Interviu cu Parintele Justin. Despre crearea de comunitati crestine, revolutii si partide politice

Sa ne cunoastem intre noi?

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=4dJTlDz-EWU]

Crestinul si revolutiile

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=aIlDLMx1a1o]

Crestinul si partidele politice

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=pBXkl3hlujs]

interviu realizat de Apologeticum & Saccsiv, 02 martie 2011

31 Comments

 1. Mai nou BOR este VICTIMA atacata si slabita de catre BOSV, special constituita pentru slabirea unitatii noilor calendaristi…. hai ca-i buna… probabil dorinta unora de a poza in victime nu are margini.

  Oameni buni, pe cand noii calendaristi parasisera cararea cea buna si se ocupau cu legionarismul, cei care inca mai aveau credinta dreapta sufereau pentru Dumnezeu fiind panditi de catre jandarmi si novationisti, fugariti, batuti si omorati, pentru ca apoi sa li se strice (aproape) toate bisericile. In viziunea voastra, scopul celor ce au pastrat credinta a fost de a subrezi o biserica care apostase si nu a de a-si mantui sufletele.

  se pare ca avenit vremea cand “lupul striga LUPUL”

  1. @Ioan B
   nu mai fa pe LUPUL. Acei legionari pe care tu ii blamezi au stiut sa faca ascultare de Biserica si Domnul i-a ajutat sa se desavarseasca in temnite, nelepadandu-se de Hristos. Crezi ca se inchinau la calendar?

  2. @Ioan B
   nu mai fa tu pe LUPUL. Iata ca acei legionari pe care ii blamezi, au stiut sa faca ascultare de Biserica si Domnul i-a ajutat sa se desavarseasca in temnite. Se inchinau ei la vreun calendar?
   Slabirea Bisericii s-a facut o data prin schimbarea calendarului si a doua oara prin departarea celor din BOSV de Biserica Mama, in loc sa revina in Biserica si sa marturiseasca, aparand tainele sfinte.

 2. va multumim mult de tot si frumos…odata cu acest clip s-a dus dracului munca noastra de doi ani de cand ne chinuim sa strangem semnaturi…nicio problema,voi si cu Saccsiv,sa rezolvati problema cu ungurii,cu drogurile,cu clanurile tiganesti,coruptia si altele din Romania…

  1. @garduldefier
   Acest clip trebuie sa va fie de folos. Ideea voastra nu e rea, insa ce va faceti cu cipurile? De aceea tot o miscare este solutia. O forta laica care sa conlucreze cu Biserica. Politica nu ai cu cine sa faci, iar pe scena lor nu ajungi decat daca faci compromisuri.
   Mai fratilor, acestea sunt cuvintele Parintelui Justin. Aveti voi discernamant mai mare decat sfintia sa?

 3. A inceput politica de invrajbire a romanilor intre ei, si nu mai vrem parca sa ne ascultam unii pe altii, asa ca ne trebuie foarte multa trezvie, rugaciune, chemarea lui Dumnezeu ca sa ne lumineze sa mergem inainte, si sa facem parte si noi din turma cea mica, si sa nu ne temem de a ne cunoaste intre noi, cei care ne-am cunoscut aici, pentru a ne ajuta unii pe altii.
  Dar oare nu e prea tarziu?

  Cine vrea sa se mantuiasca singur, fara familia lui, din care multi au luat-o razna, nu mai asculta? Si atunci stam intrun loc, ne rugam si speram.Si atat. Si nu e putin lucru.

  In spatiul fizic, putini mai putem vorbi, caci nestiutorii se impun, iar ereziile de tot felul si cele “la moda”, cu atat mai mult.
  Domnul sa ne ajute! Amin.

