Mesaj al Parintelui Justin catre semnatarii tabelelor anti-cip

logo

Preluat de pe ATITUDINI.COM

Frati crestini, iata ca actiunea SEMNATURILOR ANTI-CIP a ajuns la punctul final si va multumim tuturor pentru efortul depus in apararea drepturilor noastre pe care Dumnezeu, din iubire, ni le-a daruit. Astfel, pe baza semnaturilor dumneavoastra s-a depus o cerere de organizare a REFERENDUM-ului care sa decida prezenta sau nu a cipurilor in documentele de identitate, in urma alegerii democratice a poporului. Mai jos va prezentam mesajul Parintelui Justin Parvu, cel care a lansat apelul de trezire a neamului in lupta cu cei ce vor sa ne inrobeasca.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=q7t7OvgbqIE]

8 Comments

 1. Multumim noi toti parintelui Iustin (si tuturor celor din jurul sau,care-l ajuta) pentru ca ne-a trezit si ne-a aratat realitatea. Ii multumim si pentru toate bunele povete si pentru rugaciuni, ii cerem iarasi binecuvantare si ii dorim ca Bunul Dumnezeu sa-l ocroteasca impreuna cu intreaga obste de la manastirea Petru-Voda mereu.
  Doamne-ajuta!

 2. Ma intreb cu umilinta: ce bine Ti-om fi facut noi oare, Doamne, de ne-ai invrednicit sa-l avem pe Parintele Iustin?
  Sarutam dreapta Sfintiei Voastre si invatam lectia de demnitate crestina, noi cei care ne mai numim romani si crestini ortodocsi.
  Fii laudat Doamne, ca ne mai aprinzi inca lumina prin acesti alesi ai Tai, in aceste vremuri intunecate…

 3. Bunule Doamne,cum ridici tu-in mila Ta pentru noi,nevrednicii,-oameni demni de Tine ca sa aiba si gija nostra,sa ne lumineze,sa ne sfatuiasca,sa ne binecuvinteze,sa se roaga pentru noi…Nu vom reusi sa-Ti multumim decit prin jertfa curata-pentru ca alte virtuti nu prea avem…Doamne,sa nu ne lasi,sa ne tragi la Tine,orice ar fi!

 4. Tot sfintia sa ne multumeste? Noi trebuie sa-i multumim pentru ca fara apelul sfintiei sale nu ar fi existat atata coeziune intre crestinii din Romania. Ne-am strans toti ca o turma in jurul pastorului. Asta inseamna ca putem fi o forta si ca inca mai exista aluat bun in tara asta. Indiferent ce se va hotara asa trebuie sa fim si mai departe pentru ca ne asteapta vremuri grele dupa cum chiar sfintia sa dar si alti parinti indohovniciti au lasat sa se inteleaga. Sa ne ajute Dumnezeu si sa-i lumineze pe cei care iau decizia in privinta organizarii referendumului. Apoi, daca se va accepta propunerea, trebuie sa ne organizam din nou si sa ducem lupta de a-i convinge pe cei din jurul nostru sa voteze importiva actelor biometrice.

 5. Noi va multumim preacuvioase Parinte pentru faptul ca ne-ati luminat si ne-ati aratat adevarul. Dumnezeu sa va rasplateasca si sa va dea multa sanatate si putere sa impliniti sfanta misiune la care ati fost chemat. Sarut-mana!

 6. Vad ca este o tacere crasa fata de problema cipurilor. Cumva s-a lasat steagul jos? Pana si pe blogurile ortodoxe s-au scos linkurile care fac referire la referendum si apelul Parintelui Iustin. S-a inselat PArintele. Oare nu a spus sfintia sa de la inceputul anului ca vine mucenicia. Si cati l-au crezut? Iata ca acum ne otravesc copiii cu vaccinuri. Ce facem? Ne dam copiii de buna voie? Parintele ne-a atentionat. Nu am luat aminte. In loc sa ne solidarizam, ne-am dezbinat in bisericute si intretinem tinerea de minte a raului.
  Rusine sa ne fie, romani! Acceptam cipul, primim vaccinuri, ca doar merge si cu biblia in mana si cu dracu de copita.

 7. Doamne ajuta!

  Pe cand Referendumul? Si ce trebuie sa facem concret? Tot sprijinul meu in aceasta directie ,pe net , in practica , vazut sau nevazut.Cu dragoste , va sarut bunule Parinte Iustin , impreuna cu “luptatorii” de la Petru Voda

 8. Sa votam impotriva actelor biometrice, dar am putea solicita organizarea unui referendum in privinta asa-zisei profilaxii contra “virusuluiH1N1”.Toata campania vaccinarilor este o mascarada masonica la fel de periculoasa ca si actele cu cip.As vota cu placere la un REFERENDUM si impotriva dezincriminarii prostitutiei si drogurilor usoare.Haidem,asadar,sa luptam impotriva tuturor demonilor!!!REFERENDUM pentru a vota impotriva pecetluirii,desfranarii,sodomiei si altor pacate de moarte care sunt ridicate in ziua de azi la rang de lege si virtute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
scroll to top