Tag Archives: gripa porcina

Cateva probleme punctuale ale vaccinarilor “obisnuite”

Daca vaccinurile au eradicat epidemii, de ce se mai administreaza acum cand nu mai sunt epidemiile?
Ca sa nu mai fie alte epidemii, ar zice unii.
Sa credem deci ca guvernantii nostri incheie din ce in ce mai multe contracte de milioane si zeci de milioane de euro cu Big Pharma (marile companii farmaceutice) din grija pentru sanatatea noastra, sa ne fereasca de epidemii de difterie, de tetanos, de tuse magareasca (pertusis), de oreion, rubeola si rujeola de TBC, de poliomelita, de hepatita etc. ?
Sa fim seriosi ! Primele trei boli enumerate se trateaza cu …banala penicilina (AMOXICILINA, AUGMENTIN etc.), oreionul, rubeola si rujeola cu rabdare, TBC-ul face ravagii cumplite (7000 de morti pe an) desi suntem ultra vaccinati cu BCG, poliomielita a disparut, iar hepatita se transmite doar prin sange si alte lichide biologice si oricum nu este prevenita prin vaccin. (In SUA, in ciuda vaccinarilor masive impotriva hepatitei B, incidenta acestei boli a crescut cu 15% in 6 ani, de la 55 la 63 de cazuri la suta de mii de locuitori)

De ce se vaccineaza sugarii anti difterie? E vreo epidemie de difterie? Ati auzit in ultimii ani de vreun caz de difterie?
Serul antidifteric a fost descoperit in 1890 de von Behring, care a si luat pentru asta premiul nobel pentru medicina in anul 1901. De atunci se face vaccinare antidifterica pe scara larga. A fost o mare descoperire la vremea ei. Doar ca atunci nu se stia de antibiotice, de penicilina in special care trateaza difteria, pentru ca Flemnig cu Chain si Heatley, au terminat cercetarile incepute in 1929, abia in 1940, aducand lumii penicilina. La cata Amoxi inghitim pe cap de locuitor nu cred sa mai fie pe planeta vreo urma de Corynebacterium diphtheriae care este agentul cauzal al difteriei.

Stiati ca incidenta poliomelitei postvaccinale este mult mai mare decat cea a poliomelitei cu virus salbatic? Adica poti face poliomelita mai degraba de la vaccin decat din aer, alimente etc. !
In Massachusetts, SUA erau in 1954, 272 de cazuri de poliomielita. Apoi s-a trecut la administrarea VPO (vaccin anti polio cu virus viu) ce a avut ca rezultat o crestere exploziva a numarului de cazuri de poliomielita, ajungandu-se la sfarsitul anului 1955 la 2027 de cazuri.
In 1976, dr. Jonas Salk, cratorul vaccinului cu virus mort, a depus marturie ca VPO a fost principala, daca nu singura cauza a tuturor cazurilor de poliomielita raportate in SUA incepand din 1961.

Pozitia oficiala recunoaste riscurile VPO si ineficienta VPI:
“Disadvantages of Oral Polio Vaccine
Although OPV is safe and effective, in extremely rare cases (approx. 1 in every 2.5 million doses of the vaccine, plus foarte multe neraportate, neconcludente, “curatate” din liste) the live attenuated vaccine virus in OPV can cause paralysis – either in the vaccinated child, or in a close contact. Immune deficiency of the recipient may be among the causes. This risk of vaccine-associated polio (VAPP) is well known…. . [Exista tari in care exista mai multa poliomelita postvaccinala, decat cea “naturala”.] continuare »

Rechizitoriul necrutator al Presedintelui Comisiei de sanatate a Consiliului Europei

Presedintele Comisiei de sanatate a Consiliului Europei, deputatul german Wolfgang Wodarg a obtinut lansarea unei anchete cu privire la implicarea laboratoarelor farmaceutice in campania de panica creata in jurul acestui virus.
 
 Fost membru al Partidului SPD, Wolfgang Wodarg este medic si epidemiolog. El a obtinut in unanimitate din partea membrilor Comisiei de sanatate a Consiliului Europei infiintarea unei comisii de ancheta cu privire la rolul companiilor farmaceutice in gestionarea gripei de catre OMS si state.
 
