Prigoana impotriva crestinilor. Sinodul talharesc din 25-26.02.2009

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HN_H5l4XeqE]

Vizionati toata predica aici.

DOWNLOAD INTREAGA PREDICA download_fisier

Hotararea sinodului de la Bucuresti a fost o hotarare apostata in ceea ce priveste microcipurile. A fost un sinod talharesc prin care crestinii sunt dusi in ratacire (…) Preotul care tace nu este preot, sihastrul care tace nu este sihastru si mireanul care tace nu este crestin. Crestinul care se teme de diavol mai mult decat de Dumnezeu, nu este crestin. Ba mai mult, episcopul care se teme de mai marii lumii acesteia, mai mult de ei decat de Hristos, nu este episcop. Patriarhul care in loc sa cerceteze invatatura Sfintilor Parinti si invataturile cuviosilor despre sfarsitul lumii, ascultand mai mult decat de ministerul de interne decat de Hristos, nu este patriarh(…) Si Dumnezeu prin acest semn a aratat ca este nevoie ca preotii, episcopii, crestinii sa iasa la marturisire jertfelnica !

extras din predica la Duminica Sfintei Cruci,
22 martie, manastirea Petru Voda

Mai jos sunt imagini cu minunea de la Iasi :

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HMbGwyIhkqQ]

Mai multe imagini video si detalii pe blogul Saccsiv.

[polldaddy poll=1466500]

56 Comments

 1. Este clar ca sunt moaste de martiri, si nu este o nalucire diavoleasca. Cred ca aceasta minune a fost facuta de Dumnezeu si-ATENTIE, CHIAR LA CONFERINTA ! pentru a ne arata ca nu ne-A parasit !
  In alta ordine de idei, atrag atentia ca preafericitul patriarh a inceput sa terorizeze mai toate parohiile, impunandu-le sprijinirea cheltuielilor pe care le face cu televiziunea sa, cu ziarul sau si cu radioul, cu luxul inaltelor fete bisericesti. Sunt inghesuiti in toate parohiile preoti si diaconi , peste puterea parohiilor, sunt obligati sa iasa la pensie preotii vechi din parohii, si inlocuiti cu adepti ai lui Ciobotea, sunt stoarse parohiile de bani si puse la discretia totala a patriarhului. Macar daca acest patriarh ar pastra crerdinta, dar cu ultimile evenimente privind documentele satanice, ma cam indoiesc. Cred ca in aceste vremuri de mare rastriste postul, rugaciunea, iubirea sunt necesare mai mult ca oricand, dar mai trebuie ceva : ridicarea crestinilor la lupta impotriva celor care smintesc Biserica lui Hristos ! Nimeni nu spune sa-i omoram cu parii, dar trebuie sa deschidem ochii bine cui ne inchinam, pentru ca in Biserica au intrat multe erezii. Atentie !-multi crestini simpli, din sate, in special, cei batrani care nu prea primesc informatii ca noi cei ce corespondam prin internet, nu au habar de ce se intampla cu adevarat. Lor trebuie sa le aratam ce se intampla in aceste vremuri foarte tulburi ! Ei merg la biserica, acolo se tine Sfanta Liturghie, dar predicile pastorilor nu amintesc deloc de ultimile noutati deosebit de periculoase pentru ortodoxia noastra. Ne aflam in mare pericol . Numai de ne-ar intari Dumnezeu si ne-ar calauzi pe calea cea buna !

 2. Nu pot sa cred cum acesti mari duhovnici ai nostri Pr Iustin si Pr Arsenie sa fie numiti eretici .Dar si Sfiniii marturisitori de mai demult au fost prigoniti si chiar caterisiti pt ca spuneau adevarul un sg ex din multe altele ar fi cazul SF Maxim Marturisitorul i-au taiat limba si mana dreapta ca s anu mai spuna adevarul asa treb sa procedeze un crestin adevarat cum fac prigonitorii asa a facut Mantuitorul i-a mutilat pe cei care nu ascultau de El.Aici se vede minciuna ca nefiind in adevar EI NU POT SA-SI IMPUNA MINCIUNILE DECAT PRIN VIOLENTA .Sa ne rugam pt Ierarhii nostri ca sunt inselati bietii de ei si vor sa ne duca si pe noi in inselare .Asta-i buna Pr Iustin este spion al rusilor el care a patimit in inchisoarile comuniste si Pr Arsenie la fel .Doamne apara si pazeste

 3. Mihai,
  asculta inregistrarea si ai sa vezi despre ce e vorba! Este vb. despre o minune petrecuta la Iasi cu moastele Sf. Inchisorilor de la Aiud din care au izvorat mir de fata cu o sala intreaga de oameni! Slava Domnului pentru toate!

 4. Acest lucru e semn vazut chiar si pentru cei necredinciosi ca tot ce s-a discutat la conferinta e perfect adevarat, mai ales faptul ca ni se sugruma libertatea si acceptam asta cu lasitate, ni se impun legi idioate si imorale si noi le consideram modernizare (cand de fapt mergem spre preistoric, coborandu-ne mai jos decat animalele) !! Poti descarca mai multe materiale video aici si ai si programele cu care sa le vezi la aceasta adresa >

  http://www.megafileupload.com/en/file/91711/Anti-666-rar.html

  de asemenea pe adresele urmatoare vei gasi si conferinta lui Danion si a par. Hrisostom in format audio

  despre microcipuri

  http://www.megafileupload.com/en/file/91718/cipuri-25-02-09-mp3.html

  Aveti aici si conferinta de joi seara, in doua parti arhivate, dupa ce dati click pe link asteptati cam 30sec dupa care va aparea butonul de download (la dezarhivare trebuie dezarhivate amandoua fisierele odata pantru a intregi fisierul principal, altfel nu va functiona)

  http://www.megafileupload.com/en/file/91742/Conferinta-Danion-V-si-PR–Hrisostom-080219001-part1-rar.html

  http://www.megafileupload.com/en/file/91743/Conferinta-Danion-V-si-PR–Hrisostom-080219001-part2-rar.html