 4. Multumim Parintelui Iustin,si admin pt.initiativa.Din pacate,personal,nu am constatat din interviu niste raspunsuri clare,o directie de urmat,decat constatari ale starii deplorabile in care se afla tara si poporul nostru.Este timpul actiunii,mai mult ca niciodata,trebuie sa venim cu solutii clare,realizabile,adaptate la starea de lucruri actuala.Dupa cum spunea Parintele Iustin,romanul nu mai stie sa faca o fapta eroica,ci sta de bancuri,cam asa sintem si noi acum,citim,vorbim,citim si iar vorbim.Daca vrem sa intram in joc,si aparam tara si neamul,atunci trebuie sa programam o data si un loc de intalnire,sa venim cu sugestii si planuri de formare de partid politic sau asociatie.Trebuie sa incepem prin recrutarea de avocati,adevarati crestini ortodocsi,formarea organismului juridic(care ar putea fi existenta fundatie de la Manastirea Petru Voda),creearea fondului financiar,din donatii,investitii,pt.ca nu putem lupta cu mainile goale,fixarea planului de lupta,si apoi cu Dumnezeu inainte,sa infruntam dusmanul.Daca nu ne vom organiza,exemplar,nu avem nici o sansa,decat sa stam fiecare in patratica lui,sa fim martori la prigoana,si sa ne astepteptam sfarsitul,cu capul plecat.Avem de infruntat un sistem satanic infernal si infiorator,nu o vom putea face cu succes,daca nu avem un lider,un mesaj,o unitate!Trebuie sa actionam concret,altfel,omul de rand nu va rapunde chemarii ortodoxe,cum poti sa te astepti la un comportament patriotic de la un individ caruia ii pling copii de foame acasa,nu au bani de caldura,haine,etc,oameni care au o educatie precara si datorita neajunsurilor de tot felul,sint plini de pacate,si numai de spiritualitate romneasca nu le arde!Concret,propun sa ne intalnim,in vara,la Manastirea Petru Voda,sa discutam despre ce sanse avem pt.formarea noii miscari romanesti crestin ortodoxe.Dupa creionarea planului,stabilim o inatlnire nationala,incepem colectarea de fonduri,si apoi avem o idee despre ce sanse avem.Asta e numai o sugestie,in graba,desigur pot fi planuri mai bune,dra trebuie sa trecem la actiune,altfel sintem pierduti,ca neam si credinta.Poate ca tine si de noi,cat Va Mai Rabda Bunul Dumnezeu pamantul si lumea asta.Sa trecem la fapte,sa luam initiativa,nu putem astepta nimic de la omul normal,care abia supravietuieste,literalmente,nu-i putem cere sa ramana in tara lui,daca efectiv moare de foame,sau de frig,si mai mult,sa-i cerem sa lupte cu un sistem pe care il cunoaste prea putin,sau deloc.Trebuie sa ne cunoastem,sa ne unim,si sa trecem la fapte,altfel,dupa cum ati spus,nici pe net n-o sa mai putem comunica,in curand.Sper ca mesajul meu sa fie inteles asa cum este,nu vreau sa supar pe nici un frate crestin ortodox,imi doresc sa putem face ceva concret,sa stim pe ce drum mergem.Iertare,si Doamne Ajuta!

 5. Domnule Admin.ati facut impreuna cu Saccesiv aceste video bune si va multumesc pt.aceste inregistrari si v as sugera daca aveti posibilitate sa faceti m.des, cat m.multe oricand aveti posibilitate,ca astfel sa putem sa ne folosim cat mai multi din cuvintele Pr.Iustin, si sa putem avea raspuns la diferite situatii , sa intelegem m.bine stare de lucruri si sa invatam cat m.mult din cunostintele si darurile lui.
  De asemenea prin aceste inregistrari ajungem sa ne cunoastem m.bine si gasim mangaiere in cuvintele lui, si putem sa aflam discutand cu Parintele cum sa ne mobilizam, cum sa ne schimbam pasii astfel incat sa fim m.aproape de Hristos si in acelasi timp sa stim cum sa procedam in lume ca sa ne putem ajuta pe noi si in acelasi timp si pe aproapele nostru.
  Imi plac aceste inregistrari si tb sa cautam sa fim cat m.uniti, cat m.aproape unul de altul, sa ne cunoastem fizic, sa vb m.des fata catre fata,ca astfel sa devenim m.buni prieteni unul cu altul si sa ajungem impreuna sa actionam pe acelasi front, de aceea cunoasterea reciproca fie prin intalniri, fie prin poate ceva pelerinaje sau altceva incat sa devenim m.uniti , m.apropiati unul de altul.
  Sa lasam la o parte orice neintelegeri si toti cei care cauta sa ne invrajbeasca sau sa ne fie impotriva, sa nu i uram ci sa cautam sa i intelegem si sa le iertam si sa cautam sa pastram unitatea si intelegerea cu orice pret, caci daca nu vom fi uniti, ne vom risipi usor, cred si sunt convins, ca putini si uniti, vom reusi mult m.mult cu mila lui Dumnezeu decat separati, de aceea sa cautam unitatea in Adevar cu orice pret,insa doar urmandu L pe Hristos si invatatura Sa.
  Frate admin.iti doresc curaj si apreciez munca si efortul care l faci si mergi inainte si cauta sa faci prin ce ti sta in putinta, acest site, cunostintele care le ai ca sa ajungem sa fim cat m.multi si m.uniti in jurul Pr.Iustin.
  Sa ne ajute Bunul Dumnezeu !

 6. Ceva concret se poate organiza numa cu binecuvantarea marilor nostrii duhovnici si sub indrumarea Sfintiilor lor.Desi eu am inteles ca P Justin vorbeste de comunitati mici de supravietuire prin ajutorare reciproca si rugaciune comuna.
  LUPTA CEA MARE ESTE A LUI DUMNEZEU!HRISTOS VA INVINGE!
  Noi sa ne punem sub ocrotirea Sa,a Maicii Sale si a tuturor Sfintilor!
  Iertati-ma,
  Doamne ajuta!