 – Ce v-a trezit suspiciuni despre influenta laboratoarelor asupra deciziilor luate cu privire la gripa A?
 – Wolfgang Wodarg: Ne confruntam cu un esec al marilor institutii nationale, care au sarcina de a avertiza cu privire la riscuri si de a lua atitudine in cazul unei pandemii. In aprilie, la primul semnal de alarma din Mexic, am fost uluit de cifrele avansate de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) pentru a justifica declararea unei pandemii. Am avut imediat suspiciuni: cifrele erau foarte mici, iar nivelul alarmei foarte ridicat. Nu erau nici o mie de bolnavi si se vorbea deja de pandemia secolului. Iar alerta extrema decretata se baza pe noutatea virusului. Insa afectiunile gripale se dezvolta foarte rapid, cu virusi care iau mereu alte forme si se instaleaza la noi gazde, animale, oameni etc. In sine, nu era nimic nou aici. In fiecare an apare un nou virus de acest tip “gripal”. In realitate nu exista nici un motiv sa se dea alarma la acest nivel, fapt care a fost posibil deoarece la inceputul lunii mai OMS a modificat definitia pandemiei. Inainte de
  aceasta data, trebuia nu numai ca boala sa izbucneasca in mai multe tari odata, ci sa aiba si consecinte foarte grave, cu un numar de cazuri mortale peste mediile obisnuite. S-a eliminat acest aspect in noua definitie, ramanand doar criteriul ritmului de raspandire a bolii. Si s-a sustinut ca virusul este periculos pentru ca populatia nu a dezvoltat imunitate impotriva lui. Ceea ce era fals. Pentru ca s-a observat ca persoanele cu varste peste 60 de ani aveau deja anticorpi. Adica fusesera deja in contact cu virusuri similare. De aceea, nu au existat persoane peste 60 de ani care sa se imbolnaveasca. Si totusi, tocmai lor li s-a recomandat sa se vaccineze cat mai repede. Intre lucrurile care mi-au trezit suspiciuni a fost asadar pe de o parte aceasta hotarare de a trage alarma, iar pe de alta parte, unele aspecte foarte ciudate. Cum ar fi, de pilda, recomandarea OMS de a administra doua injectii cu vaccin.
 
 Niciodata nu s-a mai procedat asa. Nu exista nici o justificare stiintifica pentru acest lucru.A mai fost si recomandarea de a utiliza numai vaccinuri speciale brevetate. Nu exista insa nici un motiv sa nu se adauge, ca in fiecare an, particule antivirale specifice acestui nou virus H1N1, in “completarea” vaccinului impotriva gripei sezoniere. Nu s-a intamplat asa, preferandu-se sa se foloseasca materiale brevetate pentru vaccin, elaborate si fabricate deja de marile laboratoare pentru a fi gata in caz de izbucnire a unei pandemii. Si procedand astfel, persoanele vaccinate au fost puse in pericol fara nicio ezitare.
 
 – Ce pericol?
 – Wolfgang Wodarg: Pentru ca produsele sa poata fi puse la dispozitie cat mai rapid, in unele vaccinuri s-au folosit adjuvanti ale caror efecte au fost insuficient testate. Cu alte cuvinte: s-a dorit folosirea cu orice chip a acestor produse noi brevetate, in loc sa se puna la punct alte vaccinuri, in conformitate cu metodele traditionale de productie mult mai simple, mai fiabile si mai putin costisitoare. Si acest lucru fara nicio o ratiune medicala. Numai in scopuri de marketing.
  – Si ce explicatii s-au dat?
 – Wolfgang Wodarg: Pentru a intelege, trebuie sa ne intoarcem la episodul gripei aviare din 2005 – 2006. Cu acel prilej s-au definit noile planuri internationale destinate sa faca fata unei alarme pandemice. Aceste planuri au fost puse la punct in mod oficial pentru a se asigura fabricarea rapida a vaccinurilor in caz de alarma, ceea ce a dus la negocieri intre companiile farmaceutice si state.. Pe de o parte laboratoarele s-au angajat sa dezvolte preparatele, pe de alta parte statele le-au promis sa le cumpere pe toate. Dupa aceasta invoiala ciudata, industria farmaceutica nu isi mai asuma niciun risc economic angajandu-se la alte productii. In plus, era asigurata ca va da lovitura in cazul declansarii unei pandemii.
 
 – Contestati diagnosticele stabilite si gravitatea, chiar posibila, a gripei A?
 – Wolfgang Wodarg: Da, este o gripa cat se poate de normala. Ea nu cauzeaza nici o zecime din decesele provocate de gripa sezoniera clasica. Singurul lucru important care a condus la formidabila campanie de panica la care asistam este faptul ca reprezinta o ocazie de aur pentru reprezentantii laboratoarelor, care stiau ca vor trage lozul cel mare in cazul declararii unei pandemii.
 
