Părintele Justin: Daca nu vi se spune in biserica, sunt platiti!… sunt platiti oameni ca sa taca!

Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul/pacatoasa si pe toata lumea Ta !

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=RfTPnwN_sr0]

inregistrare din data de 19 martie 2009

“Am cedat Basarabia, am cedat Bucovina, Dobrogea – Cadrilaterul… – acum vor sa ne cedam sufletele – este vorba de impingerea unei natiuni de 20 de milioane de ortodocsi in iad, este vorba de pierzarea spirituala. De aceea trebuie sa fiti foarte atenti: daca nu vi se spune in biserica, sunt platiti!, sa stiti, la ora aceasta sunt platiti oameni ca sa taca! Si dvs, prin Duhul Sfant, prin Fala lui Dumnezeu, sfintiti mult mai mult oaia decat stapanul, decat ciobanul. Vor veni vremuri de razboi cand veti fi vanduti de ciobani, de pastorii vostri. Vor vedea pastorii cum va sfasie in ocol fiara salbatica si nu vor veni sa va apere. Sa stiti ca sunt vremurile acestea, apocaliptice, pe care le traim, si vor fi grele… Dumneavoastra sa va pastrati sufletele, sa vi le dati lui Dumnezeu asa cum le-ati primit. Nu avem doua suflete, avem unul!, si acela trebuie sa-l pastram si sa-l dam asa cum l-am primit inaintea Judecatii Mantuitorului nostru Iisus Hristos!

Sfinţii şi Cuvioşii decăderea clerului din vremurile din urma:

POVĂŢUIRE ŞI ÎNAINTEVESTIRE ale Sfântului Anatolie al Optinei
“Fiul meu, să ştii că în zilele de pe urmă vor veni vremuri grele, după cum spune Apostolul vei vedea că din pricina împuţinării credinţei, rătăcirile şi dezbinările vor apărea în biserici şi, cum mai dinainte au spus Sfinţii Părinţi, pe scaunele ierarhilor şi în mânăstiri nu va mai fi atunci niciun bărbat încercat în viaţa duhovnicească. Din care pricină, rătăcirile se vor răspândi pretutindeni şi pe mulţi vor înşela. Vrăjmaşul neamului omenesc va lucra cu pricepere, ducând în rătăcire, de e cu putinţă, şi pe cei aleşi. Nu va începe prin lepădarea dogmelor despre Sfânta Treime, Dumnezeirea lui Iisus Hristos sau Născătoarea de Dumnezeu ci pe nesimţite va începe a strâmba învăţăturile Sfinţilor Părinţi primite de la Duhul Sfânt- însăşi învăţătura Bisericii. Viclenia vrăjmaşului şi uneltirile lui vor fi îndreptate împotriva unui număr foarte mic, al celor încercaţi în viaţa duhovnicească.

După lucrare, adevărata lor slujire este prigonirea adevăraţilor păstori, întemniţarea lor, căci fără această slujire, turma duhovnicească ar putea să nu fie prinsă. Drept aceea, fiul meu, când vei vedea în biserică batjocorindu-se lucrarea dumnezeiască, învăţăturile Părinţilor şi orânduirea lăsată de Dumnezeu, să ştii că ereticii au şi apărut, chiar dacă pentru o vreme s-ar putea să-şi tăinuiască relele voiri sau vor strâmba pe nesimţite credinţa dumnezeiască pentru a izbuti mai bine, înşelându-i pe cei neiscusiţi.
……
Aceşti urâtori ai vieţii monahale, care au numai înfăţişarea credinţei, se vor nevoi să-i atragă pe monahi de partea lor, făgăduindu-le ocrotire şi înlesniri lumeşti, dar ameninţându-i cu exilul pe cei care nu se supun. Din pricina acestor ameninţări, cei împuţinaţi cu sufletul vor fi foarte umiliţi, chinuiţi de propria neputinţă.