 7. “Trimite lumina Ta si adevarul Tau: acestea m-au povatuit si m-au condus la MUNTELE CEL SFANT AL TAU SI LA LOCASURILE TALE”

  Doar ce este Sfant poate sa cuaguleze crestini , si toti se vor uni in jurul Sfinteniei, pacatul dezbina, a dezbinat, dezbina si acum si va dezbina pana cand se va arata cel nelegiuit. Sa fim alaturi de Cel ce ne Sfinteste de Cel ce ne curateste , si ne spala : Pentru aceasta a venit Hristos sa ne Sfinteasca pe noi, ca El era Sfant ,este si va fi. Jertfa noastra trebuie sa fie curata, asa cum si Iisus a fost curat si a zguduit pamantul dar nu numai pamantul ci si cerurile, pentru ca stim ca nu doar pamantul a fost spurcat de cel nelegiuit ci si cerurile au avut nevoie de curatire, cu sangelui Lui Hristos au fost curatite si Sfintite cele ce au fost spurcate de cel nelegiuit prin caderea lui. Parinti acestia ce sau sfintit prin Hristos, ei poarta marturie si azii, a jertfei vii si netrecatoare ,nu ca in vechiul legamant cum era nevoie acolo ca in fiecare an , sa se aduca jertfa, Noi crestini ne jertfim o data pentru totdeuna, asa cum si Hristos o singura data S-a jertfit pentru totdeuna si prin jertfa Lui noi toti ne impartasim din acesta jertfa a Mantuitorului nostru.

 8. Vad ca sunt multi (nu “mii” cat se pretinde), dar destui din cei care citesc si comenteaza aceste jurnale ortodoxe online doresc sa se intalneasca fata catre fata.
  Din cei multi, unii vad ca insista cu alegerea ca loc de intalnire Sf. Manastire Petru Voda.
  Personal, n-am indrazneala aceasta de a ma autoinvita impreuna cu cateva zeci/sute de persoane la Petru Voda, fapt pentru care ar trebui lamurita pozitia Parintelui Staret (si a obstii) cu privire la aceasta locatie de intalnire (cred ca admin ar putea face o intrebare Parintelui Iustin in aceasta privinta, spre clarificare).
  Ca argumente contra acestui loc de intalnire, se gasesc destule: nu cred ca e bine sa mai tulburam apele si-asa starnite rau in ultima vreme ba ticalosii de la cma (katz), ba de cei care se lupta sa implementeze cipuri in venele noastre, ba de iubitorii si promotorii ecumenismului.
  Ne batem cu pumnii in piept ca suntem noua dreapta si noii legionari, ca ne iubim la sange patria si credinta si asa si pe dincolo. Pai atunci ia sa vedem, cum s-au organizat Capitanul si ai sai?
  “… iata-ne adunati intr-o dupa-amiaza in padurea Dobrina…un grup de vreo 20 elevi de liceu….. am hotarat sa pastram un secret desavarsit, sa facem recunoasteri si exercitii … in padure si sa gasim o forma care sa mascheze intentia noastra. Forma am gasit-o usor…o societate cultural-nationala a elevilor liceului din Husi… Au inceput sezatori si conferinte in oras. In public tratam obisnuitele subiecte, dar in padure faceam exercitii…” Citatul e autentic (ED. SCARA, 1999, ISBN 973-99208-1-0)
  Asadar, fara binecuvantarea expresa a Parintelui, in al carui discernamant am totala si completa incredere, eu “propun sa nu se mai propuna” ca loc de intalnire Sf. Manastire Petru Voda.
  In plus, pentru cei din afara Moldovei, un drum la PV inseamna minimum 2-3 zile de crunta oboseala si nu zic ca nu ar merita, insa sunt de parere ca dorindu-se o “comunitate laica”, aceasta trebuie organizata dupa principii lumesti.
  Adica piramidal, ca orice structura/institutie civica/politica/administrativa, in care intalnirile capitale informationale si decizionale sa se faca prin reprezentare, nu in masa. Imaginati-va cam ce fel de discutii ar putea rezulta cand o mie de oameni, fara cap si coada, s-ar intalni pe nepusa masa la PV.
  Cum am face cunostinta? Ne aliniem ca echipele de handbal si batem palma? sau cum?
  Opinia mea e ca varianta intrunirilor locale este mult mai viabila.
  Avantaje: pai daca ma doare maseaua, trebuie sa fie vreun frate in oras care sa mai aiba vreun algocalmin prin casa. Sau vreun kil de faina de malai, pt o mamaliga. Sau o vorba de incurajare cand ma preseaza magarii de recuperatori in numele bancii unde am datorii. Pe principiul “Mai aproape mi-s dintii decat parintii”.
  La intrunirile mai “nationale”, la care se discuta probleme vitale si se iau decizii asijderea poate ajunge unul din comunitatea locala inzestrat de Bunul Dumnezeu cu mai multe posibilitati (masina, benzina, etc) pe care nu toti le au la discretie, si asta o stim cu siguranta cu totii.
  Cheia este ca cei “intruniti” la nivel local sa fie cu adevarat crestini, sa aiba o traire autentica a dreptei credinte, astfel ca increderea reciproca sa fie elementul principal de agregare, de impreuna vietuire.
  Si ajungem la partea cu adevarat dificila: selectia si admiterea. Cum se face, pe ce criterii? test de cunostinte ortodoxe? detector de bun simt? cv si examen oral? dosar de cadre?
  Lista de intrebari poate continua, dar nu duce nicaieri. Oricum, “spionii” de care se tem multi vor intra si ei in “doamna comunitate”, nu va faceti iluzii. Dar, vestea buna este ca, intr-un timp mai lung sau mai scurt, roadele credintei lor adevarate se vor vadi, si vom sti cu cine avem de-a face. Sa nu ne temem, deci!
  Asadar, cei care pastoresc jurnalele, cu rugaciune de luminare a mintii de catre Domnul, si-au facut deja o opinie vizavi de cei care doresc si tin neaparat sa se adune si pot sa faca o selectie primara. Stiu ca e munca grea, dar daca-i rugam frumos, or sa ne ajute adminii sa schimbam adresele personale de e-mail, astfel incat sa ne putem gasi unii cu altii cat mai curand in orasele sau judetele pe unde viem fiecare. Sau se poate face grup de yahoo, desi s-a mai facut si n-a adus mari foloase (poate pentru ca nu-i venise momentul).
  Atat am avut de spus, declarat si sustinut astazi, 3 martie anul Domnului 2011.