  Verificati de asemenea si predica lui danion la manastire despre aceasta minune ce poate fi descarcata in format video de pe urm adresa

  http://apologeticum.ro/2009/03/23/prigoana-impotriva-crestinilor-sinodul-talharesc-din-25-26022009/

 5. Aveti aici si conferinta de joi seara, in doua parti arhivate, dupa ce dati click pe link asteptati cam 30sec dupa care va aparea butonul de download (la dezarhivare trebuie dezarhivate amandoua fisierele odata pantru a intregi fisierul principal, altfel nu va functiona)

  http://www.megafileupload.com/en/file/91742/Conferinta-Danion-V-si-PR–Hrisostom-080219001-part1-rar.html

  http://www.megafileupload.com/en/file/91743/Conferinta-Danion-V-si-PR–Hrisostom-080219001-part2-rar.html

  Verificati de asemenea si predica lui danion la manastire despre aceasta minune ce poate fi descarcata in format video de pe urm adresa

  http://apologeticum.ro/2009/03/23/prigoana-impotriva-crestinilor-sinodul-talharesc-din-25-26022009/

 6. Acest lucru e semn vazut chiar si pentru cei necredinciosi ca tot ce s-a discutat la conferinta e perfect adevarat, mai ales faptul ca ni se sugruma libertatea si acceptam asta cu lasitate, ni se impun legi idioate si imorale si noi le consideram modernizare (cand de fapt mergem spre preistoric, coborandu-ne mai jos decat animalele) !! Poti descarca mai multe materiale video aici si ai si programele cu care sa le vezi la aceasta adresa >

  http://www.megafileupload.com/en/file/91711/Anti-666-rar.html

  de asemenea pe adresele urmatoare vei gasi si conferinta lui Danion si a par. Hrisostom in format audio

  despre microcipuri

  http://www.megafileupload.com/en/file/91718/cipuri-25-02-09-mp3.html

 7. Nu trebuie sa facem responsabil pe Patriarh, cu toate ca nici nu trecem cu vederea hotararea apostata a Sfantului sinod., de aceea sa staruim in credinta si in rugaciune si sa ne unim cu totii sa schimbam ceva cat inca mai putem, ca de nu, grele vremuri ne asteapta.
  Descarca si acest discurs de aici care incearca sa ii convinga si pe cei mai putin credinciosi

  http://www.easy-share.com/1904155493/Microcipurile Catusele moderne.pdf

 8. Nu mai incape indoiala ca e vorba despre o minune a lui Dumnezeu. Multumim lui Dumnezeu, caci iata ne arata semne clare ca orice gest al nostru de a-L marturisi este rasplatit imparateste. Calea spre sfintenie este anevoioasa, dar nu imposibil de urmat. Iar Dumnezeu, prin aceasta minune, ne-a dat un indemn sa-L urmam asa cum L-a urmat si Sfantul mucenic ale carui moaste au izvorat mir. Nu e putin lucru sa petreaca cineva in fericire vesnica. Dumnezeu sa ne ajute si noua sa urmam calea care duce la fericirea vesnica. Amin.

 9. mentionam cu aceasta ocazie, cu toata parerea de rau, ca nu putem recomanda duhul, atitudinile si limbajul din ultimele postari ale fratelui de la Apologeticum, nadajduind si chemand din inima, inca o data, la iesirea din zelotism si la o revenire la duhul ortodox al dreptei socoteli si al marturisirii adevarului intru iubire. Este nevoie sa intelegem ca marturisirea facuta din ravna trupeasca si intr-un duh lumesc, cu tulburare, cu inversunare si ura, atunci cand ne lasam manati de aprinderea si infierbantarea sangelui nu este decat un alt mod de a face, insconstient, voia aceluiasi vrajmas si aceluiasi ’sistem’ impotriva caruia luptam

  1. e liber fiecare sa creada ce vrea… important e sa nu facem jocul vrajmasului, asa cum ne atentioneaza si razboinicii.

 10. Asa este, nu putem sa facem responsabil pe patriarh si nici pe sfantul “sinedriu “al BOR ! Faceti vinovati pe cei ce luam atitudine ca nu ne purtam frumos cu cei ce duc turma in ratacire !

 11. FRAŢI ROMÂNI !

  Evenimentele din ultima vreme ne indreptatesc sa credem ca cei ce construiesc din umbra Noua Ordine Mondiala pregatesc pas cu pas cadrul legal, politic si economic pentru instaurarea Statului Planetar, in care toti locuitorii Planetei Pamant vor fi redusi la stadiul de sclavi.

  Observam cum si in Romania, prin intermediul clasei politice aservite iudeo-masoneriei, se adopta intr-un ritm accelerat o legislatie aberanta, ce are drept unic scop obtinerea controlului total asupra populatiei, dupa modelul deja urmat de alte tari asa-zis “democratice”.

  Un astfel de control total asupra romanilor se cauta a se impune prin noua legislatie privind documentele de calatorie, cartile de identitate si permisele auto. Prin inserarea gradata in timp in aceste documente, de micro-cipuri cu tehnologie RFID – ce sunt active in spatiul radio-electronic, se incearca o apropiere insidioasa de fiinta fiecarei persoane, o invadare a spatiului personal al carei ultim scop este marcarea (ciparea) fiecarui individ cu tehnologie RFID in vederea abolirii oricaror libertati individuale.

  Un pas important in acest sens a fost deja facut prin emiterea Hotararii de Guvern nr. 55/25.02.2009 privind dispozitivele medicale implantabile active care reglementeaza posibilitatea introducerii de micro-cipuri dotate cu tehnologie RFID la fiinta umana – momentan din ratiuni medicale.

  Aceasta ultima reglementare in domeniul micro-cipurilor, a fost destul de putin mediatizata, fiind deloc intamplator lansata in “conul de umbra” creat de atragerea atentiei publicului in dezbaterea pricinuita de aparitia pasapoartelor biometrice.

  Tocmai de aceea este FOARTE IMPORTANT sa relansam campania impotriva micro-cipurilor cu tehnologie RFID din perspectiva acestei noi reglementari privind dispozitivele medicale implantabile active.

