi propunerile noastre în cel mai scurt timp cu putinţă.

1 ianuarie 2014

Mircea Puşcaşu, medic
Marcel Balaţchi, avocat
membri in asociaţiile
Bucovina Profundă,   ProVita Bucovina şi
Fundaţia “Sfinţii Martiri Brâncoveni” – Suceava
| BucovinaProfundă

 

COMUNICAT DE PRESĂ: Vaccinurile nu sunt obligatorii pentru înscrierea copiilor la școli și grădinițe

vaccin la o tanaraÎn ultimele luni numeroși părinți ne-au semnalat faptul că anumiți directori de școli și grădinițe refuză să le înscrie copii în instituțiile de învățământ preunivesitar pe care le conduc, pe motiv că nu sunt vaccinați. Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă a solicitat Ministerului Educației Naționale să clarifice această situație și să informeze părinții cu privire la obligativitatea vaccinării propriilor copii.

Prin adresa, înregistrată cu numărul 61182/03.10.2013, am solicitat reprezentanților Ministerului Educației Naționale să ne transmită dacă există vreo directivă a ministerului în ceea ce privește refuzul de a înscrie în sistemul de învățământ copiii nevaccinați. Totodată, le-am cerut să ne transmită care este poziția Ministerului Educației Naționale în această problemă: dacă este sau nu obligatorie vaccinarea copiilor pentru ca aceștia să fie acceptați în sistemul de învățământ preuniversitar.

În urma acestei adrese am primit răspuns de la doamna Vasilica Ștefania Duminică, secretar de stat pentru învățământul preuniversitar, care ne-a precizat următoarele:

având în vedere că dreptul la educaţie şi sănătate trebuie asigurat de instituţiile statului împreună cu familia, înscrierea copiilor în unităţile de învăţământ preuniversitar nu este condiţionată de vaccinarea acestora.”

Redăm integral răspunsul primit din partea Ministerului Educației Naționale:

CABINET SECRETAR DE STAT
MINISTERUL   EDUCAŢIEI    NATIONALE
Nr. 61182 /05.11.2013

Către,

ASOCIAŢIA PĂRINŢILOR PENTRU O EDUCAŢIE SĂNĂTOASĂ
în atenţia d-lui Jercan Eugen, Director de Programe

Ca urmare a scrisorii dumneavoastră adresate Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), înregistrate cu numărul de mai sus, referitoare la “un eventual refuz” de înscriere a copiilor la creşă, grădiniţă, şcoală dacă nu au efectuat vaccinările obligatorii, trebuie avute în vedere următoarele aspecte legislative :

– În baza Legii 649/2001 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 53/2000 privind obligativitatea raportării bolilor şi a efectuării vaccinărilor, Calendarul vaccinărilor este elaborat de Ministerul Sănătăţii pe baza unui program naţional; continuare »

Masoneria își reia agenda de vaccinare a Fetelor cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani

vaccinarePărinții  ale căror fete au vârste cuprinse între 11 şi 14 ani vor fi nevoiți să se prezinte urgent la medicul de familie pentru a li se explica despre noul program de vaccinare a copilelor împotriva cancerului de col uterin, scrie  bzi.ro.

Lista cu fetele  care vor fi vaccinate gratuit în cadrul unui nou program finanțat de Ministerul Sănătății va fi înaintată de medicii de familie Direcției de Sănătate Publică. Necesarul de doze de vaccin HPV, care protejează femeile de virusul uman papiloma, va fi trimis la minister, mai menționează publicația ieșeană.

“Programul de vaccinare gratuită, care s-a derulat până acum la fetițele cu vârsta între 11 și 12 ani, dar și tinerelor cu vârsta între 13 și 26 ani, a fost sistat. Practic, programul nu mai există. Ministerul Sănătății va începe un nou program de vaccinare gratuită împotriva cancerului de col uterin pentru fetițele cu vârsta între 11 și 14 ani. Probabil vaccinarea va începe în luna octombrie. Nu am primit încă toate datele de la Ministerul Sănătății. Medicii de familie vor discuta cu părinții și cei care sunt de acord cu vaccinarea vor fi trecuți pe o listă care va fi trimisă la DSP. Astfel se va evita să se cumpere mai multe doze și să nu avem cui să le administram. Vaccinul HPV va fi identic cu cel administrat în programul care a fost sistat”, a declarat Marius Voicescu, purtator de cuvânt la Direcția de Sănătate Publică Iași.