  1. @adris
   intocmai cum zici tu…. intai intalniri locale.. si cine vrea sfat mai mult sa-l viziteze pe Parintele Justin… ideea era ca fiecare grup sa aiba un duhovnic in frunte

 9. Teama de a nu exista “spioni” in comunitate este justificata, dar e aproape imposibil ca acest lucru sa nu se intample.S-a intamplat si in urma cu 70- 80 de ani.Dar asta nu i-a impiedicat pe ceilalti sa se sfinteasca mai apoi, prin marturisire si suferinta.Macar de am reusi si noi acelasi lucru! Spun “noi”, in speranta ca ma va lumina si pe mine Dumnezeu , cum sa ajung intr-o astfel de comunitate sau asociatie sau cum se va numi ea, atunci cand va aparea sau cand voi fi eu vrednica. Tare as vrea sa stiu daca sunt oameni ,care citesc aceste jurnale , din Craiova sau din zona asta a tarii. Si daca cineva dintre dvs cunoaste numele unui parinte duhovnic pe care sa-l recomande cu caldura , tot din Craiova sau de pe la manastirile din Oltenia.
  Sincer, aceasta reticenta ,de a nu se sti cine esti, cum te cheama, de unde esti, nu mi se pare in intregime justificata.Mai devreme sau mai tarziu, cand vei spune NU unei masuri neconforme cu credinta ta, tot vor vedea clar cine esti, daca nu stiu deja si inca de ceva vreme!
  Doamne ajuta!

 10. N-am mai scris ca si-asa se facuse ditamai carnatul, dar ati completat intocmai in graiul ce voiam a-l zice.
  Amin!

 11. @elenaeu
  Iti recomand manastirea Clocociov, parintele Nicolae. La aceasta manastire a vietuit unul din cei mai mari duhovnici ai Romaniei, Parintele Visarion, si se pare ca acum traditia este dusa mai departe.

 12. @admin
  Ai dreptate. Cel mai bine este sa ne intalnim in comunitati restranse, pe zone si sa avem un duhovnic drept. Se pare ca asta este primul pas pe care trebuie sa-l facem de acum incolo. Dar, mai intai de asta, trebuie sa ne cunoastem.
  Eu cu sotul suntem din Piatra Neamt.

 13. @adris&admin

  Constat,descumpanit,ca intelesul mesajului postat ieri nu a fost deplin inteles.Adris propune intalniri locale,aduce argumente contra ideii lansate de mine,dar nu vine cu ceva CONCRET.Nu conteaza cine are dreptate,ci sa trecem la fapte,nu la supozitii si sugestii.Cine va initia intalnirile locale?Cine va decide sub obladuirea carui parinte sa formam grupurile locale?Daca aveti sugestii,acompaniatile si cu solutii,ca sa nu ramana doar la stadiul de ‘discutii’.Repet,trebuie sa actionam,sa afcem ceva,sa ne desprindem de obiceiul asta de ‘vorba lunga,…..’.Poate Admin va ruga pe Parintele Iustin sa ne dea ideea cea mai buna despre cum ar trebui sa incepem!Cat mai multe idei,atat mai bine,numai ca fiecare idee sa vina si cu o aplicatie practica,pt. ca(ma repet),sa trecem si la fapte.Doamne Ajuta!

  1. @sorin alexandru
   Parintele vorbeste tot timpul de intoarcerea la traditie, la forma in care a dainuit pana acum poporul roman. Voi stiti mai bine care va sunt apropiatii si care e preotul de nadejde care sa va pastoreasca. Vedeti in jurul vostru si stabiliti intalniri intre voi. Parintele a spus doar ca e bine sa va cunoasteti.
   Daca o constituiti un grup si vreti sa impartasiti bucuria cu Parintele Justin, puteti sa mergeti si sa-i spuneti ce aveti de gand sa faceti… Parintele e bucuros sa vada ca lumea este unita si ca pun in aplicare sfaturile sfintiei sale.

  2. @sorin alexandru
   Aceste sfaturi pe care le ceri nu se dau in mod public. La mod general Parintele a raspuns: intoarcerea la ceea ce era odata acest popor. Vezi si tu ce tine de facut pentru a ne intoarce la traditia, cultura, preocuparile de baza ale acestui popor. Si binenteles este bine sa mergi si la Parintele Justin sa ceri sfat.
   Toti ar trebui sa trecem pe la Parintele, inainte de a incepe.

