Cetățenii din Mangalia au ieșit pe străzi împotriva poluării prin fracturare hidraulică

[hana-flv-player video=”https://www.mangalia.tv/video/20131020frack.mp4″ width=”590″ description=”” player=”6″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Din estimarile autoritatilor au participat aproximativ 250 de persoane. Protestul a fost unul spontan, fara a fi initiat sau condus de entitati juridice.

| mangalia.tv

3 Comments

 1. Hai, Mangalia! Si tu esti pamant romanesc. Si aerul tau si apa ta vor fi poluate.

  Sa le fim alaturi, indiferent unede am locui. E vorba de tara noastra. Un set de cutremure nu ne lipseste. Daca nu s-ar fi temut de cutremure si daca exploatarea gazelor de sist n-ar fi prezentat niciun risc pentru cetateni, Ceausescu ar fi dat cu mult timp in urma ordin sa se exploateze, asa dictator cum era.

  ,,Nu pentru-o lopată de rumenă pâine,
  nu pentru patule, nu pentru pogoane,
  ci pentru văzduhul tău liber de mâine,
  ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!” ( Radu Gyr)

 2. Luptati dragi romani de la Mangalia. Noi aici in jud. Bacau nu ne lasam. Chiar daca informatia circula foarte greu (stim noi de ce: ‘Sa vina presa ca sa-i scoatem lesa”). Nu va lasati intimidati, chiar daca vor intra in forta. Caci daca vor intra in forta, si mai ales atunci, va incepe REVOLUTIA. Ati vazut ca doar pentru ca au impins cativa sateni la Pungesti deja intreaga Romanie a fost rascolita. Daramite sa foloseasca pe undeva prin tara forta bruta pentru a-i indeparta pe sateni si a face loc utilajelor…

 3. In filmarea Mangalia TV, de mai sus, poate fi vazut la min 08:08 un jandarm care-i filmeaza la randul lui pe protestatari cu o camera-foto digitala.
  Cu ce scop oare ?!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments
scroll to top