Însă, în acele zile, vai monahilor legaţi de averi şi bogăţii şi care de dragul celor materialnice se învoiesc ca înşişi să se robească ereticilor. Îşi vor adormi conştiinţa spunând : “Vom cruţa mănăstirea, iar Domnul ne va ierta”. Nenorociţi şi orbi, ei nici nu gândesc că prin rătăciri (erezii) şi rătăciţi, diavolul va intra în mănăstire şi că apoi nu va mai fi Sf. Lavrentie de la Cernigov: Restaurarea Bisericilor se va face pana la venirea antihristului si in toate va fi o bunastare materiala nemaipomenita. Iar voi, cu reparatiile in biserica noastra sa mai ingaduiti, fiti modesti si cu masura in aspectul ei exterior, ci mai bine sa va rugati mai mult si sa umblati la biserica atat timp cat inca se mai poate…(…) Multi duhovnici si slujitori ai Bisericii isi vor pierde sufletul in vremea antihristului! (…) Vine timpul, si nu e departe, cand foarte multe biserici si manstiri se vor deschide in slujba Domnului si se vor repara, le vor reface nu numai pe dinauntru, ci si pe dinafara. vor auri si acoperisurile atat ale bisericilor, cat si ale clopotnitelor, dar preotimea nu va mai lucra la sufletul credinciosilor, ci numai la caramizile lui Faraon. Preotul nu va mai face si misiune. Cand vor termina lucrarile nu se vor putea bucura de slujbe duhovnicesti in ele, ca va veni vremea imparatiei lui antihrist si el va fi pus imparat. Rugati-va ca Bunul Dumnezeu sa mai lungeasca acest timp, ca sa ne putem intari in credinta, caci vremuri groaznice ne asteapta. Luati aminte la ce va spun, caci totul se pregateste cu foarte mare viclenie. Toate bisericile si manastirile vor fi intr-o bunastare imensa, pline de bogatii, ca niciodata, dar (atunci cand se va inscauna Antihrist) sa nu mergeti in ele.

Sf. Serafim de Virita:
Va veni vremea cand nu prigoana, ci banii si inselaciunile lumii acesteia ii vor indeparta pe oameni de Dumnezeu si vor pieri mai multe suflete ca in vremea prigoanei ateiste. Pe de o parte vor inalta cruci si vor auri cupole, iar pe de alta parte se va instaura imparatia minciunii si a raului. Biserica adevarata totdeauna va fi prigonita, iar sa se mantuiasca cineva va putea numai prin boli si amaraciuni, caci prigoanele vor avea n caracter cat mai subtil si neprevazut, infricosator va fi sa ajunga cineva la acei ani.
Profetia Sfantului Nil Atonitul, despre Antihrist si sfarsitul lumii Cand se va apropia vremea venirii lui Antihrist, se va intuneca mintea omului de toate patimile cele trupesti ale curviei, si foarte mult se va inmulti necredinta si faradelegea. Atunci omul va deveni de nerecunoscut, schimbandu-se fetele oamenilor, si nu se vor mai cunoaste fetele barbatilor de ale femeilor, pentru nerusinata imbracaminte si a parului din cap.
Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. Nu vor da respect parintilor si celor mai batrani, iar dragostea va pieri. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga.
Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii. Curatia va pieri de la oameni si va stapani faradelegea. Minciuna si iubirea de argint vor ajunge la cel mai inalt grad si va fi vai de cei care vor aduna bani. Curviile, preacurviile, sodomiile, hotiile si omorurile, in vremea aceea, vor fi pe toate drumurile. Pentru savarsirea acestor mari pacate, oamenii vor fi lipsiti de darul Sfantului Duh, pe care l-au primit la Sfantul Botez, precum si de mustrarea constiintei. Bisericile lui Dumnezeu vor fi lipsite de preoti credinciosi si evlaviosi si va fi vai de crestinii care se vor afla in lume, caci isi vor pierde cu totul credinta, nevazand la nimeni lumina cunostintei.