 14. O sa va redau citeva citate din discursurile unor personalitati:
  ” Legiunea e singura miscare romaneasca impotriva careia Caragiale nu poate face nimic”(Constantin Noica)
  “Popoarele care vor sa traiasca nu asteapta totul de la intimplare”.(Nicolae Filipescu)
  “Pe principii se fac revolutii,pe afaceri,nu !”(P.P.Carp)
  Trageti concluziile necesare si nu mai stati doar la nivelul discutiilor pe NET !

 15. @sorin alexandru

  Totalmente de acord cu tine, constat ca pina la urma nu vom reusi sa infaptuim nimic… ne caracterizeaza ca neam. Vorbim foarte mult si cam atit. Am inteles pina la urma care e solutia, rezistenta individuala, pe aceasta nu o putem suspecta de tradare, cu toate ca si aceasta iti joaca feste uneori.
  Personal, cu voia Domnului, o sa incerc sa ajung din nou la Petru Voda si o sa cer sfatul parintelui.
  Ideea organizarii pe orase sau regiuni este buna, dar ce se intimpla cu cineva care are nesansa ca in orasul lui sau in regiunea lui sa nu fie nici macar unul cu care sa-si impartaseasca ideile?

 16. @dante si soram, multumesc. De indata ce se va mai topi din zapada am sa ajung la manastirea Clocociov.
  Inteleg ca sunteti din Slatina. Din Craiova chiar nu e nimeni?
  Daca e cineva totusi, poate cere adresa mea de mail, as fi bucuroasa. Doamne ajuta!

 17. Cate ceva despre influenta cipurilor asupra creierului :

  Controlul mintii prin undele de extra joasa frecventa
  Traducere si adaptare de Gheorghe Onoaia
  Legea publica 95-79, articolul 50, capitolul 32, sectiunea 1520 privtoare la Programul armelor chimice si biologice, stipuleaza : “Utilizarea subiectilor animali si umani va fi permisa in cadrul testarilor agentilor chimici si
  biologici decatre Departamentul American al Apararii, conform Comitetului Congresului. Secretarul Apararii va avea dreptul de a conduce expermentele privind testarile care implica utilizarea de armament chimic si
  biologic asupra populatiilor civile in interiorul Statelor Unite.” – (Sursa – Public Law 95-79, Title VIII, Sec. 808, July 30, 1977, 91 Stat. 334. In U.S. Statutes-at-Large, Vol. 91, page 334, you will find Public Law 95-79. Public Law 97-375, title II, Sec. 203(a)(1), Dec. 21, 1982, 96 Stat. 1882. In U.S. Statutes-at-Large, Vol. 96, page 1882, you will find Public Law 97-375)

  Dr. Adey descopera in California ca undele cerebrale ale animalelor pot fi modificate notabil prin modificarea campurilor lor de extra-joasa frecventa ELF. Aceste unde de extra-joasa frecventa sunt superioare undelor de ultra-joasa frecventa. Utilizarea principala a undelor de ultra-josa frecventa este cea in cadrul comunicatiilor miniere, datorita faptului ca sunt capabile de penetrarea straturilor de pamant. In cazul undelor de extra-joasa frecventa – acestea trec chairs de bariera pe care o constituie craniul in fata posibilelor influente asupra sistemului nervos central.

