Nu vă vaccinați! VACCIN ANTIGRIPAL contaminat

nu vaccinarii copiilorVACCIN ANTIGRIPAL. Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat, sâmbătă, răspunzând unei întrebări privind o posibilă contaminare intenţionată a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, că a primit astfel de informaţii şi a sesizat SRI.

VACCIN ANTIGRIPAL. Întrebat dacă are informaţii că s-ar fi produs o contaminare intenţionată a vaccinului antigripal produs la Institutul Cantacuzino, ministrul Eugen Nicolăescu a spus că a primit asemenea informaţii, “chiar din exteriorul institutului, pe diverse canale”.
“De exemplu că, atunci când a fost întreruptă activitatea, pentru că s-au stricat două centrifuge, care făceau amestecarea foarte bună a produselor din vaccin, când s-a stat, o săptămână şi jumătate, două săptămâni, atunci s-ar fi putut întâmpla ceva în acest sens”, a precizat Eugen Nicolăescu.Ministrul a adăugat că alte persoane i-au spus că fosta şefă de la laborator “a făcut analizele cu superficialitate, pentru toate analizele, pentru fiecare lot în parte”.

“Am informat SRI să ne dea sprijin în acest sens”, a mai spus Eugen Nicolăescu.

VACCIN ANTIGRIPAL. Ministrul Sănătăţii a declarat, vineri, că sunt suspiciuni că pe toată linia de fabricaţie a vaccinului antigripal de la Institutul Cantacuzino s-ar fi întâmplat “lucruri cu rea-voinţă”, precizând că au fost cerute informaţii în acest sens de la alte organe abilitate ale statului.

“Am solicitat şi altor organe abilitate ale statului să ne pună la dispoziţie unele informaţii – pe care noi nu putem să le avem, pentru că nu avem de unde – dacă sunt suspiciuni ca pe toată linia de ferabricaţie să se fi întâmplat şi lucruri cu rea-voinţă. Avem şi asemenea informaţii”, a spus ministrul Sănătăţii.

Întrebat dacă vor fi luate măsuri în cazul celor 400.000 de doze de vaccin antigripal produse de Institutul Cantacuzino în acest sezon, care nu au putut fi puse pe piaţă din cauză că nivelul de endotoxine depăşea limita admisă, Eugen Nicolăescu a răspuns: “Dacă se va constatat că sunt vinovaţi, da”.

VACCIN ANTIGRIPAL. Ministrul Sănătăţii a precizat că până nu se termină studiul clinic în cazul vaccinului, nu poate să se antepronunţe. Agenţia Naţională a Medicamentului a interzis punerea pe piaţă a vaccinului antigripal produs de Institutul Cantacuzino, după ce rezultatele testelor au indicat o concentraţie foarte mare de endotoxine, care ar putea să producă la administrare reacţii adverse, precum febră sau şoc anafilactic.

 

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: https://www.realitatea.net/vaccin-antigripal-vaccin-antigripal_1375912.html#ixzz2skiUzaNU
Follow us: @realitatea on Twitter

4 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Indiferent ce s-a intamplat acolo, parerea mea este ca vor sa "ingroape" definitiv Institutul Cantacuzino. Stati linistiti, nu se alarmeaza slugile masoneriei internationale pentru sanatatea romanului. Cat de curand - in cateva zile - vom "primi cu titlu gratuit" "ajutor de la mUE" pentru salvarea bietilor viitor sclavi. Nu cumva sa ramana neotraviti. Pardon, "nevaccinati".

  Intr-un fel, toata mascarada asta este buna si pentru sclavi. Cu "ocazia" asta, poate se vor mai gasi cativa orbi sa vada lumina de la capatul tunelului. Din pacate, vor ramane - inca - in continuare cateva milioane de copii in ghearele perciunatilor.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Iertare,frate Gabriel,ca sunt total in afara subiectului,dar e urgent!Va rog,faceti cunoscut acest articol: http://www.sfantuldaniilsihastrul.ro/articole/244-experimentul-norvegian-cum-se-distrug-familia-si-copilaria-pe-altarul-diversitatii-sexuale.html Doamne ajuta!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  DOAMNE AJUTĂ SĂ SE INTERZICĂ TOATE VACCINURILE ASTEA VOIT FĂCUTE ÎMPOTRIVA POPORULUI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*