Citiți și:

CONFERINTA CU INVITATI DE EXCEPTIE: Ce nu stiati despre vaccinuri. Matematicianul IOAN VLADUCA, medicul MIRCEA PUSCASU, inginer chimist DANIELA STEFAN. Constanta, joi, 3 octombrie 2013, ora 18

afis vaccinare constanta

Se va discuta despre:
– efectele adverse ale vaccinurilor
– legatura dintre vaccinuri si autism
– toxicitatea vaccinurilor-mercur si aluminiu
– statistici privind introducerea vaccinurilor si bolile postvaccinale
– cum pot fi refuzate vaccinurile
Va asteptam in numar cat mai mare!
Cu stima,
Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni

Un tată luptă pentru dreptul copilului său la educație, refuzând vacinarea obligatorie

nu vaccinarii copiilorUn sucevean, tată a doi copii, contestă decizia unei grădiniţe locale de a nu-i accepta fiul de 3 ani care nu a nu a fost vaccinat împotriva unor boli infecţioase. Bărbatul spune că măsura reprezită o încălcare a Codului Civil şi amenţă că va da în judecată Direcţia de Sănătate Publică Suceava.

Ionel Vovciuc, în vârstă de 36 ani, spune că fiului său i se refuză nejustificat accesul la educaţie şi consideră că decizia autorităţilor sanitare de a împiedica accesul copiilor nevaccinaţi în unităţile educaţionale încalcă Constituţia, Codul Civil şi drepturile pacienţilor, relatează monitorulsv.ro.

Bărbatul invocă dreptul său ca părinte de a nu-şi inocula copiii, în baza unei declaraţii pe proprie răspundere, susţinând că are suficiente motive să creadă că fiul său se poate dezvolta armonios şi fără vaccinuri. „Copilul meu îşi formează o imunitate naturală dacă eu îi asigur un mediu sănătos şi o alimentaţie corectă. Consider că din punct de vedere al imunităţii este mai puternic decât copiii vaccinaţi, el nu a răcit, spre deosebire de ceilalţi. Faptul că la noi se înregistrează decese la copiii vaccinaţi şi nimeni nu-şi asumă răspunderea în asemenea cazuri mă face să cred că vaccinurile nu sunt sigure şi că fiul meu poate creşte sănătos şi fără ele. Mi-am asumat toate riscurile când am decis să nu-mi imunizez copilul”, spune Ionel Vovciuc, citat de presa locală. Suceveanul spune că se va alătura unei campanii naţionale de strângere de semnături de la părinţii care împărtăşesc aceleaşi convingeri, care înceracă să lanseze subiectul imunizărilor obligatorii într-o dezbatere publică.

De cealaltă parte, Direcţia de Sănătate Publică Suceava invocă Ordinul 1955/1995, potrivit căruia „în unităţile pentru ocrotirea, educarea şi instruirea copiilor şi tinerilor, publice sau private, se vor primi numai copiii şi tinerii care prezintă documente medicale ce atestă starea lor de sănătate şi efectuarea imunizărilor profilactice obligatorii”. Specialiştii în sănătate publică subliniază că prioritar este dreptul copilului la viaţă şi la sănătate, menţionând că neîncrederea părinţilor în beneficiile imunizării nu are argumente solide.

Cazul nu este unul izolat în Suceava. Potrivit sursei citate, în ultimii ani, medicii din judeţ se confruntă tot mai des cu refuzul părinţilor de a-şi imuniza copiii împotriva bolilor infecţioase, procentul de vaccinare în judeţ ajungând la 85, chiar 80% în unele zone.

Dr. Christa Todea-Gross: Vaccinul provoacă dezechilibru sistemului imunitar. Cum au dispărut epidemiile în lume

Nota:
Doamna dr Todea este un medic pediatru, crestin, care promoveaza actiuni pro-vita. In prezent si-a lansat cartea “Vaccinurile-preventie sau boala, o noua patologie pediatrica” , o carte extrem de bine documentata cu informatie medicala, in care vorbeste despre riscuri reale, mai putin promovate de firmele de medicamente. Dna dr a fost chemata in fata Colegiului, i s-a virusat adresa de mail si toate adresele de contact etc.
Cartea se gaseste de cumparat la aceasta adresa. Costa 35 lei, dar pentru ca dna dr Christa Todea Gross nu vrea sa faca o afacere din vanzarea acestei carti, a pus-o si gratuit la dispozitia doritorilor. Ea a fost postata pe site-ul provita Cluj initial, dar in prezent atat adresa federatiei provita Cluj, cat si link-ul catre carte sunt blocate de cei care au interes sa faca asta. Vom mai publica articole interesante din aceasta carte.