  Din acest motiv, Asociatia Civica Dreptate va invita sa participati in numar cat mai mare in ziua de Duminică, 29 martie 2009 intre orele 12.30 – 17.00 la mitingul şi marsul de protest impotriva implementarii cipurilor biometrice in fiinţa umană. Mitingul va incepe in Piaţa Universitatii la ora 12.30, pe treptele din fata Crucii ridicata in memoria victimelor minerioadelor – pe partea cu Teatrul National. În aceasta locaţie vom rămâne până la ora 14.00, după care se va porni in mars pe carosabil –banda 1 de circulaţie, catre Piata Unirii – in dreptul crucii de la poalele Dealului Mitropoliei, unde mitingul va continua cu discursuri, pana la ora 17.00.

  Scopul adunarii publice:

  1. Protestăm împotriva emiterii de către Guvernul României a H.G. nr. 55/25.02.2009 privind implanturile medicale active.

  2. Cerem ca Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane să condamne emiterea de către Guvernul României a H.G. nr. 55/25.02.2009 privind implanturile medicale active întrucât acestea aduc atingere libertăţii de conştiinţă şi religie a întregii suflări creştin ortodoxe.

  Va rugam sa anuntati cat mai multe persoane pentru ca participarea la acest miting sa fie exemplara.

  Cei ce doresc sa ajute prin actiuni de voluntariat (lipit de afise, raspandire de fluturasi sau alte activitati – cum ar fi promovare pe internet) sunt rugati sa ia legatura cu organizatorii.

  Persoane responsabile cu organizarea: Golombos Tiberiu (telefon 0732745763), Groza Petre (telefon 0766340988).

 12. eu nu sunt de acord cu ceea ce afirma fratii de acolo si nici cu ceea ce afirma unii frati pe aici.
  In loc sa-l acuzati pe admin de duritate, legandu-va mereu de forma, mai bine ati fi atenti la continut. vadca pe eretici si pe hulitorii de Dumnezeu ii lasati in pace. acum va legati de cei bine intentionati.
  nu a spus vreun neadevar, asa ca criticile mi se par nejustificate.

 13. Domnul sa va binecuvanteze si sa va tina neclintiti in lupta impotriva raului si marturisitori ai Adevarului. Cu cat va creste raul in lume, cu atat trebuie sa intetim si noi lucrarea prin rugaciune, post si viata sfanta. Sunt singurele arme impotriva raului, si nu sunt numai pt monahi si monahii.
  Daca noi mirenii nu vom ajunge sa traim viata monahilor, in lume fiind, nu vom rezista.
  Binecuvantati si iertati.

 14. Am ascultat cu mare atentie cele spuse de fratele Danion Vasile, la Manastirea Petru Voda, pe data de 23/03/09.
  Nu e nimic exagerat ori in afara Duhului Ortodox in aceasta predica.
  Astazi dusmanii Dreptei Credinte se afla si printre cei cu sutane de preoti si vladici, asa cum de multe ori Sfintii Parinti au prorocit. Aceasta nu este o opinie a cuiva, ci un lucru evident. Faptul ca eu sunt un mare pacatos, in lumea aceasta cazuta, nu ma impiedica sa inteleg manifestarile celor din jur. Daca vad un om beat, umbland pe mai multe carari si actionez in consecinta, adica ocolindu-l, nu inseamna ca dau vina pe alcoolul ungurgitat fara (?) voie, de acel individ.
  Cu ce se hraneste Crestinul (si in sutana!) care ajunge sa ia astfel de decizii, precum cele apartinand sinodului talharesc de care se aminteste? Evident cu “vinul” trufiei si al dragostei pentru lumea aceasta! Consecintele nu pot fi altele decit umblatul pe mai multe carari, deci ne-ortodoxe!
  Mai rau este ca in acest umblat impleticit (si prezentat ca un drum “corect”) deviaza pe multi ce altfel sunt lipsiti de catehizarea necesara pentru a intelege capcanele acestei lumi (de catehizare i-au lipsit, in primul rand, acestia din fruntea bucatelor aparent duhovnicesti).
  Cind un securist da raportul unui episcop, despre un posibil “spion” aflat printre noi, avem de a face cu o stare de boala foarte grava: ambii, si securistul si episcopul, opereaza ca o echipa adunata in jurul lui Iuda, pentru a stabili cea mai buna metoda de a vinde pe cel ce poarta Chipul Lui Hristos.
  Nu vor reusi, chiar daca ei se auto-iluzioneaza cu victoria acestei lumi asupra unor credinciosi, pe care ii vor in lanturi de obedienta fara Duh.

 15. Cred ca in temnitele comuniste au existat foarte multi sfinti dar nu cred ca a suferi in numele Domnului Iisus Hristos reprezinta automat sfintenia acest lucru este evident daca luam in considerare ca in temnitele comuniste au suferit si murit in numele credintei atatia crestini de alte confesiuni decat cea ortodoxa si cred ca suntem de acord ca nu exista sfintenie in afara ortodoxiei. De aceea consider ca trebuie ca demersul in favoarea sfintilor inchisorilor sa se faca cu un discernamant deosebit pentru a nu face aceeasi geseala pe care o reprosam ecumenistilor de a-i pune pe toti in aceeasi oala. Cei care se ocupa cu acest lucru asmandu-si o responsabilitate foarte mare sfintii inchisorilor fiind unul dintre putinele lucruri evidente ale lucrarii lui Dumnezeu in aceasta lume rastunata.
  Pe de alta parte nu sunt de acord cu atitudinea necrestina folosita impotriva Institutiei Bisericii pentru ca nu trebuie sa uitam ca ei sunt stapanirea pe care ne-a dat-o Dumnezeu si pe care o meritam iar aceasta atitudine este folosita de ei ca argument impotriva voastra.

  1. iertare sora Cristina, dar canonizarea lor s-a produs inca din clipa trecerii la Domnul. A mai ramas doar cinstirea lor de catre noi si trecerea lor in calendar. Dumnezeu ii face sfinti, nu vreun sinod.

