Parintele Justin Parvu – Lupta contra tortionarilor continua

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=9T3cETx1c7c&feature=channel_page]

sursa: VictorRonceaBlog

8 Comments

  1. In acest filmulet, spune la un moment dat parintele Justin Parvu, privitor la constructia bisericii: “Toata opera aceasta, am dedus eu ca vor s-o faca nu cei care au fost tortionati, ci tortionarii !” Adica aceeasi care in trecut i-au torturat si i-au omorat, acum vor sa le construiasca o biserica comemorativa. De acesti activisti n-o sa scapam niciodata, pentru ca ei au intotdeauna o “solutie” la orice problema s-ar ivi. Vor mereu sa iasa in fata, vor mereu sa fie in centrul actiunii, ca sa culeaga profitul si laudele. Ma mir cateodata cat ii mai rabda Dumnezeu pe pamant. Dar au si ei rolul lor in iconomia lui Dumnezeu. Datorita acestor netrebnici, martirii si-au castigat mantuirea si viata vesnica. Iar tortionarii vor fi munciti in iad, asa ca vor avea parte si acolo de actiune. Ca nu le place sa stea in banca lor.

  2. DOAMNE AJUTA ! PR. IUSTIN ARE MARE DREPTATE! SA NE RUGAM SA SE RIDICE ACEA BISERICA VREDNICA DE POMENIRE A CELOR CE S-AU JRETFIT PENTRU NEAM SI TARA!

  3. Dumnezeu, nu o sa lase sa faca o biserica atat de importanta de catre oricine, asa ca fratilor sa nadajduim in Domnul caci la El este dreptatea! Va randui Dumnezeu la rugaciunile Maicii Sale si Sfintilor inchisorilor sa se implineasca planul parintelui nostru Iustin! Sunt mai mult decat convinsa ca nu o sa ingaduie Dumnezeu sa-si bata joc cineva de sfanta lui Casa!

  4. Dumnezeu nu le va ingadui impostorilor si tortionarilor sa-si ridice vreun casoi pagan pe sangele martirilor.

  5. MAICA DOMNULUI, MAICA DOMNULUI, MAICA DOMNULUI ai mila de noi , caci dusmani puternici s-au ridicat importiva noastra, nu ne parasi MAICUTA, roaga-te pentru noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
scroll to top