17 comments

 1. valentin dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  mulțumim lui Dumnezeu pentru aceste cuvinte împotriva ereziei ecumenismului.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

   http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/12/nu-primiti-sub-nicio-forma-cardurile-de-sanatate-radu-iacoboaie-12-septembrie-2014/

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIC - ULTIMELE DOUĂ ARTICOLE POSTATE PE BLOG

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/13/o-opinie-incomoda-despre-cardul-de-sanatate/

    raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/13/scrisoare-deschisa-catre-inalta-ierarhie-a-bisericii-ortodoxe-romane-v-v-cristian-13-septembrie-2014/

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Frate actul DOI e cel mai interesant pentru ca le uneste pe toate intr-un closet. Care bine inteles v-om trage apa cit de curind.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Felicitari camaradului BURDUJAN. Vedeti ce spune la min. 8,55 http://www.youtube.com/watch?v=EW0nWytRJAM#t=28 "multi evrei sunt adusi din UNIUNEA SOVIETICA". "NOI" stiam asta si mai stim ca in UCRAINA tot mana SIONISTILOR este. DOAMNE AJUTA.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Ce stii despre acest parinte?

  Preşedintele PMP Elena Udrea l-a vizitat pe stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, (Suceava), părintele care a prezis că ea va fi următorul preşedinte al României. Ştiri pe aceeaşi temă Predicţia stareţului vizionar din Suceava, specializat în şefi de stat... „Am văzut previziunea acestuia şi, având în vedere că şi eu cred acelaşi lucru, de asta sunt în competiţie, o să mergem până acolo. Când vine de la un om atât de credincios are altă greutate“, a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax. Părintele Ioil (85 de ani), stareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, a vorbit în faţa credincioşilor despre următorul om care va sta la cârma României. Acesta a mărturisit, potrivit suceavanews.ro, că i s-a arătat într-o carte că viitorul preşedinte al României va fi o femeie, iar aceasta va fi Elena Udrea.

  • valentin dorneanu

   Traiasca Legiunea si Capitanul!

   nu are dreptate, e înșelat pentru că a spus și despre deschiderea cărții, a văzut-o pe elena udrea după ce a deschis o carte

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  A fost duhovnicul parintelui Justin patru ani ?

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   nu a fost duhovnicul Parintelui, ci invers... are cateva inselari, saracutul.. dar e si folosit de politicieni

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Sfintirea Troitei- SFINTILOR MARTIRI AI NEAMULUI NOSTRI

  DEALUL BALAURULUI

  (Piatra Neamț – intrarea prin str. 1 Decembrie 1918)

  DATA SFINȚIRII: 12.09.2014 ora 10

  Persoană de contact – Iustina 0747359025

  “Dragii mei, noi nu ne-am sprijinit niciodată nici pe puterile Americii, nici pe puterile Rusiei şi în nici o putere din lumea aceasta decât numai în acoperământul Maicii Dom­nului şi sub oblăduirea puterilor cereşti.” (Parintele Iustin Parvu)

  Marturia parintelui Iustin Parvu, Manastirea Petru Voda, judetul Neamt:

  “Cea mai grozavă şi funestă săptămână a fost în jurul lui 14 mai. Una din cele mai cenuşii pagini din istoria românească… Circulau pe atunci maşini foarte luxoase. Intraseră în circuitul ţării noastre nişte autocare noi, maşini poloneze, foarte elegante la suprafaţă, dar înăuntru era totul închis şi nu se vedea nimic. Lumea se obişnuise… Eh, maşini poloneze!… Dar acolo erau numai şi numai deţinuţi politici. Pentru că arestările, care se făceau noaptea, erau foarte multe, rămâneau deţinuţii de transportat şi dimineaţa cam până la opt, nouă. Interesul era ca aceste maşini să nu se oprească pe la securităţi pentru că se demasca ce conţin.
  Încă o treabă foarte interesantă!… În partea de sud-est a oraşului se auzeau împuşcături pe care ei le mascau, zicând: „armata face manevre”. Erau cunoscute aceste manevre ale armatei. Se făcea o manevră în Roman, se mai făcea la două, trei săptămâni una în Iaşi, în sfârşit, în diferite oraşe. Ce era cu împuşcăturile acelea? Aduceau aici noaptea familii întregi din comuna Bosancea, din zona Bucovinei.

 6. valentin dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  din ce văd eu aici
  http://www.youtube.com/watch?v=n5GNs3h-eK8

  e posibil chiar să fie chiar actul unic acest card de sănătate

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/11/masoneria-torpileaza-romania-prin-proiectul-autonomiei-asa-zisului-tinut-secuiesc-radu-iacoboaie-10-septembrie-2014/

  Doamne ajută!

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Slava lui Dumnezeu pentru toate! Am avut bucuria de a primi binecuvantare de la IPS Serafim de Pireu la Manastirea Pestra Santului Andrei,de ziua Sfintilor Parinti Ioachim si Ana,09.09.2014 la ora amiezii.Stiu ca nimic nu este intamplator....Multumesc Doamne!

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Declaratiile antimasonice ale invitatului arhiepiscopului Tomisului se pare ca nu raman fara reactie din partea mizerabililor... Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a fost audiat astazi, vineri 12-09-2014 de procurorii anticorupţie într-un dosar deschis în 2009.

  https://ro.stiri.yahoo.com/arhiepiscopul-tomisului-urm%C4%83rit-penal-%C3%AEntr-un-dosar-luare-100909641.html

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajuta !
  La min.14,oo se face referire la faptul ca : "din CMB nu fac parte Biserica Georgiei , Biserica Bulgariei si nadajduim cu ajutorul lui Dumnezeu, Biserica Romaniei" !!!!
  Stie cineva mai multe ? Exista intentia clara a BOR de a parasi consiliul mondial al tuturor ereziilor ?
  Va multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*