 16. RUGACIUNE
  DOAMNE, IMPARATE CERESC, FACATORUL PUTERILOR CERESTI, A TOT TRUPUL SI ZIDIREA CEA VAZUTA SI NEVAZUTA, PARINTE, FIULE SI DUHULE SFINTE , TREIME PREASFANTA CE SE CINSTESTE INTR-O UNIME NEDESPARTITA : DUMNEZEU ATOTPUTERNIC SI NECUPRINS IN MILA SI INDURARI ! TU SINGUR VEZI DOAMNE CA VRAJMASUL NEAMULUI OMENESC A SCOS PE PAMANT PECETEA FIAREI CEA PROOROCITA PENTRU VREMURILE DIN URMA ; TU SINGUR STI IN CE MARE PRIMEJDIE NE AFLAM NOI ROBII TAI. NU NE LASA DOAMNE ! INTARESTE-NE PE NOI SA LUPTAM IMPOTRIVA VRAJMASULUI SI SA NU PRIMIM PECETEA ACESTUIA NICI CU STIINTA, NICI DIN NESTIINTA, NICI FORTATI, NICI AMAGITI ! DUHUL TAU CEL SFANT SA NU-L IEI DE LA NOI ROBII TAI CA SA NU RAMANEM PRADA NELEGIUITULUI, CI SA BIRUIM SEMNUL SI FIARA, INTARITI CU AJUTORUL TAU CEL SFANT, CU RUGACIUNILE PREA SFINTEI NASCATOARE DE DUMNEZEU SI PURUREA FECIOAREI MARIA, CU PUTEREA CINSTITEI SI DE VIATA PURTATOAREI CRUCI, CU OCROTIREA SFINTELOR PUTERI CERESTI, CU RUGACIUNILE SFINTILOR APOSTOLI, ALE SFINTILOR MUCENICI, ALE SFINTILOR PARINTILOR NOSTRI SI ALE TUTUROR SFINTILOR TAI, AMIN !

 17. Rememorare evenimente.
  Va aduc aminte ca echipa de fotbal a Romaniei a propus schimbarea imnului national… care nu a fost binenteles ideea lor…
  http://ro.wikipedia.org/wiki/De%C5%9Fteapt%C4%83-te,_rom%C3%A2ne!
  poate fi descarcat si ascultat de pe aceea adresa.

  Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,

  Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
  Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
  Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
  „Viaţă-n libertate ori moarte!” strigă toţi.

  Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,
  Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
  Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
  Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’ pământ!

 18. ROMANII ALEG SCLAVIA !!
  trist. fiti sclavi daca asta va doriti.
  aveti acest Dret… inca mai aveti drepturi ROMANI ! 🙂

 19. Pentru domnul Costel si altii la fel :Nu este bine sa taci si sa escamotezi adevarul. Unde este adevar, acolo este Biserica Lui Hristos. Cel ce a scris , mai sus a spus adevarul despre starea adevarata de lucruri. Patriarhia, prin toate luarile de pozitie pro stat, nu a spus adevarul ! Si atunci, daca nu spune adevarul, ce spune Patriarhia ? Si, mai ales, pe cine slujeste / Cui i se inchina ? Dar intreb : Biserica Elena si Biserica Sarba , atunci cand s-au ridicat impotriva actelor biometrice au mintit ? Sau minte Sinodul BOR ? Sau cine minte, domnule Costel ? Cineva spune adevarul, iar altcineva minte. Deci cine minte ? Cine a mintit a ratacit turma, a smintit-o de la dreapta credinta ! Avem exemplul regelui Manase, dar el si-a dat seama de fapta sa si s-a pocait…Si ce a zis Mantuitorul ? Ca cel ce sminteste pe unul din acestia mici, mai bine nu se nastea, sau mai bine ii era lui sa-si lege de gat o piatra si sa se arunce in apa.Nu va luati dupa celalalt Costel , adica cel din deal !

 20. Sfatul meu romani. Pe unde va duceti sa va fie din ce in ce mai rusine de faptul ca sinteti romani. Sa va fie rusine de faptul ca sinteti crestini, sa va fie rusine de faptul ca sinteti urmasii lui Decebal, Stefan ce mare si Sfant, Mihai Viteazul, etc. Brancoveanu, … Pe aici NU SE TRECE ! poate va mai aduceti aminte… sau aveti memoria scurta ?

 21. Uitati ceva foarte important, cele peste 20 milioane de avorturi facute in cei aproape 20 ani de “libertate” pentru care suferim si vom suferi pedeapsa lui Dumnezeu, nu preotii si ierarhii le-au facut ci mamele si surorile noastre.

  Ce sa mai vorbim de betii, injuraturi, desfranare, barfe, mancarea aproapelui, lene, ignoranta si multe altele.
  “Cine este fara de pacat, acela sa arunce cu piatra”.

  Eu cred ca va plasati de partea gresita a problemei.

 22. Pt.Cristina : daca nu sti sa deosebesti dreapta de stanga, atunci asculta-i orbeste si ai sa vezi pe cine ai ascultat !

 23. Asa este domnule Saila, de mult ne este rusine ca suntem romani, dar suntem mandrii ca suntem crestini !

 24. Pentu admin., atunci trebuie sa-i consideram sfinti si pe cei din alte confesiuni crestine care s-au jertfit in numele credintei? Nu cred ca tot ce este sub copertina ortodoxiei chiar si jertfa in numele Domnului Iisus Hristos
  este dovada sfinteniei, tocmai pentru ca doar lucrarea Duhului Sfant poate sfinti .
  In ceea ce priveste minunile si sfintii din ziua de astazi cu siguranta ca exista pentru ele mai tin lumea dar cu siguranta ca sunt foarte ascunse de noi pentru ca suntem nedemni de ele. Cele care sunt la vedere in aceste vremuri de pe urma cred ca trebuie puse sub semnul intrebarii.

 25. Continuare:Pentru ca lumea din ziua de astazi se scalda in slava desarta si este imposibil de scapat de ea traind in mijlocul acestei lumi. Aceasta slava desarta se citeste in primul rand pe fata clericilor nostri incepand de la cei mai mari pana la cei mai mici si ea este transmisa si credinciosilor, asa ca ce sa credem depre faptul ca bisericile sunt din ce in ce mai pline?