  In San Leandro, Dr. Elizabeth Rauscher, directorul Laboratorului Tehnic de Cercetare, a efectuata cercetari in domeniul influentei ELF asupra creierului asupra unor subiecti umani. In cadrul acestor experimentari s-a constat ca una dintre frecventele utilizate poate produce ameteala cu o durata de peste o ora. O alta frecventa pe care ea o denumeste “frecventa marihuana” – poate determina subiectii umani sa rada necontrolat. Expresia atribuita acestei cercetatoare este : “Dati-mi banii si 3 luni si voi fii capabila sa afectez comportamentul a 80% din populatie fara ca ei sa-si dea seama ce anume li-i se intampla !” Publicul american n-a fost niciodata informat ca armata urma sa dezvolte arme electromagnetice inainte de 1982 – cand un articol pe aceasta tema apare sa reveleze acest fapt in Revista tehnica a Aviatiei americane (Air Force Magazine).
  Articolul afirma : “… in special radiatiile generate de campurile de radio-frecventa RFR (radio-frecvency radiation) pot constitui cel mai nou si puternic curent in inarmarea antipersonal”. Articolul precia ca va fi foarte facila utilizarea campurilor electromgnetice in bruiajul undelor electromagnetice ale creierului uman – acesta fiind un organ cu o functionalitate dependenta de electricitate. Dezvoltarea acestei idei indica posibila utilizarea unui RPR scanner cu o uimitoare capacitate de a ucide si avand o raza foarte larga de actiune. Dispozitivul era in dezvoltare. Capitanul de marina Dr. Paul E. Taylor declara pentru un ziar de specialitate (Air University Center for Aerospace Doctrine, Research and Education, at Maxwell Air Force Base, Alabama) urmatoarele : “Capacitatea de a functiona a unui soldat poate fi degradata pana la punctual in care acesta poate deveni total inefficient in lupta.” In South Bay Laboratorul National Lawrence Livermore dezvolta un dispozitiv denumit “bomba pentru creier”. O bomba care aruncata intr-un camp de lupta, poate produce microunde capabile de a incapacita mintile combatantilor si avand o arie determinate de actiune. Aplicatiile tehnologiei microundelor sunt utilizate in spionaj de cca. 25 de ani. Intr-o intalnire la Bercley a Asociatiei
  Americane pentru Progresul Stiintei (American Association for the Advancement of Science) din anul 1965, profesorul J. Anthony Deutsch de la Universitatea din New York, a prezentat importante cercetari privitoare
  la controlul memoriei. In termeni profani, profesorul Deutsch afirma ca mintea este un transmitator si daca este receptionata prea multa informatie, aceasta ajunge in situatia unei situatia unei autostrazi supra aglomerate – adica se va bloca, deci creierul va inceta sa mai transmita. Acelasi profesor afirma ca un exces de acetyl chlorina in creier poate interfera cu procesul memoriei si autocontrolul subiectilor. Acest exces
  de acetyl chlorina poate fi artificial Indus atat prin administrarea substantei cat si prin intermediul utilizarii undelor radio. Procesul este denumit Disolutie Electronica a Memoriei – EDOM (Electronic Dissolution of Memory). Procesele (transmisiile) memoriei pot fi stopate atata timp cat radio semnalul continua. Rezultatul este ca persona “rateaza” constienta acelor momente in care este supusa radiosemnalului. Memoria este distorsionata, iar perceptia timpului ii este distrusa. Conform lui Lincoln Lawrence, Edom este in present operational: “exista deja in uz o varianta redusa a unui generator/transmitator EDOM care poate fi ascunsa asupra unei persoane. Contactul cu o persoana dotata cu acest dispozitiv, o strangere de mana intamplatoare sau doar o atingere, poate transmite o micro descarcare electronica alaturi de un semnal ultrasonic care pentru o scurta perioada va deranja orientarea temporala a celui vizat… aceasta poate constitui distrugerea credibilitatii unui martor intr-un proces de investigatie a unei crime.” Peste 30 de ani de la aceste descoperiri, Allen Frey descopera ca microundele de 300 si 3000 de megahertzi pot fi “auzite” in anumite conditii chiar de catre persoanele surde ! La inceputul experimentarilor perceptia acestora era doar in ceafa. Ultimele cercetari directionat si localizat perceptia sunetului sa fie perceput chiar in dreptul urechilor. Microundele creeaza unde de presiune in tesutul cerebral, iar acest fenomen provoaca vibratia receptorilor de
  sunet din urechea intern cu ajutorul urechii interne. Unele microunde sunt capabile sa stimuleze direct celulele nervoase ale cailor auditive. Aceasta a fost confirmat de eeperientele de laborator pe soareci, in
  cursul carora sunetul a inregistrat 120 de decibeli – acela al unui avion cu reactie decoland in apropiere. In afara de capacitatea de a produce durere si de a preveni comunicara auditiva, un alt effect a fost
  demonstrate de catre Institutul de cercetari al armatei Walter Reed de catre dr. Joseph C. Sharp. Dr. Sharp, in persoana s-a supus unor microunde pulsate in cadrul unui experiment in care a demonstrat ca este capabil sa inteleaga exact cuvintele corespondente microundelor pulsate analoage vibratiilor produse de cuvintele respective. Aplicatiile sunt evidente in sensul ca beneficiarul unui asemenea dispozitiv il poate utiliza
  rauintentionat pentru a induce nebunie unui subiect caruia i-ar induce senzatia ca aude voci, iar asasinii vor putea astfl fii programati fara urme.
  Dar tehnologia a ajuns chiar si mai departe. Dr. Ross Adey a demonstrate ca microundele pot fii utilizate chiar si pentru modificarea sabloanelor electronice utilizate de creier in mod current. Experimentele sale demonstreaza ca nu este necesara o implantarea a animalelor in cursul experimentelor. El depaseste astfel rezultatele obtinute de catre dr. Delgado in experimental sau cu tauri implantati cu dispozitive de microunde si “telecomandati” in lupta. Dr. Adey utilizeaza dispozitive care nu necesita preconditionarea subiectilor. Animalele utilizate de el in cursul experimentelor s-au comportat exact ca niste jucarii cu telecomanda manevrate de la distanta.

