Parintele Iustin sarbatorit la Iasi! La Multi Ani, Mare Duhovnic al Neamului!

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=zs3fh2t86WM]

carte_p_justinPe 9 februarie, la Iasi, “Casa cartii” a gazduit lansarea volumului jubiliar la 90 de ani dedicat parintelui Iustin Parvu, de la manastirea Petru Voda, jud . Neamt. Sub titlul “PARINTELE IUSTIN PARVU – Ctitor si parinte duhovnicesc”, cartea scrisa de Gratia Lungu Constantineanu cuprinde trei parti in care ne este prezentata pe scurt viata parintelui Iustin si ctitoriile sfintiei sale, atat cele duhovnicesti, cat si cele de lacasuri sfinte inchinate Domnului.

parintele-iustin_zambindNe alaturam si noi cu umila noastra urare de
“La Multi Ani, Mare Duhovnic al neamului !!!” si multumim parintelui Iustin pentru stradania pusa in slujba credinciosilor ce-i calca pragul chiliei, cat si celor ce cu buna credinta ii cer sfatul. O data cu sarbatorirea sfantului mucenic Haralambie pe 10 februarie, parintele se incununeaza cu binecuvantata varsta de 90 de ani.

De ziua parintelui, credinciosii se vor afla in numar foarte mare la manastirea Petru Voda mai cu seama in urma minunii ce a avut loc duminica, 7 feb 2009, cand din icoana Maicii Domnului a inceput sa curga mir, un semn ce ne poate spune multe lucruri, mai cu seama referitor la ultima perioada. Mila Domnului cu noi, cu toti !

icoana-maicii-domnului_care_a_plans_cu_mir-de-ziua-parintelui-iustin-la-petru-voda

Parintele Iustin ne impartaseste la aniversarea a 90 de ani, momente din viata sfintiei sale:

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=KaLbizuOvn8]

Va recomandam si articolul maicii Ecaterina Fermo, dedicat acestei aniversari : “Fiul Cerului”, Parintele Justin Parvu, la 90 de ani !

7 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La multi ani, Sfinte Parinte!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa ne traiti intru multi ani! drag Parinte Iustin si sa ne calauziti in continuare pe calea cea buna!Doamne ajuta!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  LA MULTI ANI! DUMNEZEU SA-L TINA MULTI ANI PE PARINTE PENTRU A NE PRIMI IN CONTINUARE IN MICUTA SI PRIMITOAREA LUI CHILIE DE LA MANASTIREA PETRU -VODA, PENTRU A NE DA SFATURI SI A NE ALINA DURERILE SUFLETESTI!

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  ,,La Multi,Multi,Multi Ani!" scump,iubit si drag parinte Arhimandrit Iustin Parvu. IL rog pe Domnul Dumnezeul nostru sa binecuvanteze aceasta zi aniversara si sa va daruiasca inca o steluta,binemeritata, la cununa muceniciei d-voastra.Va urez sa ne mai pastoriti multi,multi,multi ani,cu sanatate si cu multe fericiri duhovnicesti.
  Sarut-mana.
  Maria Vasiliu ,cu voia Domnului,roaba sa.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La multi ani, Parinte!
  Sa traiti, sa fiti sanatos si sa va rugati pentru noi, pacatosii, in vremuri grele ce ne asteapta.
  "Cred Doamne, ajuta necredintei mele!"

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  La multi ani!Sa va daruiasca D-zeu toate bunatatile ceresti!Ati facut din noi,cei care v-am cunoscut mai mult decat au reusit sa faca toate universitatile la un loc.In chilia parintelui,acolo ,in genunchi la picioarele sale am trait Sfintenia.Datorita Parintelui am descoperit drumul care duce la Hristos.Sa ne ajute D-zeu sa tinem calea cea dreapta,asa cum Parintele ne-a invatat prin exemplul personal."Fiul Cerului"-Minunata graire.Cuvinte mai mari nu pot fi.Sarut-mana.

 7. plecan alexandrina georgeta

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sa ne trati parinte,Dumnezeu sa va ajute in lupta cu cei care nu-l iubesc pe Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*