 26. norocul (chior) al nostru ca mai exista acest “cineva” care intru marea-i incelepciune, se plaseaza pe partea cea dreapta a problemei !

 27. Nu trebuie sa fugim dupa minuni. Dumnezeu daca vrea, ni le descopera. Insa, cum zicea un parinte, o mare minune e atunci cand ajungi sa te consideri cel mai mare pacatos din lume. Iar minunea minunilor este cea care are loc la fiecare liturghie : prefacerea painii si a vinului in trupul si sangele Mantuitorului.
  PS: criteriul absolut pentru a trece in randul sfintilor martiri este dreapta credinta, deci nu se poate vorbi de sfinti ai altor confesiuni.

 28. Nu fugim dupa minuni, nu e nevoie, daca deschidem doar ochii putem vedea lucrarea lui Dumnezeu in lume si minunile pe care le face, problema cea mai mare ramane cum le intelegem noi. Dar faptul ca uneori sunt mult mai evidente, este pt ca si cei mai putin credinciosi sa creada si sa se intoarca la credinta. Sfintii Parinti ne-au lasat o comoara in scris pe care trebuie de asemenea sa ne-o insusim : ADEVARATA INVATATURA ! De asta la noi ortodocsii Sf Traditie are valoare egala cu Sfanta Scriptura, caci noi Biserica(trupul lui hristos, toti crestinii ortodocsi adica) noi o propovaduim in lumina unor oameni asupra carora SF.Duh a odihnit. De va fi sa induram chinuri sa il pastram pe Hristos in inima noastra, si ranile Lui ne vor vindeca, iar sangele Sau il va curati pe cel spurcat al nostru, prin jertfa noastra. Vorbele valoreaza prea putin, cat la suta insa ne implicam cu adevarat?? Putem rabda valul ispitelor ce vor veni? Trebuie sa ne implicam, sa dovedim iubirea frateasca prin expresia Imi pasa si ma implic,, in loc de cea egoista ,,Pe mine cu ce ma afecteaza?,, Libertatea noastra depinde de asta, si daca ne lasam cumparati, calcam pe mormantul stramosilor nostri care si-au varsat sangele ca noi sa fim liberi. Iar modernismul nu inseamna aprobarea prostitutiei incestului si a avortului (acestea ne duc mai degraba spre epoca de piatra si chiar mai prejos), modernizarea inseamna avansare, eventual desteptare din intuneric, combaterea crimei, furtului si proxenetismului, nu aprobarea si promovarea lor !! In felul asta devenim mai INvoluati decat animalele !! Ma gandesc ca suntem putin mai preaus de ele…Ierarhi nostri de la acel sinod de la Bucuresti ar trebui sa inteleaga cel mai bine asta
  NU SUNTEM DE VANZARE, suntem ai lui Dumnezeu !! Si chiar daca nu era acest blog erau altele pt ca adevarul este ca realitatea ne doare si nu putem tace, iar daca noi vom tace, pietrele vor striga. ,, Cine are urechi de auzit sa auda…Caci ei ochi au si nu vad…,, Pacatul orbeste oameni buni, iar mandria…e cea mai rea. Dumnezeu sa ne ajute in vremurile ce vor veni…Dumnezeu da si semne, dar pentru inimile lor impietrite nu e vizibil, si vai si amar va fi de cei ce vor tace, caci se fac partasi aceluias pacat !!

  Aveti mai sus materiale postate pt download, printre care si conferinta de joi

 29. TREZESTE-TE Crestine! TREZESTE-TE Romane!
  „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din Tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci ROMANIA va fi inconjurata de flacari”. (Sf. Arsenie Boca)

  In aceasta TARA atat de incercata, ROMANIA, un adevarat inspirat Parinte de catre PreaSfantul si de Viata Facatorul DUH, Iustin Parvu, SCOATE BICIUL Cuvantului Lui DUMNEZEU si LOVESTE CRESTINESTE in hidra masonica, in nelegiuirile nelegiuitilor acesteia!

  LUPTA pe fata a INCEPUT! Romania are un DESTIN cu totul special si fiecare dintre noi putem contribui la acest DESTIN SPIRITUAL de EXCEPTIE al ROMANIEI, LOVIND cu BICIUL Cuvantului Lui DUMNEZEU in toate lucrarile acestea demonic inspirate, care s-au facut sub indrumarea «dragilor» nostri conducatori, despre care Parintele Arsenie Boca, Sfantul Arsenie Boca, spunea ca vor fi mai rai decat cel de pana in ’89.

  Pentru aceasta este nevoie de POST si RUGACIUNE, dar si de ACTIUNI SOCIALE DECISIVE prin care sa fie inlaturati de la conducerea Tarii si din toate organismele de conducere, fie ca este vorba despre sanatate, cultura, industrie, agricultura, mass-media, Biserica etc. toti acesti «schimbatori de bani» si «targoveti» masonizati, toti acesti vanzatori de Tara care pe fata iti zambesc fotografic si pe la spate te biciuiesc cu hule impotriva IUBIRII, impotriva OMENIRII, impotriva DUMNEZEIRII din fiecare dintre noi. ROMANIA trebuie sa iasa din aceasta hora draceasca a comunitatii criminalilor europeni, care acum vor sa ucida si sufletul, nu numai trupul romanilor crestini.

  ROMANIA este O TARA CRESTINA si GESTUL SUPREM prin care ARATA ca este CRESTINA este de a iesi din aceasta gasca de criminali europeni, CU ORICE PRET, pentru a-si PASTRA IDENTITATEA NATIONALA.

  Aceia care sunteti ROMANI ADEVARATI, CU SANGE de CRESTIN in VINE, sa stiti ca A VENIT VREMEA SA BICIUIM cu CUVANTUL Lui DUMNEZEU, al DUMNEZEULUI ADEVARAT, al PREASFINTEI si de VIATA FACATOAREI TREIMI, pe toti aceia care vor sa faca din TARA asta, ROMANIA, o piata de desfacere, o tara de vanzatori si tonetari, un circ grotesc, o marfa in mainile lui uciga-l toaca.