  Plecand de la aceste constatari, tehnicile psihotronice de influentare psihoactiva recurg la transmisiuni dirijate asupra tintei umane ale unui fascicul de unde electromagnetice purtatoare din domeniul 5-30 MHz, emis cu o putere de cca. 10-40 MW, fascicul care este modulat si domeniul frecventelor ultrajoase, intre 5 si 15 Hz. Se constata, astfel, ca acest gen de fascicule din domeniul 6,67 si 6,26 Hz, interferand sistemul nervos al tintei, tocmai in sfera activitatilor psihoactive, le deregleaza actiunea prin procesul de rezonanta. Astfel de fascicule pot fi emise cu usurinta, nu numai prin sisteme speciale, ci si prin alte procedee de transmitere a semnalelor electromagnetice, asa-zis domestice – televizor, radio, telefon fix sau mobil si chiar prin reteaua de distributie electrica!
  S-au experimentat o serie de generatoare cu ultrasunete, ce produc oscilatii deosebite de puternice, avand frecventa egala cu frecventa batailor inimii luptatorilor. Dupa ce se realizeaza intrarea oscilatiei (creata in mod artificial) in rezonanta cu frecventa inimii combatantilor, frecventa generatorului sonic se micsoreaza lin, catre zero, pana la oprire, provocand in mod nemijlocit stopul cardiac, si, implicit, moartea tuturor persoanelor din raza de actiune a instalatiei. De precizat ca aceste efecte se produc chiar asupra oamenilor adapostiti in cazemate subterane, in autovehicule, sub apa etc., daca ei se gasesc in raza de actiune a generatorului.
  Urmarile pentru om sant letale, la energii mari producandu-se spargerea vaselor de sangee, ruperea organelor interne, mergand pana la faramitarea oaselor.
  In viziunea autorului, campurile de extrem de joasa frecventa, cuprinse intre 6,67 si 6,26 Hz, provoaca stari confuzionale si angoase, depresii, tensiuni, greturi, lungirea timpilor de reactie, desincronizari ale electroencefalogramei (EEG), insotite si de alte tulburari neurovegetative. In acelasi timp, campurile oscilatorii de 7,83-8,0 si 9,0 Hz au capacitatea de a induce diminuarea starilor de angoasa si a tensiunilor. Se considera ca frecventele domeniului de extrem de joasa frecventa (ELF – Extreme Low Frequency) sunt purtatoare pentru mesajele extrasenzoriale, cum ar fi cele telepatice, telekinezice, radiestezice si, in general, psihotronice. Conform datelor din reteaua Internet, firma Cyberkinetcs Inc (SUA) a primit aprobarea pentru experimentarea pe fiinta umana a unor cipuri revolutionare. Unul are capacitatea de a permite celui ce-l are implantat sa citeasca gandurile persoanei pe care o priveste, iar al doilea permite comanda masinilor cu puterea mintii. Rusii au realizat un cip ce are ascunsa in una din secventele de programare un miniprogram nedetectabil si cunoscut numai de proiectant, care poate fi actionat printr-un stimul intern (virus, comanda temporizata etc.) sau comada externa (radio, TV, retele PC, sau chiar prin reteaua electrica) si care creeaza un mesaj subliminal ce actioneaza asupra ochiului operatorului PC creindu-i stimuli creierului si conditii metabolice, pentru ca, intr-un timp extrem de scurt, acesta “sa sufere un atac cerebral sau infarct miocardic”, dupa care defecteaza iremediabil si PC-ul! Observatii efectuate de catre Serviciile Secrete americane au stabilit pe de alta parte faptul ca, in fosta Uniune Sovietica, incepand din vara anului 1978, au avut loc experimente de utilizare a campurilor cu putere de 5-15 MW. Or, s-a constat ca acest gen de transmisiuni sant capabile sa interfereze cu organismul uman, producandu-i modificari pshihoemotionale. Avand o putere de 25-30 de ori mai mare decat cea a campului geomagnetic terestru, radiatiile actioneaza tocmai prin intermediul acestuia, modificandu-l in zona de actiune a generatoarelor de acest tip si actioneaza directional asupra tintei alese. Plecand de la acest principiu, s-au realizat armele psihotronice cu rezonanta Schumann. Cercetari incepute inca din anul 1957 de catre W.O. Schumann au demonstrat faptul ca, intre scoarta terestra si ionosfera, adica pe o inaltime de cca. 80 km, atmosfera din jurul pamantului delimiteaza o cavitate rezonanta, in care se poate decela existenta a cinci frecvente electromagnetice naturale fundamentale ale campului geomagnetic terestru si anume: 7,8; 14,1; 20,3; 26,4 si 32,2 Hz care, pe de o parte, sant influentate de activitatea cosmica, in principal cea solara, iar pe de alta parte influenteaza, la randul lor, rezonant, fiziologia si activitatea organismelor vii. Dintre cele cinci frecvente fundamentale ale zonei de rezonanta Schumann, prima, si anume aceea de 7,8 Hz, exercita influenta cea mai puternica asupra organismului uman. Acest lucru se datoreaza faptului ca una dintre frecventele de baza ale activitatii cerebrale umane se realizeaza prin producerea unor pulsatii electromagnetice ale creierului cu o valoare nominala de aproximativ 7 (Hz), cicli/secunda. Aceste pulsatii cerebrale se gasesc intr-un raport de continua rezonanta Schumann. Prin modificarea parametrilor acesteia, datorita fenomenului de rezonanta indusa, se produce o modificare implicita a activitatii cerebrale umane. Este ceea ce se intampla in mod natural atunci cand se produc exploziile solare, vizibile sub forma petelor solare, si care sunt urmate, de obicei, de cresterea incidentei unor afectiuni, in special de tipul infarctului miocardic si hemoragiilor cerebrale. In mod artificial, acelasi proces poate fi indus si prin utilizarea locala a campurilor de extrem de joasa frecventa, care produc aparitia tulburarilor descrise mai sus.
  S-au putut induce, de asemenea, stari psihice corespunzatoare undelor cerebrale alpha, beta, theta, transmitand semnale acustice corespunzatoare acestor unde cu neurofonul. Autorul a obtinut pentru acest aparat brevetele: US 3393279, US 3647970 si US 756124.