SF CHIRIL
Sa nu te tulburi daca vei auzi ca merg pâna la varsarea sângelui episcopi împotriva episcopilor, clerici împotriva clericilor si popoare împotriva popoarelor. Lucrul acesta a fost scris mai dinainte. Nu te uita la cele ce se petrec acum, ci la cele scrise! Nu trebuie sa pieri si tu daca pier eu, dascalul tau! Se poate ca ucenicul sa fie mai bun decât dascalul si sa fie întâiul cel ce vine cel din urma (Matei 20, l6), pentru ca Domnul îi primeste si pe cei care au venit în ceasul al unsprezecelea (Matei 20, 6-9).
Daca între apostoli a fost vânzare, te mai miri daca între episcopi este ura de frati? Semnul acesta nu priveste numai pe conducatori, ci si popoarele, într-adevar. Domnul zice: “Din pricina înmultirii faradelegii
dragostea multora se va raci”

Sf. Cosma al Etoliei scrie: “clericii vremurilor de pe urmă vor fi răi şi necredincioşi”.
Sf. Chiril zice: “se vor certa episcopii între ei si preoţii între ei”. Ura şi decăderea clericilor va fi atât de mare, încît numai foarte puţini dintre preoţi vor păstra neveştejită credinţa lor; iar credincioşii vor fugi kilometri ca sa întâlnească un preot bun. Cei mai mulţi vor cădea sau cu trupul sau din cauza banilor şi atunci se vor certa mulţi unii cu alţii. Fiind dezlegat, Lucifer va lupta cu ură împotriva conducătorilor Bisericilor; va semăna discordia necredincioşilor contra acestora, şi astfel Lucifer se va interesa numai pentru afirmarea celor lumeşti, a lăcomiei celor iubitori de avere, a luxului şi a disputelor neîncetate. Acestea toate nu trebuie sa-i deznadajduiască pe creştini, ci sa-i
întărească şi să-şi asume obligaţia informarii tuturor oamenilor din jurul lor, pentru ca sa-i ferească a se însemna cu semnul lui Antihrist.
Sf. Cosma al Etoliei scrie: “în zilele cele din urmă având nevoie de apostoli, apostoli vor fi toţi”.
Adevăraţii apostoli se vor cunoaşte după fapte şi după cunoştinţele lor, pentru că cel sfătuit de prea puţinii clerici rămaşi va putea cu greu să nu se însemneze, fiindcă cei mai mulţi dintre aceştia vor adera la Antihrist şi vor lupta cu puterea satanei [i cu mânie împotriva creştinilor care nu se vor însemna; mulţi vor trăda şi se vor lepăda de credinţa dreaptă.

N. B.: Aşadar,creştini, când veţi auzi pe preoţi că mărturisesc cu indiferenţă despre 666, să ştii că aceştia vor porni cu Antihrist şi vă vor prigoni cu multă mânie. Atunci să nu primeşti sfat de la un astfel de diacon, preot sau arhiereu care îţi va zice să primeşti semnul cu 666. Unii ca aceştia te vor îndruma spre osânda veşnică, şi nu vor mai lucra în numele lui Dumnezeu, ci vor fi reprezentanţi ai satanei.

11 comments

  1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vi se pare ceva neadevarat ? Mie nu !

  2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Cine-mi poate spune de ce "marii crestini " Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor tac chitic in problemele acestea mari pe care le intampina Biserica in ultima perioada ? Tot timpul s-au batut in piept cu credinta lor. Chiar nu au nici o opinie ?