  Pentru a contribui fiecare ROMAN cu adevarat la acest destin cu totul deosebit al ROMANIEI este necesar ca pe langa RUGACIUNE si POST sa cerem cu totii SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA, caci de-aici vin toate problemele sociale cu care se confrunta romanii. Deci este necesar SA FIE INITIATA o CAMPANIE de STRANGERE de SEMNATURI pentru SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA. RAUL trebuie TAIAT de la RADACINA, ca altfel da din nou lastari, ca o hidra monstruoasa.

  MASONERIA si ACTIVITATILE ei in ROMANIA sunt CAUZA acestor rele cu care ne confruntam: introducerea pasapoartelor cu cip, introducerea permiselor auto cu cip si introducerea cartilor de identitate cu cip (asta se urmareste in continuare), campania de vaccinare a fetitelor si femeilor din ROMANIA, cu scopul ascuns de a le steriliza si imbolnavi pe cat mai multe fetite si femei, dar si panarama „gripei aviare”, panarama cu sarea iodata bagata pe gat oamenilor prin decret parlamentar, panarama cu soia si alte plante modificate genetic introduse in ROMANIA etc.

  Trebuie facut un demers prin care sa fie scoase codurile de bare si de la animale, care deja au inceput sa sufere de pe urma marcarii lor electronice. Or, carnea si laptele animalelor marcate electronic sunt daunatoare si omului care le consuma!!!

  Masoneria si-a implantat oameni peste tot in punctele cheie din Romania:
  -in industrie, pentru a facilita ruinarea industriei romanesti, pentru a falimenta si pentru a vinde tot ce se mai poate vinde,

  -in cultura, pentru a promova contra-cultura imbecilizatoare,

  -in medicina, pentru a face „greseli” de genul vaccinurilor GARDASIL, pentru a introduce vaccinuri infestate cu HIV sau alte toxine, cum a fost un caz demonstrat in Iasi, cand au fost infestati mai multi copii de la o casa de copii,

  -in alimentatia publica, pentru a promova E-urile daunatoare sanatatii, inclusiv sarea iodata pe care romanii sunt OBLIGATI s-o manance!

  -in agricultura, pentru a distruge cat se poate si acolo, introducand plante modificate genetic si lasand in Tara aceasta, ROMANIA, mai mult parloage,

  -in invatamant, pentru a tampi cat se poate pe tinerii romani si pentru a-i distrage de la problemele adevarate cu care se confrunta ROMANIA, invitandu-i sa plece cat mai multi in strainatate, ca in Romania nu-si pot gasi de lucru pe masura invataturii lor,

  -in mass-media, pentru a raspandi usor toate zvonurile si toate nelegiuirile, pentru a crea curente de opinie in favoarea masonilor, un exemplu graitor fiind TACEREA pe care o pastreaza TRINITASUL alaturi de celelalte posturi de (dez)informare in masa, acum, cand este atacata fatis DEMNITATEA ROMANILOR CRESTINI!!! Pentru comparatie, amintiti-va cum urla toata mass-media cand a fost vorba de „propagarea” gripei aviare comandata de la Bruxelles.

  -in sistemele de Banci si credite bancare, asigurari sociale si pensii private, pentru a acumula bani de la populatie si pentru a saraci lumea in momentul in care va fi declansat „colapsul financiar”.

  -in Biserica!!! pentru a sminti pe oamenii care mai cred in Dumnezeu, dar care nu cunosc prea multa teologie si nici invataturile Sfintilor Parinti despre Apocalipsa si despre sfarsitul foarte apropiat al acestei lumi de suferinta si cosmar. (vezi Parintele Paisie Aghioritul, Sfantul Lavrentie de Cernigov si Sfantul Nil Izvoratorul de Mir de la Muntele Athos)

  ROMANILOR, ajutorul nu va veni de la un partid sau altul, ca in toate sunt infiltrati masonii, ci AJUTORUL VINE de la DUMNEZEU!!!

  ACTIUNEA INTELEAPTA este de a DISTRUGE CAUZA tuturor acestor probleme, pe de o parte, personal, prin POST si RUGACIUNE, si social, prin SCOATEREA IN ILEGALITATE a MASONERIEI in ROMANIA.

  Mai mult decat atat, TREBUIE ca ROMANIA sa fie SCOASA din Uniunea Europeana, din aceasta uniune a criminalilor europeni, care vor sa ucida si trupul, dar si Sufletul omului!

  DUMNEZEULE ADEVARAT al IUBIRII, Care esti VIU si ATOTPUTERNIC, PREA SFANTA si DE VIATA FACATOARE TREIME, ajuta-ne ca pe acest PAMANT al ROMANIEI sa se faca PURUREA LUCRARILE TALE si ale SFINTELOR TALE PUTERI CERESTI, AMIN!

 30. @MIHAELA POPESCU
  Dumnezeu ne spune: “Când vrei sa Ma rogi, vino singur la Mine, fara sa fie cineva de fata, striga cu inima, fara sa misti buzele!”. “Intra, spune Hristos, în camara ta! închide usa si te roaga Tatalui tau întru ascuns; si Tatal tau. Care vede întru ascuns, îti va rasplati la aratare”.
  Vezi ce cinste covârsitoare? Dumnezeu îti spune: “Când Ma rogi, sa nu te vada nimeni! Dar când te cinstesc Eu, aduc martora întreaga lume pentru binefacerea ce-ti fac.
  Sa ne convinga aceste cuvinte sa nu ne rugam de ochii lumii, nici împotriva dusmanilor nostri si nici sa-L învatam pe Dumnezeu cum sa ne ajute.
  Daca aparatorilor si avocatilor le spunem numai pricina pentru care ne judecam si lasam pe seama lor chipul apararii, sa rânduiasca ei lucrurile noastre cum vor, apoi cu mult mai mult trebuie sa facem asta cu Dumnezeu.
  I-ai spus Lui pricina ta? I-ai spus ce ai patit? Nu-I mai spune cum sa te ajute! Dumnezeu stie bine folosul tau. Sunt multi oameni care pun în rugaciunile lor mii de cereri, spunând: “Doamne, da-mi sanatate trupului, îndoieste-mi averile, pedepseste pe dusmanul meu!”, cereri pline de multa nesocotinta. Trebuie sa lasi la o parte toate aceste cereri si sa te rogi lui Dumnezeu asa cum s-a rugat vamesul: “Dumnezeule, milostiv fii mie, pacatosului!”, si Dumnezeu stie cum sa te ajute. “Cautati, spune Domnul, mai întâi împaratia lui Dumnezeu, si toate acestea se vor adauga voua”.
  Asadar, iubitilor, asa sa filozofam: sa ne rugam cu durere în suflet si cu smerenie, batându-ne pieptul ca si vamesul si vom dobândi ceea ce cerem; dar daca ne rugam plini de mânie si de furie, Dumnezeu se va scârbi de noi si ne va ura.
  Sa ne zdrobim dar inima, sa ne smerim sufletele; sa ne rugam si pentru noi, dar si pentru dusmanii nostri.