Sistemul imun sănătos şi dezechilibrul provocat de vaccinuri

Pe parcursul a mii de ani, sistemul nostru imun s-a adaptat la existenţa microorganismelor din mediu, care sunt nenumărate, multe fiind încă necunoscute. Organismul uman este el însuşi un mare rezervor de microorganisme indispensabile pentru o viaţa sănătoasă. Puţinele microorganisme nocive pentru om pot fi, în majoritatea cazurilor, anihilate de către arma noastră biologică naturală: un sistem imun sănătos şi performant. Pe acesta, copilul îl dobândeşte în parte de la mamă, la naştere, iar apoi şi-l perfecţionează pe al lui, în mod natural, prin contactul cu răceli uşoare, boli infecto-contagioase (“bolile copilăriei”) etc. Până la vârsta de 2 ani, când dispare imunitatea moştenită de la mamă, copilul îşi dezvoltă un sistem imun sănătos. Acest lucru se întâmplă doar dacă nu se intervine din afară cu mijloace care să scadă sau să modifice în mod negativ sistemul de apărare al copilului (vaccinuri, antibiotice, cortizon, antiinfiamatoare nesteriodiene etc.). Din nefericire, câteva epidemii din trecut (izbucnite mai ales în timpul războaielor) au generat invenţia vaccinurilor şi astfel s-a pornit un atac fără precedent asupra sistemului imun al omului de 200 de ani încoace. Nu s-a luat deloc în seamă cel mai important aspect al vaccinurilor: faptul că sistemul imun al omului nu este adaptat la forme noi, artificiale, de microorganisme, cu care în mod normal el nu s-a întâlnit niciodată în natură şi pentru care nu are o “memorie imună”.

Dacă mai adăugăm şi existenţa în vaccin a unor substanţe aleigizante, metale grele, proteine străine, antibiotice şi, nu în ultimul rând, combinaţia mai multor virusuri, ne dăm seama că şansele formării unui sistem imun sănătos şi performant la copil este practic nulă. îl distrugem deja “din faşă”. Consecinţele dezastruoase ale vaccinurilor s-au observat abia în aniiy60, când, în America, după ce s-a triplat numărul de vaccinuri, a apărut un număr foarte mare de cazuri de autism la copii, până atunci fiind doar câteva cazuri răzleţe, tratate în Clinicile de Psihiatrie. Efectele adverse evidente ale vaccinurilor “obligatorii” la copii fac victime în scurt timp şi în Europa, unde se copiază modelul american de vaccinare. România nu face excepţie. Bolile cronice grave, dar şi decesele provocate de vaccinuri sunt total ignorate de cei care ridică în slăvi cea mai mare eroare medicală a secolului: vaccinurile” (dr. Louis De Bromver). Au trecut doar 50 de ani (maximum 2 generaţii) de la declanşarea acestui război biologic împotriva unui sistem imun vulnerabil, imatur, al sugarului, cu grave repercusiuni şi după zeci de ani, şi este imposibil să nu obsemăm o creştere explozivă, fară precedent, a bolilor cronice grave, unele cunoscute, dar extrem de rare în trecut, altele noi, incurabile, atât la copii, cât şi adolescenţi (alergii grave, autism, sindromul ADHD, boli autoimune, sindroame neurologice noi etc.), la adulţi şi vârstnici (boala Alzheimer, diverse forme de cancer, boli autoimune etc..). continuare »

Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul!

Scriam acum 2 zile urmatoarele: Campaniile de vaccinare din tara noastra au fost, in utimii ani, invaluite in scandal. Fie ca a fost vorba despre o actiune esuata, precum cea desfasurata in cazul imunizarii fetitelor contra HPV, fie ca a fost vorba despre sume irosite pe fabricarea unor seruri cu probleme, putem spune ca Ministerul Sanatatii a aruncat pe fereastra mai bine de patru milioane de euro.

Si faptul ca alte 350.000 de doze de vaccin antigripal au fost gasite cu concentratie scazuta la tulpina B, astfel ca, din cele un milion de doze cumparate de Ministerul Sanatatii de la Institutul Cantacuzino, 700.000 de fiole au probleme.

Dar ceea ce se urmareste este distrugerea cu totul a industriei farmaceutice romanesti, pentru a se promova medicamentele straine. Mai mult, se urmareste privatizarea totala a sectorului de Sanatate din Romania, folosindu-se mijloace murdare de discreditare si santaj.

In ce priveste vaccinurile, trebuie stiut ca sunt o eroare medicala, ce poate lasa sechele grave pe tot restul vietii. Asadar, NU VA VACCINATI!