 – Faceti niste acuzatii foarte grave. Cum a fost posibil un astfel de proces in cadrul OMS?
 – Wolfgang Wodarg: Un grup de persoane de la OMS are o legatura foarte stransa cu industria farmaceutica.
  continuare »

Parintele Justin – Despre cei ce ne vor moartea prin vaccinuri si Codex Alimentarius

Aces­tia sunt oameni impotriva lui Dum­nezeu, slu­ji­tori ai diavolu­lui, care urasc fap­tura si orice cre­atie div­ina, uitand ca si ei tot de ace­lasi Dum­nezeu au fost facuti si tot de El se vor prabusi. Pen­tru ca „pia­tra pe care nu au bagato in seama zid­i­torii, aceasta s-a facut in capul unghi­u­lui”. Ei nu se mai gan­desc la gen­er­ati­ile viitoare, ei se gan­desc sa poata cuceri lumea, ca sa o poata dom­ina, si cu cat sun­tem mai putini cu atat si usurinta lor de a dirija este mai sigura. Dar ei sunt ascunsi, simti ca e un razboi dar nu vezi cu cine te lupti. E foarte greu sa gas­esti cu ade­varat un inamic, de cele mai multe ori invinuiesti fara ca celalalt sa fie vino­vatul si situația aceasta a dus lumea la o stare de deruta incat se lupta intre ei, unii cu altii. La noi in tara, de pilda, este o degener­are polit­ica cum nu s-a mai intal­nit, care pro­duce o mare deca­denta, un rau moral si spir­i­tual care nu are alt scop decat dis­trugerea trairii si gandirii roman­u­lui de alta­data. Tinere­tul este asaltat cu sex­u­al­i­tatea, ca nu isi mai dau seama de unde vin si incotro merg; nu mai asculta de par­inti sau de bunici, nu mai asculta de preot, nici de Bis­er­ica, nu mai asculta nici de Dum­nezeu. Si s-a creat ast­fel un iad in care se zbate lumea aceasta fara un drum de iesire, pen­tru ca put­er­ile diavolu­lui sunt dezlan­tu­ite si Dum­nezeu i-a ingaduit cernerea omenirii. Alt­fel nu imi explic cum toti sunt redusi la tacere, pana si oameni val­orosi, savanti, int­elec­tu­ali sau mari ruga­tori care inca mai trai­esc printre noi, si ei hip­no­ti­zati parca de aceasta forta a raului. S-a aster­nut o lin­iste si nu mai explica nimeni niciun fenomen istoric, eco­nomic, reli­gios, moral sau spir­i­tual. Parca toti netreb­nici s-au facut. Toata lumea se gas­este intr-o stare de igno­ranta si lin­iste, iar popoarele aces­tea fara de Dum­nezeu se zbat cu multa pri­cepere si vicle­nie ca noi sa ajungem la rodul necred­in­tei si al hao­su­lui, cre­ate de toata aceasta mafie mon­di­ala. Si care este solu­tia pen­tru omul care vrea sa nu isi piarda cred­inta si nade­jdea in Dum­nezeu? Eu am mai spus-o si o repet: sin­gura solu­tie este intoarcerea la tra­di­tie si iesirea din soci­etatea aceasta mod­erna, putin cate putin, asa usor. Sa revenim la vechile obi­ceiuri ale stramosilor nos­tri, la cul­ti­varea unui petic de pamant, pen­tru ca si firea insasi ne va veni in aju­tor. Firea roman­u­lui nu poate fi fal­si­fi­cata decat foarte greu, pen­tru ca omul nos­tru are o fibra foarte sana­toasa si put­er­nica. Sigur ca vor incerca sa ne atace si aici prin metode diferite pen­tru a ne stan­jeni toata lucrarea aceasta de intoarcere acasa, intoarcere la tra­di­tii, la acest izvor de viata, dar o buna bucata de vreme se va mai putea merge inca, pana vor instaura ei o dic­tatura abso­luta. Cand Satana va veni cu aceasta pecete a lui, 666, prin care va putea prinde put­ere asupra lib­er­tatii umane. Dar oamenii, deja, prin vointa lor, patrunsi de duhul acesta mod­ern, al lib­er­tatilor tru­pesti, sin­guri si-au dis­trus sim­tul dis­cernerii, incat nu mai au nicio ratiune pro­prie, nu mai gan­desc; ei s-au indi­vid­u­al­izat si se indi­vid­u­al­izeaza din ce in ce mai mult, pen­tru ca si sin­gura comu­ni­unea cu celalalt poate fi un fagas de revenire. Ei s-au ridi­cat cu toata forta urii impotriva aces­tui sis­tem al dragostei, al sen­ti­men­tu­lui de a te bucura de celalalt, incat l-au instrainat pe unul de altul, binesti­ind ca dragostea are put­ere multa si poate acoperi mul­time de pacate si invinge multe neputinte. Aceasta ura a lor a ajuns la o asa masura incat vor sa dis­truga si iden­ti­tatea per­soanei, incat sa inlocuiasca numele de om, primit prin sfan­tul Botez, cu un numar. Nu vedeti ca scot acum si numele par­in­tilor din buletin? Vor sa te trans­forme intr-un ins aparut din orice lume, daca se poate si extrater­e­stra, fara niciun nume, fara o orig­ine, fara o natiune din care sa se traga. Ei vor sfar­si­tul omu­lui istoric, omul ca cea mai fru­moasa cre­atie a lui Dumnezeu.

