Ahmadinejad amenință: “O furtună regională va smulge Israelul din rădăcini”

ahmadinejadPreşedintele iranian în funcţie, Mahmoud Ahmadinejad, a spus că o furtună regională se formează, iar aceasta va dezrădăcina statul Israel.
Luând cuvântul în probabil ultimul său discurs public, vineri, la Teheran, el s-a adresat mulţimii înainte de instaurarea oficială a noului preşedinte ales, Hassan Rouhani, care va avea loc duminică.
“Vreau să vă spun, Allah este martorul meu, că o furtună devastatoare este aşteptată şi aceasta va smulge din rădăcini baza Sionismului”, a spus Ahmadinejad în timpul manifestaţiilor organizate cu prilelejul Zilei Quds.
Această sărbătoare anuală include discursuri şi predici care susţin cauza palestiniană şi condamnă în termeni duri Israelul.

Liderul de la Teheran, care a condus Iranul timp de opt ani, pe parcursul a două mandate de preşedinte, a adăugat că “Israelul nu are ce căuta în această regiune”.
Aşa cum notează corespondentul Al Jazeera, Soraya Lennie, “De când a ajuns la putere, Ahmadinejad nu şi-a schimbat niciodată retorica împotriva Israelului”

| Antena3

2 Comments

 1. Si in Romania ce cauta? Dupa cum se desfasoara lucrurile in tara noastra greu incercata, este mai mult decat clar ca ne vor fura intreaga Moldova, cu tot cu Basarabia, ungurii Ardealul, iar tiganii Oltenia. Are grija chiriasul sa le pregateasca terenul (teritoriul) prin regionalizare.

  Intrebare: Ce face CSAT-ul?
  Raspuns: Nu stiu si nici nu ma intereseaza. Mai am 5 ani si ies la pensie. – Acesta este raspunsul unui individ ce se prezinta ca fiind “militar roman”!!!

  Mai aveti vreo indoiala in ce priveste viitorul sumbru al Romaniei? Desigur este o intrebare retorica.

 2. CE ESTE Scris si Dat Sa Se INTAMPLE se va Intampla si in istoria acestui Neam se va scrie ;
  insa depinde de noi cei ce stam pe acest pamint Cata Putere Avem de a Duce Dreapta Sfanta CRUCE si cata Trezvie are acest popor de a se feri de prapastia ce se casca , o prapastie far de margini ;
  depinde de acest popor dupa cum ne arata Sfntii Parinti “am vazut o movila si pe ea era un BOU pe care scria ROMANIA si ducea o corvoada imensa acest Bou …dar a inceput a rage Boul corvoada si-a aruncat si Boul s-a rasculat … ” cand se va lepada de corvoada blestemata ce o duce si cand se Va Aduna , Se va Uni in SFANTA CRUCE A Neamului romanesc si isi va apara ce este al sau dat de Bunul DUMNEZEU pe Acest pamint …
  pina nu vom fi Cu Adevarat Uniti in SFANTA CRUCE a Acestui Neam Romanesc Crestin Ortodox si pina nu ne lepadam de corvoada blestemata numita masoni si jidani ce o ducem in spate NU VA FI BINE pentru acest popor si nici Binecuvantarea lui DUMNEZEU pe acest pamint de la Nistru pin’la Tisa nu se va arata
  si Oare De CE ?
  pentru ca La Doi Domni NU SE POATE SLUJI si lui HRISTOS si la mamona
  depinde doar de noi cui slujim si cui ne inchinam , lui HRISTOS care este Viata , LUMINA ADEVARATA , LUMINA din LUMINA
  sau la mamona care este moartea vesnica si plata este intunericul cu plingerea si scrasnirea dintilor
  astfel vom dormi dupa cum ne vom asterne
  “mai avem 12 luni de libertate si apoi vine urgia ”
  Sfantul Parinte Iustin
  amin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
scroll to top