Cititi in articolele de mai jos amanunte despre riscurile vaccinurilor:

Romanii au inteles in mare parte periculozitatea vaccinului. Statul a aruncat milioane de euro, iar vaccinurile au expirat

Campaniile de vaccinare din tara noastra au fost, in utimii ani, invaluite in scandal. Fie ca a fost vorba despre o actiune esuata, precum cea desfasurata in cazul imunizarii fetitelor contra HPV, fie ca a fost vorba despre sume irosite pe fabricarea unor seruri cu probleme, putem spune ca Ministerul Sanatatii a aruncat pe fereastra mai bine de patru milioane de euro.

Vaccinarea antigripala, oprita

In urma cu doua zile, Ministerul Sanatatii a dispus suspendarea, timp de 10 zile, a vaccinarii antigripale, dupa ce in 350.000 de doze pregatite de Institutul Cantacuzino s-a descoperit ca o componenta nu e eficienta. “Ne asumam consecintele si vom retrage dozele necorespunzatoare”, a declarat Margareta Mazilu, directoarea Centrului de productie de la Institutul Cantacuzino. Daca se iau in calcul cele 350.000 de doze ineficiente, costul ar fi de 2,8 milioane de lei, insa o buna parte dintre ele au fost folosite, asa ca suma ce va fi returnata de Institutul Cantacuzino va fi probabil mult mai mica. Mazilu a precizat ca in cazul dozelor care au fost administrate pacientilor nu exista riscuri pentru sanatatea acestora, singura problema fiind ca ei nu mai sunt protejati in cazul unei tulpini de gripa. continuare »

Nu e de gluma: Un bebelus din Slatina, paralizat in urma unui vaccin impotriva poliomelitei

Abia invatase sa mearga, insa acum este paralizat de la brau in jos. Vorbim de un copil de doar un an si doua luni din Olt. Nenorocirea s-a intamplat la o zi dupa ce micutul a fost vaccinat impotriva poliomelitei. Medicii din Slatina cred ca micutul are sanse mici de recuperare si l-au trimis la Bucuresti pentru mai multe analize.

VEZI VIDEO:Un copil nu-si mai poate misca picioarele dupa ce a fost vaccinat  Parintii acuza medicul de familie ca n-a facut vaccinul cum trebuie

Parintii acuza medicul de familie ca n-a facut vaccinul cum trebuie. Vaccinul a fost facut de o asistenta, supravegheata de un medic de familie din localitatea Schitu, OLt. Parintii spun ca dupa vaccin, copilul nu si-a mai putut misca picioarele.
Parintii bebelusului sunt disperati, mai ales ca, nimic nu prevestea ce avea sa li se intample.
“Trece din patul asta de-a busilea in celalat pat. Mi-as vinde si un rinichi numai sa-mi vad copilul bine. Se sperie copilul cand l-am pus si merge ca un sarpe”, a povestit tatal copilului.
Medicii din Slatina i-au pus diagnisticul de paraplegie flasca, o boala care are consecinte pe viata. Acum, toate sperantele parintilor sunt medicii din Bucuresti.

REALITATEA.NET

Petitie impotriva defaimarii prof. doc. Vasile Astarastoae, cunoscut ca un luptator impotriva vaccinurilor si a cardurilor de sanatate cu cip

Va transmitem invitatia de a semna o petitie formulata de catre dl. Prof. Dr. Constantin Ciuce, rector UMF Iuliu Hatieganu Cluj-Napoca, in favoarea d-lui Prof. Dr. Vasile Astarastoae.

Noi, subsemnatii, membri ai comunitatii locale si internationale, constatam cu revolta ca unui membru marcant al comunitatii academice si medicale din Romania, profesorul Vasile Astarastoae, ii este negat dreptul la justitie impartiala si obiectiva. Investigatia referitoare la proiectele europene implementate de Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi, condusa neprofesionist de procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie, a devenit o platforma de defaimare a rectorului Vasile Astarastoae si a echipei sale.

1. Solicitam Directiei Nationale Anticoruptie sa ia masuri pentru a inceta manipularea presei si a opiniei publice prin scurgerea de informatii trunchiate.
continuare »

Studiu: Vaccinurile la copii provoaca mortalitate infantila

Un studiu socant publicat recent intr-o prestigioasa revista medicala a gasit o legatura statistica directa intre numarul dozelor de vaccin administrate si rata de mortalitate infantila in lumea dezvoltata.  Studiul sugereaza ca numarul de inoculari impus fortat de autoritatile medicale asupra copiilor are, de fapt, un impact negativ asupra sanatatii. Acest numar de doze de vaccin este in crestere – in special in Statele Unite, care administreaza cele mai multe vaccinuri si au, totodata, cel mai mare numar de decese infantile.