ATITUDINI NR.9, extras din inter­viul real­izat de mon­ahia Fotini,
18 ian­uarie 2010, la praznuirea Sfin­tilor Athanasie si Chiril

Cititi interviul integral pe site-ul revistei ATITUDINI.

Dr. Vasile Astarastoae si senatorul Iulian Urban despre manipularea in cazul vaccinarii cu CANTGRIP

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=G-85GfCFLBA]

Exterminarea romanilor; Cazul NASTASOIU NINEL decedat dupa vaccinarea cu CantGrip!

Din relatarile rudelor si apropiatilor defunctului, acesta a decedat ca urmare a administrarii vaccinului antigripal CantGrip impotriva gripei porcine. Desi Dl. Nastasoiu Ninel, din Satul Namaiesti, Comuna Valea Mare-Pravat, judetul Arges avea mari probleme cu inima, fiind sub tratament cu anticoagulante, medicul de familie a insistat ca acesta sa isi faca vaccinul inainte sa ajunga pe 1 februarie la Spitalul Fundeni unde avea sa sufere o interventie pentru boala cardiaca de care suferea. Venise la Spitalul Campulung-Muscel sa ceara sa i se dea trimiterea la Fundeni, insa i s-a pus in vedere sa se vaccineze cu CantGrip, desi suferea de INIMA si lua anticoagulante ! Cu siguranta nu ne vom lasa pana ce nu vom aduce in fata Justitiei acest caz. Deranjul provocat de acest deces dar faptul ca ne implicam sa descurcam itele ilegale si penale ale acestei morti a lui Nastasoiu Ninel sunt atat de mari incat, vineri 22 ianuarie exista martori care spun ca la Spitalul Campulung-Muscel a venit in vizita de lucru chiar secretarul de stat Streinu-Cercel !

Mai multe detalii: 1, 2

Secretarul de stat, Streinu Cercel, este chemat in instanta in urma unei plangeri penale depusa de asoc. ProVita

Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti – Filiala Bucuresti a depus, astazi, o plangere penala impotriva Secretarului de stat la Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel, privind savarsirea infractiunii de abuz in serviciu.

Plangerea vizeaza incalcarea de catre cel invinuit a art. 246 (Abuzul in serviciu contra intereselor persoanelor), 247 (Abuzul in serviciu prin ingradirea unor drepturi) si 248 (Abuzul in serviciu contra intereselor publice) Cod Penal. In fapt, printr-o adresa semnata de Secretarul de stat Adrian Streinu Cercel si trimisa Directiilor judetene de sanatate publica, Ministerul Sanatatii stabilea ca personalului medical care refuza vaccinarea contra noii gripe i se va interzice prestarea de activitati medicale care presupun prezenta pacientilor.

“Consideram ca prin impunerea acestei proceduri, numitul Adrian Streinu Cercel si-a incalcat grav atributiile de serviciu, aducand prejudicii personalului medical prin incalcarea unor drepturi garantate chiar de Constitutia Romaniei, prin art. 26 (viata intima, familiala si privata) si art. 41 (dreptul la munca)”, se arata in textul plangerii inaintate Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Nu este prima data cand dl. Secretar de stat sugereaza sau dicteaza masuri nelegale. Daca limbajul agresiv si obraznic, utilizat public la adresa contestatarilor metodelor sale sau propaganda in favoarea unor principii inacceptabile precum acela al “acordului prezumat” erau imorale, in raport cu meseria d-sale, inainte de a fi numit Secretar de stat, odata cu investirea in aceasta functie de demnitate publica ele devin inadmisibile si se cer aspru sanctionate.

Fortarea personalului medical la vaccinare sau tentativele repetate de vaccinare a elevelor si elevilor, impotriva HPV si impotriva virsului gripei noi, fara acordul parintilor sunt vadit nelegale. Nici un tratament medical nu poate fi administrat fara stirea si acordul expres al persoanei, indiferent cine ar fi acea persoana. Constitutia si legile Romaniei, dar si tratatele internationale de drepturile omului afirma inviolabilitatea corpului uman si dreptul suveran al persoanei de a dispune de ea insasi, daca nu incalca drepturile altuia. Conditiile si limitele in care acest drept poate fi restrans sunt clare si nu sunt in nici un caz intrunite in situatia de fata.

Reamintim ca in urma cu doua luni am solicitat demiterea sau demisia d-lui Streinu Cercel, lucru care s-a si intamplat; din pacate dl. Cercel a revenit in functie, de data aceasta nu doar pentru a continua scandalizarea si iritarea parintilor de copii minori, ci si pentru a-si ridica impotriva o parte din personalul medical.

Reluam acum aceasta solicitare adresata sefilor sai ierarhici. Declaratiile si masurile anuntate de dl. Secretar de stat nu fac decat sa amplifice inutil starea de tensiune prin care trece societatea in aceasta perioada de framantari sociale si politice.