  Din OMILIILE DESPRE POCAINTA
  SFANTUL IOAN GURA DE AUR

  OMILIA A PATRA
  Despre pocainta si rugaciune
  http://www.biserica-mihai-viteazul.ro/ro/index/sf.ioan.htm

  oare cel care e botezat ortodox, e roman , e slujitor al Domnului( chiar daca e ratacit) e dusmanul meu? daca da …oare sa nu ma doara sufletul pentru fratele meu cel cazut? dumneavostra probabil nu stiti cum este sa fii cazut de aia vorbiti , insa eu … stiu cum am fost , si sunt inca nu am pus inceput bun(asa cum trebuie) dar nadajduiesc la mila Domnului si Preacuratei Maici si cu un pic de canon care i-l am de la duhovnic …..
  stiu doar ca am nevoie de iertare …

  Imi cer iertare daca v-am tulburat in vre-un fel !!!

  p.s.
  oare Stefan cel Mare si Sfant de ce spunea : -pentru pacatele noastre a cazut cetatea Constantinopolului ? ca doar el nu a trait in acea cetate …

  Iubiti si iertati !

 31. Cu adevarat exista o prigoana impotriva crestinilor ortodocsi,prigoana care a mai avut loc in istoria recenta a Bisericii Ortodoxe Romane. Va voi arata un link cu un articol foarte interesant referitor la prigoana crestinilor si la corectitudinea hotararilor sinodale. Daca este posibil,rog admin-ul sa posteze in bara din stanga,in cadrul feed-urilor RSS acest articol,deoarece consider ca este de interes public sa se cunoasca si astfel de lucruri. Va multumesc!
  Acesta este link-ul:
  http://protoieriatgneamt.wordpress.com/2009/03/24/istoria-se-repeta/

 32. Eu nu am vrut sa judec pe nimeni am vrut doar sa constat declinul spiritual ce se ascunde in spatele aparentei renasteri. Toti suntem chipul lui Dumnezeu si nu ne putem mantui unii fara altii. Dar pe mine ma doare foarte tare cand vad ca pastorii nostrii nu mai considera demne de luat in seama cuvintele marilor nostri duhovnici averea spirituala a poporului roman. Cand vedem ca marea majoritate a preotilor nostri sunt atat de deschisi spre ecumenism este clar ca ne indreptam in mod implacabil spre implinirea profetiei despre intreruperea Jertfei Sfintei Liturghii.
  In legatura cu sfintii martiri raspunsul dv. m-a dus cu gandul la crestinii din timpul persecutiilor anticrestine intr-adevar toti care s-au jertfit in numele dreptei credinte sunt considerati martiri, probabil ca aveti dreptate. Imi ramane totusi un semn de intrebare poate datorita vremurilor atat de bulversante pe care le traim.
  In acelasi timp cred ca m-a pus pe ganduri si afirmatia Parintelui Iustin Parvu care spunea ca “daca ieseau detinutii politici din inchisoare si isi faceau macar zece la suta din ei cate o manastire, astazi am fi fost in popor mantuit, de neinfrant de nici o putere trecatoare”, lucru cu care nu sunt in mod categoric de acord.

 33. Doamne apara si pazeste!
  Frate parinte Stoica,nu stiu cine are precare cunostinte teologice ,Parintele Iustin sau dumneata?Vad ca NU cunosti Sfanta Scriptura!!Parintele Iustin o stie pe dinafara,a avut timp sa o invete 16 ani in inchisoare.In Apocalipsa 13 scrie ca nu poti vinde si cumpara daca nu ai pe mana sau pe frunte semnul fiarei.Oare ce vom avea pe mana dreapta sau pe frunte?!?Un “cipusor”!
  Sa ne gandim cu totii ca vom da socoteala pentru orice cuvant in fata Domnului.

 34. Lucian, de ce nu ne spui ca faci parte din BOSV?
  Na-ti-o franta ca ti-am dres-o, uite unde era buba in Biserica Ortodoxa, ca a indreptat calendarul iar BOSV e singura reprezentata a “credintei autentice” si care a facut din calendar dogma.

  In rest, pe cand invitati pe dl. Danion sa se integreze in BOSV ca acolo sinodul lor a binecuvantat deja lupta anticip?

 35. Scumpi aparatori ai Sfintei noastre Ortodoxii, rugati-va lui Dumnezeu pentru noi pacatosii, pentru fiecare dupa numele lui. Amin

 36. @ Cineva: Atât am să-ti spun: “Litera ucide duhul!”…nici eu n-am văzut în realitate “care fără cai” ce merg mai repede decât carele obişnuite…asta nu înseamnă că nu există (maşinile).
  @ Lucian: Frate, nu te supăra dar m-am interesat de voi şi voi nu tineţi de Canoanele Bisericii Ortodoxe. Sunteţi pe lângă! Degeaba vă numiţi ortodocşi! Dacă vrei mai multe argumente caută pe blogul părintelui savatie, că am postat acolo nişte comentarii tot cu numele meu: http://savatie.wordpress.com/2009/02/26/ministerul-zice-si-sfintul-sinod-pecetluieste-ortodocsii-au-libertatea-sa-nu-calatoreasca-in-strainatate/#comments , sau pe razbointrucuvânt. Doamne ajută!

