Moaștele Sfântului Nectarie la Mangalia, aduse de IPS Serafim de Pireu

Cu prilejul Zilelor municipiului Mangalia, în perioada 6-7 septembrie, Protoieria Callatis organizează o serie de evenimente religioase, la care sunt așteptați credincioși, dar și oaspeți din Grecia.
Astfel, la invitația IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va sosi în seara zilei de sâmbătă, 6 septembrie, IPS Serafim, Mitropolitul de Pireu.
Primirea oaspetelui, care va veni de pe mare și aduce cu el moaștele Sf. Nectarie, vindecătorul de cancer, se va face în Portul turistic din Mangalia, de la ora 19.30, unde va avea loc și un concert de fanfară.
După întâmpinarea oaspeților și a Sfintelor Moaște, de la ora 20.00, se va pleca în tradiționala procesiune, pe următorul traseu: Portul turistic, str. Ștefan cel Mare, șos. Constanței, sens giratoriu, biserica „Sf. Mina”.
A doua zi, duminică, 7 septembrie, de la ora 8.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu IPS Serafim, Mitropolit de Pireu (Grecia), vor oficia Sfânta Liturghie la biserica „Sf. Mina” din Mangalia. Slujba va fi transmisă în direct de Radio Dobrogea (99,7 FM).
Evenimentele religioase vor continua în municipiul Constanța, la biserica „Sf. Maria” (Bd.1 Mai, nr. 21), unde, de la ora 19.30 distinșii oaspeți vor săvârși slujba Vecerniei și pe cea a Sfântului Maslu.
Luni, 8 septembrie, când credincioșii sărbătoresc Nașterea Maicii Domnului, sunteți invitați să participați la sfințirea bisericii mănăstirii 23 August, slujbă oficiată de către cei doi ierarhi.
In perioada 6-8 septembrie 2014, Protoieria Callatis va desfasura activitati cu caracter religios cu ocazia zilelor orasului Mangalia.
Programul vizitei IPS Serafim îl puteți vedea aici.

7 comments

 1. valentin dorneanu

  Traiasca Legiunea si Capitanul!

  să cerem de la Sfântul Nectarie și de la Maica Domnului ajutorul în evitarea actelor de sănătate cu cip.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC

  Danion Vasile – predică la Duminica Sf. Grigorie Palama

  https://www.youtube.com/watch?v=FlvlLJoztts

  Doamne ajută.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/06/de-ce-sfintii-grigorie-palama-si-arsenie-boca-sunt-prigoniti-si-astazi-de-catre-catolici-si-masoni-radu-iacoboaie-6-septembrie-2014/

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Mesajul Parintelui IUSTIN PARVU http://www.apologeticum.ro/2010/10/parintele-justin-parvu-traim-intr-un-veac-al-minciunii-si-al-inselarii/ tradus in greaca si completat de "noi" cu MASONERIA CONDUCE ROMANIA a fost INTERZIS la slujba de ieri 7.sep la Sf. MINA din MANGALIA. POPII lui SPAGOVEANU au pus JANDARMII PE NOI. Din pacate DUHUL MANDRIEI la impiedicat pe cameraman sa filmeze scena cu toate ca era la umar langa "noi" si cu camera aprinsa. Multi mireni printre care si fete bisericesti de "vaza/valoare" au vazut faza si ne-au dat binecuvintarea sa-l lipim cu scotch pe masina arhiereului. Care MINTE si ne INSALA ca nu a dat binecuvintare sa fie BAJOCORIT SF. STEFAN CEL MARE la carnavalul lui MAZARE. Vom reveni cu noutati dintre cele mai bune si pe placul ADORMITILOR DIN TARA ASTA. "NOI" am tras clopotul spre MANTUIRE ne-am luat crucea si l-am urmat pe HRISTOS. DOAMNE AJUTA.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   http://www.apologeticum.ro/2014/09/ips-serafim-de-pireu-la-mangalia-predica-impotriva-masoneriei-ips-teodosie-neaga-vreo-legatura-cu-aceasta-organizatie/

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Mai mult eu am fost acolo de fata si avem filmari. Iar cei care au filmat deja au primit "felicitari"de la consilieri ... . Astazi la man. Sf. NICOLAIE din 23 August. am prins soarecele din biserica. Aseara cit a citit par. Vulcanescu inregistrarea de mai sus a stat ascuns in altar. Avem materiale dar le v-om urca pe net dupa o sap. doua cu ascultare. DOAMNE AJUTA.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  As dori mult sa se picteze icoanele in asa fel incat mana dreapta a sfantului sa nu mai aiba degetul aratator si cel mic intinse. Se poate face confuzie cu semnul masonic, ,,cornuta" :
  http://istoriesicultura.ro/simboluri-oculte.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*