  Deci putem fi influentati si cu reteaua electrica, cu computerele, cu televizoarele, aparatura electrica.
  Am un film care arata ca televizoarele emit unde Alfa care semihipnotizeaza creierul, adica manipulare mentala, il aduce pe om intr-o stare de relaxare, lipsa de spirit critic, si docilitate. Informatiile intra direct in subconstient fara sa fie filtrate de constient, si apoi omul are tot felul de lupte interioare inexplicabile, este slabit in lupta duhovniceasca.
  Asa functioneaza creierul la undele Alfa, care sunt emise de televizoare. Am sa vad daca pot pune filmul pe youtobe si sa va dau adresa. Undele alfa emise de tv nu au nici o legatura cu functionarea televizorului, ci sunt emise total ” inexplicabil. “. Cu siguranta ca si calculatoarele emit unde alfa. Asa ca suntem manipulati prin aparatura electrica.
  Sa fi atenti ca sunt agenti masoni infiltrati pe net, care se dau drept marturisitori, ca sa aduca pe credinciosi incet incet pe pante gresite.

 18. http://sihastru.forumup.com/viewtopic.php?t=4582&mforum=sihastru

  Cateva informatii despre partea ascunsa a papismului.

  Eu am impresia ca papa va fi antihristul. Am un film care arata ca proorocia de la Daniel se aplica perfect papei, desemnandu-l pe papa ca fiind antihrist ( ” Omul din spatele mastii ” se cheama filmul ) . Nu ca as crede in fatima, ca la fatima e orchestrat totul ca papistasii sa il sprijine pe papa sa poarte razboi cu rusia. Chipurile daca papa va binecuvanta ( in limbaj catolic asta inseamna a catoliciza fortat rusia, ceea ce inseamna razboi – al treilea mondial ) rusia el nu va fi antihrist. Dar tocmai razboiul cu rusia il va face sa devina antihristul, poate. Mare minciuna adica.
  Nu stiu, dar prea e papa capul rautatilor din ultimul mileniu. Prea e el in spatele tuturor rautatilor de pe pamant. El conduce si masoneria si pe iezuiti, si pe sionisti, si mafia drogurilor, si razboiele si contrabanda cu arme, si serviciile secrete ( KGB, CIA, FBI, Mosad, etc). De fapt in spatele papei este papa cel negru, care conduce ordinul iezuit, si poate ala va fi antihristul. Poate antihristul, papa si papa cel negru ( generalul iezuitilor ) vor fi aceeasi persoana, in persoana viitorului papa, ca e interesul tuturor railor. Oricum, mare rusine ar trebui sa le fie la papistasi, ca au asa conducator malefic, precum papa. Ar trebui sa-l dea anatema. Dar ce sa le faci, ca daca isi inghesuie pacate peste pacate isi aleg si conducatori pe masura.

 19. @admin
  Sa ajungem la Parintele Iustin,pt.sfat,la asta ma refeream mai sus,cind ‘m-am autoinvitat’ la Manastirea Petru Voda,un grup de initiatori,5,10,20,cati s-ar strange,ca sa primim binecuvantarea Parintelui Iustin,si sa actionam toti in acelasi mod.Referitor la orasul meu nu pot sa ma gandesc la nici un preot care sa fie ‘liber’,asa incat sa devina initiatorul,mentorul grupului local,in consecinta nu am de ales decat sa incerc sa initiez eu ceva in privinta asta,si bineinteles,dupa ce voi primi sfatul,binecuvantarea si gandul cel bun de la Parintele Iustin.
  Cine citeste postarile lui Emanuel,va intelege de ce trebuie sa ne grabim si sa actionam,si cine nu crede ce spune Emanuel,sa arunce o privire la ce se intampla in prezent in orientul mijlociu si africa de nord,se ‘lucreaza psihotronic’.Doamne Ajuta!

 20. elenaeu
  La Clocociov Parintele este de gasit de vineri dupa-amiaza,pana luni dimineata.
  Pe 13 martie,dupa-amiaza are in biserica o conferinta,daca ajungi cumva in acea duminica poti participa.
  Predica dupa Sf Liturghie oricum nu o vei uita…
  Pentru spovedit-sa vii inarmata cu rabdare…
  Parintele este dintr-un sat de pe langa Craiova.
  Cunosc pe cineva din Craiova care merge insa la spovedit la Parintele Antonie de la M Brancoveni.Si aici trebuie -rabdare…
  Ambii Parinti sunt foarte aglomerati.
  Doamne ajuta!

 21. @soram
  Parintele Nicolae este de loc din jud. Gorj, unde si preda matematica, mai precis la Novaci.
  Intr-adevar, predica lui, din timpul slujbei de duminica este foarte marcanta si cred ca aceasta izvoraste din trairile lui.
  Oricum, de ceva timp, manastirea Clocociov a devenit din ce in ce mai neincapatoare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 Comments