ATENTIE parinti! Urmeaza vaccinarea copiilor. Sunteti singurii care puteti refuza! Statul nu va poate obliga sa acceptati!

Ministerul Sănătăţii estimează începerea campaniei de vaccinare a copiilor cu vârste cuprinse între 6 ani şi 16 ani din luna februarie 2010, dacă vaccinul pentru aceste categorii de vârstă va fi aprobat de către Agenţia Naţională a Medicamentului.
Institutul Cantacuzino se află, momentan, în procedura de testare a vaccinului pentru copii.

Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, a declarat pentru REALITATEA.NET că din prima jumătate a lunii februarie se va putea da drumul la vaccinarea copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani.

În acest moment, Institutul Cantacuzino se află în etapa de testare a vaccinului pe copii. “Sunt nişte teste standard, care sunt făcut după normele europene”, a precizat Oana Grigore.

Vaccinarea elevilor în şcoli nu va fi obligatorie. “Ca orice  campanie de vaccinare a Ministerului Sănătăţii, este recomandată. Însă dacă un părinte nu doreşte vaccinarea copilului său, va transmite acest lucru la şcoală”, a arătat purtătorul de cuvânt. Pentru vaccinare se va cere acordul scris al părinţilor.

Preşedintelui Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae declara ca statul încalcă drepturile omului, punând presiune pe oameni să se vaccineze
Preşedintelui Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae
Reprezentanţii Organizaţiei mondiale a Sănătăţii, susţin însă că vaccinul nu este periculos. Astărăstoae se numără printre cei care au ales să nu se vaccineze contra gripei noi.
Preşedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astărăstoae susţine că statul român face presiuni asupra cetăţenilor, pentru a se vaccina, deşi populaţia nu este obligată să o facă. “Nu m-am vaccinat, nici nu o s-o fac, e decizia mea nu trebuie să dau explicaţii, mă vaccinez doar când e obligatoriu” a spus Astărăstoae, citat de Antena3.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a fost criticată şi în străinătate de o serie de experţi, care susţin că decizia OMS de a declara pandemia a fost influenţată de presiunile companiilor farmaceutice, dornice să scoată la vânzare vaccinul antigripal. (V.A.)

Medic mort in urma vaccinarii cu CANTGRIP, vaccinul anti-porcina fabricat de Institutul Cantacuzino

Medicul rezident de la dispensarul din comuna clujeană Aluniş a decedat astăzi în condiţii suspecte, după ce ieri şi-a administrat singur vaccinul împotriva virusului Ah1N1.

Doctorul Mihai Constantin, în vârstă de doar 34 de ani, a fost găsit miercuri mort în curtea casei sale. Potrivit vecinilor, acesta lucrase de dimineaţă prin curte, după care a decedat subit. Reprezentanţii Primăriei Aluniş au declarat pentru NapocaNews faptul că încă nu se cunosc detaliile morţii medicului comunei. Acesta era aşteptat să se prezinte astăzi la dispensarul din localitate; în schimb aceştia au primit cu surprindere vestea că dr. Mihai a decedat, însă nu au fost încă solicitaţi să emită un certificat de deces.

Cu o zi în urmă medicul a vaccinat câteva persoane din comună împotriva virusului gripei “porcine”, administrându- şi singur o doză de vaccin. Nu se ştie în acest moment dacă medicul suferea de vreo afecţiune cronică care i-ar fi putut cauza decesul sau dacă decesul a fost provocat de vaccinul autoadministrat.

O femeie din judetul Prahova ce suferea de afectiuni cardiace a murit la o zi dupa ce s-a vaccinat impotriva gripei noi. Potrivit Ministerului Sanatatii, decesul s-a inregistrat in data de 8 ianuarie. Femeia a fost vaccinata cu Cantgrip pe data de 7 ianuarie, la medicul de familie.

sursa: Napoca News

Vaccinul produs de Institutul Cantacuzino provoaca primele victime; el contine mercur, ce poate provoca boli grave, ca scleroza si artrita reumatoida

O femeie a murit la o zi dupa ce s-a vaccinat impotriva AH1N1

Un caz delicat este chiar in acest moment in atentia autoritatilor sanitare: o femeie de 60 de ani din judetul Prahova a murit la mai putin de o zi dupa vaccinarea impotriva gripei noi.

Potrivit Ministerului Sanatatii, decesul a fost inregistrat acum 5 zile cand inima pacientei a cedat. Aceasta avea multiple afectiuni cardiace, iar vaccinul Cantgrip i-a fost administrat in data de 7 ianuarie, la medicul de familie.

In noaptea de 7 spre 8 ianuarie, femeia a murit, dar cei din minister spun ca moartea nu are legatura cu administrarea serului. Dosarul este la Directia de Sanatate Publica Prahova care ancheteaza acest caz.