Studiul, intitulat “Regresia ratei mortalitatii infantile la numarul de doze de vaccinuri obligatorii: exista o toxicitate biochimica sau sinergica?” („Infant mortality rates regressed against number of vaccine doses routinely given: Is there a biochemical or synergistic toxicity?”), a fost condus de Neil Z. Miller si Gary S. Goldman si a fost publicat in revista de prestigiu „Toxicologie Umana si Experimentala” (Human and Experimental Toxicology Journal), care este indexata in Biblioteca Nationala de Medicina. continuare »

Tetanosul si vaccinul antitetanos

1.) Tetanosul este o boala provocata de o bacterie numita Clostridium tetani, care patrunde in organism la nivelul ranilor. Bacteria poate forma spori care sunt foarte rezistenti in mediul inconjurator, mai ales la nivelul solului si in excrementele animalelor (in special a cailor). Cel mai usor se infecteaza ranile provocate prin muscaturi, arsuri, intepaturi si mai ales ranile provocate de corpuri straine: lemn, sticla, metal. ( Behrmann 1999). O rana sangeranda, fiind bine oxigenata, nu va contine niciodata toxina tetanica. Ea se gaseste doar in conditii de anaerobioza ( medii fara oxigen). ( Dr.med G.Buchwald, Impfen, das Geschäft mit der Angst, 2008, 121-131). Odata cu aparitia mijloacelor de transport moderne in orase, care au luat locul trasurilor cu cai, au scazut mult focarele de infectie cu acest bacil.

Infectia este favorizata de boli precum diabetul zaharat si ateroscleroza (ATS), cand bolnavii au o circulatie deficitara. Bacteria se inmulteste foarte bine in conditiile unei proaste circulatii, a lipsei de oxigen. Otrava bacilului, numita toxina tetanica, are o mare afinitate pentru sistemul nervos. Ea se propaga de-a lungul nervilor si ajunge la sostemul nervos central (SNC). In functie de cat de aproape de nervi sau maduva este rana, se ajunge la boala in timp de 4 zile – 2 saptamani. Toxina tetanica afecteaza activitatea motorie ( a muschilor), ceea ce duce la contractii musculare generalizate si foarte dureroase, cu pastrarea cunostintei. Cele mai periculoase sunt laringospasmul si contractia musculaturii respiratorii. Tratamentul este unul de urgenta. Mortalitatea era mare in trecut. Ulterior, ea a scazut foarte mult si datorita tehnicilor moderne ale Medicinii :2,3 % la varsta de 20 de ani si 18% la cei trecuti de 60 de ani.( EB 1999). Incepand cu anul 1980, nu s-a mai inregistrat niciun caz mortal la copiii din Germania. Chiar si la varstnici, se observa o scadere importanta a cazurilor mortale, cauza fiind probabil si raspandirea tot mai mica a bacteriei (prin mecanizarea agriculturii, modernizarea transporturilor, etc). Din 2001 nu mai este considerata o boala care trebuie raportata in mod obligator. ( Pro & Contra, 2008, 142). continuare »

Bill Gates preseaza guvernele lumii pentru a atinge o rata de vaccinare de 90% la nivel mondial. Scopul: reducerea populatiei globului cu “pana la” 15%

Infamul Bill Gates este intr-o cruciada pentru a vaccina intreaga lume. Intr-un discurs recent, gurul Microsoft transformat in misionar umanitar preseaza guvernele lumii pentru a “preveni 4 milioane de decese pana in 2015, [si] …10 milioane de decese”, pana in 2020.

El crede ca acest lucru se va intampla prin vaccinarea a cel putin 90 % din populatia lumii.

Gates a fost un adept deschis al vaccinarilor de ani de zile. Organizatia lui, Bill & Melinda Gates Foundation,  promoveaza in mod constant vaccinuri oriunde si oricand poate. Site-ul grupului, de fapt, spune ca unul din scopurile sale este de a vaccina fiecare copil de pe planeta, sustinand ca vaccinurile sunt “una dintre cele mai eficiente interventii create vreodata pentru sanatate.” (https://www.gatesfoundation.org/vacc … ).

In numeroasele sale discursuri, totusi, Gates a oferit informatii contradictorii cu privire la ordinea de zi din spatele insistentei sale promovari a vaccinarii. In cel mai recent discurs al sau, el sustine ca vaccinurile vor salva vieti, dar intr-un discurs de la o conferinta TED de anul trecut, Gates a declarat clar ca vaccinurile si programele de ingrijire a sanatati sunt parte a unei ecuatii de reducere a populatiei lumii cu 15%.
continuare »