 37. nu inteleg expresia ,, Om fi noi ortodocsi dar nici chiar asa…,, Te poti exprima ceva mai clar ca sa nu tragem altii concluzii gresite???? ca nu dai nimic bun de inteles cu asta. Si da! Este vremea cernerii, dar nu cu stilisti si altele…ci intre dreptmaritori crestini si hulitori ai lui Dumnezeu si Sfintilor, modernizarea e privita total eronat si se incearca distrugerea traditiilor si atragerea spre paganism, dar unul chiar mai rau de atat, un paganism satanist, slujitori ai lui Antihrist si ai diavolului insusi, la inceput fara sa stie, apoi se vor obisnui cu ideea ca apartin diavolului si se vor supune de bunavoie

 38. Domnule Cineva, am citit si eu apocalipsa si nu spunea nici de bombe pe acolo…cel putin chiar referindu-se la ele prin ,, ploaie cu foc,, nu le descria cu termenii stiuti de noi…De ce?? Incearca tu sa descrii ceva din viitor cu termenii care vor fi atunci !! Nu existau termenii pe care ii avem noi azi dar descrierea e destul de exacta.. se spune ca vom fi pecetluiti pe mana sau pe frunte, asta se urmareste, se zice ca e 666 cifra care reprezinta pe Diavol, tocmai asta ni se baga pe gat!! Deschide ochii !!

 39. foarte interesant articolul si in mare parte adevarat! Istoria se va repeta pana vom accepta, suntem siliti, caci Satana nu renunta, va lupta mereu cu tehnici tot mai imbunatatite, iar noi avem datoria de a ne apara… DAca sinodul (in situatia de fata refuz sa ii spun SFANT SINOD, dezamagit de hotararile lor) este cumparat de uraciosii masoni, noi ne putem pastra credinta in suflete si luptand impreuna putem invinge !! dar cu ezitarea…va fi vai si amar de noi, caci prin lege nu prea vom mai avea ce face. Daca aveti cat de putin respect pt cei care au murit pentru conceptul de LIBERTATE, ridicati-va si voi inainte ca pamantul se se imbibe din nou cu sange nevinovat de care voi cei nepasatori si vanduti diavolului si slujitorilor lui va faceti vinovati ca fiind partasi a celor care il varsa !!

 40. Bravo lui Roman pt comment-ul lui. Se cauta ruperea de traditie si cultura, si anexarea la sclavia masoneriei

 41. Problema este ca noi suntem limitati ca fiinte creeate deci vedem limitat.
  Multi cred ca daca se feresc de cipuri este indeajuns. Multi altii cred ca e bine sa-si vada de treaba lor, si sa “ramana” in “unitate”. Ei bine aici vorbim de un intreg. Nu poti doar sa te feresti (sau sa fii impotriva) cipurilor, si sa fie indeajuns ca sa fii mantuit, cum nu vom putea fi mantuiti daca facem o gramada de lucruri cerstine dar acceptam nr. fiarei. Hristos ne cheama la pazirea tuturor poruncilor,nu doar la noua din zece. Vrea sa avem parte de toate fericirile nu doar de una. Nu putem ignora ceea ce biblia ne spune in apocalipsa, cum nu vom putea ignora nici faptul ca amprenta pe frunte sau pe mana se refera si la gandire si fapta, deci la o mentalitate, COMERCIALA.Nu poti vinde si cumpara daca nu stii sa negociezi, sa inseli sa iei mai ieftin si sa dai mai scump etc.totul se reduce la bani, banii la existenta, existenta la schimb cu mantuirea…… La buna alegere!

 42. FURT DE IDENTITATE, CONCEPT DE VIATA PRIVATA PROFANAT SI DISTRUS, SCLAVIE, MANIPULARE IN MASA….ETC. DOMNILOR CONDUCATORI DE STAT, NU SUNTEM PROSTI, NU SUNTEM ANIMALE, NU SUNTEM NICI MACAR PRODUSE, DECI NU SUNTEM DE VANZARE !!! NOI TOTI SUNTEM STATUL, NU VOI CARE VRETI SA NE LUATI RELIGIA SI TRADITIILE !! PE NOI BANII NU NE CUMPARA, AM LUPTAT PANA ACUM PENTRU LIBERTATE, SI NU V-O DAM PREA USOR !! TREZITI-VA DIN SOMNUL VOSTRU PE SCAUNELE DIN PARLAMENT SAU CATI MAI SUNTETI SI ACOLO CA NOI NU SUNTEM DE VANZARE

 43. Doamne ajuta-ne ca se apropie vremea curajului fara margini. Tine-i Doamne, pe parintele Iustin, pe parintele Arsenie si pe toti drept marturisitorii credintei noastre in Hristos darzi in lupta pe care au inceput-o ca si noi sa pasim pe umbra urmelor pasilor lor!

 44. Doamne ajuta! Si binenteles noi romanii nu suntem vite numai bune de sacrificat! Asa ne cred multi dar se inseala!

 45. bravo lui danion,pr iustin..la toti celor ce le place adevarul mai ales cand majoritatea oamenilor au fost deja muscati de minciuna si se uita urat daca tu nu esti cu cei multi care urla:barabas!obama(antihrist!

 46. daniele esti cam necopt dar cu gura mare!ce stii tu de stilist-tu crezi ca e vorba d guci,paco rabane,adidas…bai si io am fost prost ca tine dar am pus mana si am mai citit,asa sa faci si tu!te arunci ca o baba caratista sa te lupti!ai geanta goala,mai umple o cu ceva cunostinte si apoi mai vorbeste!cand o sa te trezesti o sa ti para rau ca ai fost caraghios!ai citit si tu o carticica a unui securist si crezi ca sti ce e stilismul,ai tupeu nu cunostinta!se numeste ravna fara cunostinta ce ai tu acum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 Comments
scroll to top