Bill Gates preseaza guvernele lumii pentru a atinge o rata de vaccinare de 90% la nivel mondial. Scopul: reducerea populatiei globului cu “pana la” 15%

Infamul Bill Gates este intr-o cruciada pentru a vaccina intreaga lume. Intr-un discurs recent, gurul Microsoft transformat in misionar umanitar preseaza guvernele lumii pentru a “preveni 4 milioane de decese pana in 2015, [si] …10 milioane de decese”, pana in 2020.

El crede ca acest lucru se va intampla prin vaccinarea a cel putin 90 % din populatia lumii.

Gates a fost un adept deschis al vaccinarilor de ani de zile. Organizatia lui, Bill & Melinda Gates Foundation,  promoveaza in mod constant vaccinuri oriunde si oricand poate. Site-ul grupului, de fapt, spune ca unul din scopurile sale este de a vaccina fiecare copil de pe planeta, sustinand ca vaccinurile sunt “una dintre cele mai eficiente interventii create vreodata pentru sanatate.” (https://www.gatesfoundation.org/vacc … ).

In numeroasele sale discursuri, totusi, Gates a oferit informatii contradictorii cu privire la ordinea de zi din spatele insistentei sale promovari a vaccinarii. In cel mai recent discurs al sau, el sustine ca vaccinurile vor salva vieti, dar intr-un discurs de la o conferinta TED de anul trecut, Gates a declarat clar ca vaccinurile si programele de ingrijire a sanatati sunt parte a unei ecuatii de reducere a populatiei lumii cu 15%.

(https://www.naturalnews.com/029911_v …).

“Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... si se indreapta spre un total de 9 miliarde”, a spus el in fata publicului sau. “Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu programele de ingrijire a sanatatii, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, probabil, reduce cifrele cu 10 sau 15 procente.

Puteti viziona clipul in care Gates a spune acest lucru, urmarind link-ul de mai jos: Natural News

Deci, care este adevarul? Vaccinurile ajuta la salvarea de vieti sau le pune capat? Luand in considerare ca vaccinurile sunt incarcate cu adjuvanti toxici si conservanti chimici, dintre care multi sunt cunoscuti ca factori ce provoaca probleme grave de sanatate, sterilitate si chiar moarte, ce-a de-a doua concluzie are mult mai mult sens.

https://www.naturalnews.com/031820_v …).

sursa: infowars

Cititi si: CUM SE POATE REFUZA VACCINAREA COPIILOR – BAZA LEGALA

15 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    dar nu ar vrea americanu ăsta jidănit să se ia el vaccinu şi să ne lase...

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    http://www.antena3.ro/externe/rusia-instaleaza-sisteme-antiaeriene-in-belarus-ca-reactie-la-scutul-american-din-romania-126125.html

    hopa, şi ruşii au un deveselu

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      Au cam incurcat borcanele antenistii:
      "Decizia de amplasare a elementelor antirachetă în România, la Deveselu a fost dur criticată de Statele Unite."

  3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    se se vaccineze intai el,masa,nevasta,copiii si tot neamul lui

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Păi nu este Bill Gates evreu? Ce să mai speri atunci de la el...

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Frățiile voastre, să ne pregătim
    http://saccsiv.wordpress.com/2011/05/24/comentariul-zilei-24-05-2011-pretext-pentru-un-razboi-greco-turc/

    • Traiasca Legiunea si Capitanul!

      @prahovean
      o fi vreun extremist gen Vadim, care zicea ca va mitralia pe hoti daca ajunge presedinte

  6. fluoresceptic

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Fascismus redividus, astazi intr-o noua prezentare, mai curat si mai uscat.
    "Acesti bolnavi care ne conduc" sunt atat de orbi incat nu vad ca nu-i nevoie de vaccinare. Probabil n-a auzit de "iarna demografica", care se manifestă in toate tarile civilizate. El vrea sa grabeasca iesirea din scena a occidentului.

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vai cum zambeste ticalosul ! Omul care aduce moartea ! Cu seringa !

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Un nenorocit ...

  9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Sunt intru totul impotriva vaccinurilor, a incercarii sustinute a Guvernelor sa ne vacccineze impotriva a orice, poate si impotriva Credintei ar fi in stare sa creeze unul, dar urmarindu-l pe Gates in filmulet, nu se referea poate a reducerea CO2? Parca asa mi s-a parut. Iertare!

  10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    bai din cate stiu plantele iau CO2 in procesul de fotosinteza asa ca mai lasa defrisatu` ce solutie gaseste el:))

  11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Nu cred ca trebuie sa privim chiar asa lucrurile. Vaccinurile au si ele rolul lor bun. Un copil este ferit de anumite boli pana la 6 luni doar din laptele mamei. Dupa ce inceteaza procesul de alaptare sistemul imunitar trebuie protejat altfel. Pana la urma vaccinurile ce fac? Introduc in corp un anumit tip de virus care are rolul de a face corpul sa creeze anticorpi. Nu spun ca exista si vaccinuri produse doar cu scopul de a face bani, insa nu cred ca trebuie sa fim impotriva vaccinurilor. Inainte nu existau vaccinuri si traiau oamenii nu? Da, traiau, dar mureau din boli banale. Iar daca o sa spuna cineva ca inainte se traia si pana la 100 de ani fara afectiuni grave, cred ca se intampla pentru ca factorii nocivi erau mult mai putini.

  1. Pingback: Atentie! Incepe perioada de vaccinare anti-gripa. NU VA VACCINATI! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

  2. Pingback: Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul! | † APOLOGETICUM: Ortodoxie, neam si tara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*