O alta femeie din localitatea prahoveana Plesa a intrat in coma profunda dupa administrarea vaccinului contra gripei porcine si a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.
La scurt timp dupa administrarea vaccinului produs de Institutul Cantacuzino, femeia a acuzat stari de ameteala, dureri de cap si febra, iar in cateva momente si-a pierdut cunostinta si a intrat in coma, potrivit site-ului StiriPrahova.ro.
Publicatia prahoveana sustine ca autoritatile locale incearca sa musamalizeze acest caz, la ordinul Ministerul Sanatatii, pentru a nu crea panica si randul populatiei, care a luat cu asalt centrele de vaccinare, in ultimele zile.
Pentru moment nu exista informatii legate de starea de sanatate a femeii in momentul administrarii vaccinului sau despre o eventuala afectiune ce ar fi putut determina o reactie adversa atat de puternica.
Publicatia prahoveana sutine ca a aflat din surse neoficiale si de cazul unui barbat care a lesinat imediat dupa vaccinare si a fost internat chiar in spitalul in care se afla.

Ceea ce este clar si fara dubii, este confirmat si de fratele sau, ca Toni Tecuceanu nu a murit din cauza gripei procine.

Fratele lui Toni Tecuceanu: Mi s-a spus ca nu se stie cu exactitate de ce a murit fratele meu

Fratele lui Toni Tecuceanu a postat un mesaj pe blogul “bebelusei” Oana Ionita in care publica mai multe informatii contradictorii pe care le-a primit in timp ce fratele sau era internat in spital si spune ca in actele oficiale nu este specificat faptul ca acesta ar fi murit din cauza gripei porcine, relateaza Mediafax. In certificatul de deces al lui Toni Tecuceanu nu se pomeneste nimic de virusul A/H1N1. Si nici de misteriosul virus contractat din cauza aparatelor de ventilatie din spital, despre care membrii familiei ar fi aflat de la medici cu putin timp inainte de deces.

Mai departe sa analizam si faimosul vaccin CANTGRIP, produs de Institutul Cantacuzino

Se afirma ca vacinul anti-gripal fabricat de Institutul Cantacuzino ar fi diferit si nu atat de nociv precum cele din occident, care acum sunt retrase de guvernele tarilor respective, ca urmare a refuzului in masa a populatiei. Se aduc argumente ca doctorii romani nu au mai folosit adjuvanti si nici celule canceroase pentru fabricarea variantei romanesti a vaccinului anti-gripal, denumit CANTGRIP. Insa riscul major tot a ramas, acest fiind cauzat de prezenta Tiomersalului, o substanta pe baza pe mercur(49%). Substanta are diverse efecte adverse, avand o actiune toxica la nivelul tesutului nervos si cauzeaza printre alte (cf. prospectului): abcese, granuloame si inflamatii si poate provoca boli grave, ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Vaccinul este deosebit de periculos pentru femeile gravide si pentru cei cu diferite alergii. Conform Saccsiv: Cantitatea de mercur nu e deloc mica si trebuie stiut ca el este prezent in toate vaccinurile cu care individul este injectat inca de la nastere. Iar acest mercur nu se elimina de la sine. El ramane in organism si se tot acumuleza cu fiecare vaccin in plus. De retinut este faptul ca, dupa absorbtia mercurului in singe, el este imediat oxidat, ceea ce este foarte periculos. Acumularea si depunerea mercurului in creier, de unde se elimina foarte incet, da o simptomatologie foarte asemanatoare cu cea a bolilor psihice.

Cateva date despre mercur:

Biologic, mercurul nu este un element esential sau benefic, in schimb este foarte toxic. Otravirile acute cu mercur anorganic se manifesta prin faringite, gastroenterite, vome, colite ulcerative, hemoragice, nefrite si colaps circulator. Pentru om doza letala orala este de 20mg sau 3g saruri mercurice. Otravirile cronice cu mercur apar la expunere indelungata la concentratii mici, derivatii organo-mercurici fiind cei mai periculosi pentru om producand afectiuni neurologice ireversibile sau moartea prin ingestia unor cantitati de ordinul miligramelor. Analiza organelor interne ale vietuitoarelor acvatice intoxicate cu mercur a relevat o acumulare in sange, inima, ficat, splina si rinichi. Rata preluarii si acumularii mercului de catre vietuitoarele acvatice s-a dovedit a fi mai mare decat rata eliminarii, conducand la factori de concentrare de ordinul 1000-10000 de ori. Toxicitatea mare a mercurului ca si a altor metale grele se datoreaza legarii lui de proteine, afectand functiunile metabolice ale unor formatiuni proteice ca eritrocitele, unele enzime si cromozomi. Mercurul este bioconcentrat prin lantul trofic.

(citat din “Toxicologie acvatica”, Editura DACIA, Cluj-Napoca, 1986;
autori: Mircea Diudea, Stefania Todor, Aurelia Igna)

OFICIAL: Pandemia gripei porcine este FALSA. Firmele de medicamente au avut incasari uriase pe seama panicii, afirma Seful depart. Sanatate al Consiliului Europei

Izbucnirea gripei porcine a fost o pandemie falsa condusa de companiile de medicamente, care si-au propus sa faca miliarde de lire sterline printr-o panica mondiala, a precizat un expert important de sanatate.