  3. maria gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    FRATILOR AR FI BINE CA DUMINICA 29 MARTIE LA 12,30 SA FIM CAT MAI MULTI IN PIATA UNIVERSITATII NOI. DE LA BUZAU NE-AM ADUNAT UN GRUP SI CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU VOM FI ACOLO LA MITING. AM INTRBAT SI DUHOVNICII SI NE-AU DAT BINECUVANTAREA. AR TREBUI DIN TOATE ORASELE SA VINA PTR CA INTOTDEAUNA S-A SPUS UN GRUP DE CATEVA PERSOANE CER...... SA VADA CA ACEST GRUP ESTE F MARE. ESTE O CHELTUIALA DAR VA FI DECONTATA DE DUMNEZEU PTR CA NE-AM APARAT DREAPTA CREDINTA. SA V-AJUTE DUMNEZEU SA VENITI CAT MAI MULTI

  4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    @Gh. Radu
    Cine i-a "omologat" pe Becali si pe Vadim ca "mari crestini"?
    Ei nu au nimic crestinesc in ei.
    Cum aputut sa calce acest derbedeu (Becali) in Sfantul Munte, la Chilia Sfantul Gheorghe, si sa batjocoreasca pe batranul Meletie? Mare ticalosie a facut acolo.
    De cand mandria, lauda, grandomania, sfidarea si multe altele asemenea sunt virtuti crestinesti? De cand bogatasii sunt cei mai onorabili crestini?
    Ii aclama "lumea", "dar voi nu sunteti din lume..."zice Domnul.
    Asa ca nu e nimic de neinteles.

  5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Vadim este un "evanghelist" non-Ortodox, iar Becali este un biet balon de sapun.
    Este foarte bine ca tac, alternativa ar fi doar sa sporeasca starea de confuzie deja existenta cu ale lor elucubratii.

  6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    nu stiu daca sunt chiar platiti. eu am auzit ca li s-a interzis sa pomeneasca ceva despre cip in biserica sau sa se implice in strangerea de semnaturi, sub amenintarea pierderii parohiei.
    oricum, nu e bine ca avem patriarh cu griji mai mult materiale daecat spirituale si supus masoneriei. are dreptate domana din buzau: trebuie sa fim cat mai multi duminica.
    ma bucur ca o selectie despre clericii vremurilor de pe urma, din mesajul pe care l-am trimis, atat patriarhieie, cat si parlamentarilor , mass media si dlui roncea a fost preluat in acest material. inseamna ca, macar o persoana , l-a citit. trebuie sa actionam mai concertat ca sa avem rezultate bune!!!

  7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Subliniez din spusele marelui duhovnic:

    „Sa stiti ca sunt vremurile acestea, apocaliptice, pe care le traim, si vor fi grele…”

    Cu atat mai mult cu cat sunt in concordanta cu spusele Parintelui pustnic Proclu: “Antihristul s-a nascut!”

    http://saccsiv.wordpress.com/2009/03/01/parintele-pustnic-proclu-%e2%80%9cantihristul-s-a-nascut%e2%80%9d/

  8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

    Si eu as veni duminica la aceasta manifestare, dar, cand sunt informata ca este o adunare a yoghinilor, sincer nu vreau sa ma numar printre ei!
    Pe un site al yoghinilor, suntem invitati sa venim cu mic cu mare aici! Ce spuneti de asta?

  9. maria gheorghe

    Traiasca Legiunea si Capitanul!

    PTR DANIELA POATE CA ASA ESTE DAR MITINGUL ESTE PTR MICROCIPURI NU PTR YOGA CA NU NE-AM DUCE ICOANELE IN SCOLI SUNT TOT DATORITA ACESTUI AVOCAT CE SA FACEM IMPORTANTA ESTE CAUZA PTR CARE LUPTA IAR DESPRE PACATELE LUI ARE DUMNEZEU GRIJA SA-L INTOARCA CA PE MARELE DANION VASILE .

  1. Pingback: Parintele Iustin Parvu: „Sa stiti ca sunt vremurile acestea, apocaliptice, pe care le traim, si vor fi grele…” - video « Saccsiv’s Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*