Caz de gripa porcina tratat ca orice gripa, acasa si fara vaccin. Exemplu de urmat

[vodpod id=ExternalVideo.894788&w=425&h=350&fv=file%3Dhttp%3A%2F%2Farhiva.telem.ro%3A8081%2Fflv%2F2009%2F11%2F10%2Fbuta.flv%26showdigits%3Dtrue%26autostart%3Dfalse%26showfsbutton%3Dfalse%26repeat%3Dfalse%26menu%3Dfalse]

 

6 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Faceti o confuzie grava. Vaccinul nu este tratamentul pentru gripa porcina. Vaccinul este profilactic, adica impiedica virusul sa se aseze in corp. Deci una este profilaxia (inaintea bolii) si altul este tratamentul (dupa ce omul e deja bolnav).
  Gripa porcina se trateaza cu medicamente antivirale si nu spune nimeni ca spitalizarea este obligatorie.

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Pentru cei interesati (si nu numai) se poate downloada un CD materiale informative despre vaccinul antiAH1N1(gripa porcina) si vaccinul antiHPV(cancerul de col uterin)
  CD-ul contine materiale informative, pliante, conferinte audio, fisiere video etc

  se poate descarca de aici:

  http://dl.transfer.ro/Atentie_____respinge_vaccin_acum-570b2ba70.zip

  adresa este valabila 10 zile

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Eu am fost depistat cu virusul AH1N1,desi nu prezint niciun simptom si ma simt bine.Cel mai bine e sa stati o saptamana acasa si sa luati pastilele care vi le prescrie doctorul,multe fructe/legume,etc.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  foarte interesant si tot odata important.Am discutat si cu mai multi medici care m-au sfatuit sa nu fac vaccinul...nu l-am facut si nici nu o sa-l fac caci intradevar este ceva foarte putred la mijloc,Paracetamol,fructe,ceaiuri naturale si pana acum nu avem nici cea mai mica problema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*