Wolfgang Wodarg, seful sanatatii la Consiliul Europei, a acuzat fabricantii de medicamente si de vaccinuri contra gripei pentru ca au influentat decizia Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru a anunta o pandemie.

Acest lucru a adus firmelor farmaceutice asigurarea unor “castiguri enorme”, in timp ce tarile, inclusiv Marea Britanie, si-au ‘risipit’ modestele bugete de sanatate, milioane de persoane fiind vaccinate impotriva unei boli relativ usoare.

O rezolutie propusa de Dr Wodarg cerand o ancheta cu privire la rolul firmelor de medicamente a fost adoptata de Consiliul Europei, “Senatul” de la Strasbourg responsabil pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

O dezbatere de urgenta pe aceasta tema va avea loc la sfarsitul acestei luni.

Cerintele Dr. Wodarg vin si din faptul ca guvernul britanic incearca cu disperare sa scape de vaccinurile contra gripei porcine in valoare de aproape 1 milion de lire sterline, comandate in plina panica de gripa porcina.

Dr. Wolfgang Wodarg

Departamentul de Sanatate a avertizat asupra a 65.000 de decese, a infiintat o linie de consiliere speciala si un site web, au fost suspendate normele obisnuite astfel incat medicamente anti-gripa sa poata fi acordate fara prescriptie medicala si a transmis autoritatilor de sanatate locale sa se pregateasca pentru o pandemie majora.

S-a planuit ca morgile sa fie gata pentru o masa mare de decese si au existat avertismente ca armata ar putea fi chemata in a preveni revolte pe masura ce oamenii ar fi luptat pentru a obtine medicamente.

Dar, cu mai putin de 5000 de imbolnaviri in Anglia saptamana trecuta si cu doar 251 decese in total, Dr. Wodarg a clasificat fenomenul H1N1 ca “unul dintre cele mai mari scandaluri medicale ale secolului“.

El a spus: “Am avut o gripa usoara – si o pandemie falsa.”

El a adaugat ca zvonuri panicarde au fost lansate si in urma cu cinci ani, atunci cand exista temerea ca virusul gripei aviare ar putea evolua intr-o forma umana.

Atmosfera “de panica” a dus guvernele la stocarea de medicamente antigripale Tamiflu si incheierea de “contracte linistitoare” pentru milioane de doze de vaccin.

Dr. Wodarg a spus:

Guvernele au sigilate contractele cu producatorii de vaccin si si-au asigurat comenzile in avans si isi iau asupra lor aproape toate responsabilitate. In acest fel, producatorii de vaccinuri sunt siguri de castiguri enorme fara a avea nici un fel de riscuri financiare. Asa ca ei doar au asteptat, pana cand OMS a declarat “pandemie” si au activat contractele.

De asemenea, el sustine ca pentru a duce interesele lor mai departe, companiile de medicamente si-au plasat “oamenii lor” in „puncte cheie” ale OMS si ale altor organizatii influente.

Dr. Wodarg a mai spus:

In scopul de a promova medicamentelor lor patentate si vaccinurile impotriva gripei, companiile farmaceutice au influentat oamenii de stiinta si agentii oficiali, responsabili de standardele de sanatate publica, sa alarmeze guvernele la nivel mondial. Ei au facut risipi de resurse de asistenta medicala strict pentru strategii de vaccinare ineficienta si inutila a milioane de oameni sanatosi, expunandu-i la riscul de efecte secundare necunoscute ale vaccinurilor insuficient testate.

Dar, anul trecut, Daily Mail a relevat faptul ca Sir Roy Anderson, un om de stiinta care ofera consultanta Guvernului cu privire la gripa porcina, detinea de asemenea un post, platit cu 116,000 lire sterline pe an, in cadrul companiei farmaceutice GlaxoSmithKline.

GSK produce medicamente si vaccinuri anti-gripa si se anticipeaza a fi unul dintre cei mai mari beneficiari de pe urma pandemiei.

traducere dupa DailyMail

Doar 25% e porcina din ce se declara. Cum Streinu Cercel a falsificat prospectul de tamiflu si cum si-a facut un vaccin fals

Agentia de Investigatii informeaza:

Sub comanda lui Cercel, pe prospectul de la Tamiflu a aparut peste noapte ca medicamentul este pentru tartarea si preventia gripei. Doar in Romania. Peste hotare se specifica clar ca este numai pentru tratare. Este impotriva legii sa modifici prospectul unui medicament, dar pentru responsabilii din Ministerul Sanatatii acest lucru nu a fost un impediment. Daca la noi pare sa nu fie o problema, in tarile civilizate si unde nu se falsifica prospectele medicamentelor, Tamiflu provoaca dezbateri aprinse. Cine a testat preventia la medicamentul Tamiflu? Si cum s-a testat? Potrivit unui studiul publicat in British Medical Journal se sustine ca beneficiileTamiflu sunt reduse, iar autoritatile ar trebui sa nu ascunda asta publicului. “Guvernele au cheltuit miliarde de euro pe un medicament pe care comunitatea stiintifica nu il poate judeca”, scrie Dr. Fiona Godlee, editor al British Medical Journal. O alta analiza, efectuata la Universitatea Birmingham de catre Nick Freemantle si Dr. Melanie Calvert sustine ca, desi este posibil ca Tamiflu sa reduca riscul pneumoniei, avantajul este minor si exista efecte secundare. Specialistii de la Cochrane Review, o organizatie non-profit care analizeaza informatiile din domeniul sanatatii, au studiat toate datele legate de efecteleTamiflu si au ajuns la concluzia ca nu este dovedit faptul ca acest medicament reduce riscul de pneumonie la oamenii care se imbolnavesc de gripa.

Copii tratati cu Tamiflu au frecvent cosmaruri

In urma a doua studii efectuate de catre expertii de la Agentia pentru Protectia Sanatatii (Health Protection Agency – HPA), mai bine de jumatate dintre copiii din Marea Britanie care au fost tratati impotriva gripei porcine cu Tamiflu au prezentat efecte secundare, acestia suferind de greata, insomnii si cosmaruri. Practic CNN a transmis mai multe interviuri cu specialisti care au constatat ca “o mare parte” dintre copiii tratati cu antiviralul in cauza au raportat efecte secundare. Cercetatorii britanici afirma ca exista putine dovezi potrivit carora Tamiflu opreste complicatiile in cazul persoanelor care au contactat gripa noua, desi oficialii din domeniul sanatatii sustin ca medicamentul impotriva gripei provocate de virusul AH1N1 a redus numarul deceselor.

Romania a luat inca 200.000 de doze de Tamiflu

Este discutabila si atitudinea guvernului american in timpul crizei cu gripa aviara. Fostul secretar de stat al USA Donald Rumsfeld a fost intre 1997 si 2001 director al consiliului de administratie al firmei Gilead si chiar dupa 2001 a continuat sa primeasca – dupa propriile afirmatii – pachete de actiuni ale acestei firme in valoare de 5 pana la 25 de milioane $. Firma Gilead este cea care a dezvoltat Tamiflu si care inca detine patentul, dupa ce in 1997 a acordat firmei Roche licenta exclusiva pentru producerea medicamentului. Administratia de la Washington a facut valuri de panica, iar Rumsfeld si ai sai si-a umplut buzunarele. Fara efecte evidente ale medicamentului. La fel se intampla si acum, cand Streinu Cercel a fost trimis la inaintare, fiind cunoscute relatiile sale apropiate cu anumiti producatori de medicamente si interesele guvernantilor de a se umple de bani, dar si de a poza concomitent si in salavatorii natiei. Numai in cazul medicamentului Tamiflu, Ministerul Sanatatii a achizitionat pana in prezent aproximativ 200.000 de cutii de la Oseltamivir, cum se cheama Tamiflu sub licenta la Roche.

Un medic de la “Bals” spune ca doar 25% e porcina din ce se declara

AIM a aflat, chiar de la unii medici ai Institutului “Matei Bals” ca mortile anuntate, in ultimele zile, nu s-ar datora nici in proportie de 25% gripei porcine. “Au existat alte complicatii, pneumonii – foarte puternice in acest sezon, gripa clasica, obezitate, diabet sau tulburari de respiratie si cardiace care au sta la baza deceselor. Anual se inregistreaza, numai in Romania, mii de morti din cauza banalei gripe sau a pneumoniei”, ne-a precizat sursa sub protectia anonimatului. Mai mult, prin Institut circula zvonul ca Streinu Cercel a trucat vaccinarea sa, adica serul inoculat nu ar fi cel impotriva AH1N1, ci un simplu ser fiziologic. Faptul ar fi cunoscut si de aceea nici alti medici n-au dorit sa-si faca vaccinul care nu este testat pe o perioada indelungata pentru eliminarea tuturor efectelor secundare.

Mihnea Talau

Sunteti in mare pericol! Nu va vaccinati! Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine. Este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine mercur si un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Virusul H1N1 provoaca o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva.. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson)… In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential.

Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D.

(https://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)

Nu va vaccinati!

Dati mai departe acest mesaj!

Descarcati pliante anti-vaccin:

Vaccinul impotriva gripei porcine – Un vaccin periculos – Un atentat la viata umana ! – Pliant gripa porcina – color

Vaccinul impotriva gripei porcine – Un vaccin periculos – Un atentat la viata umana ! – Pliant gripa porcina – alb negru

Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierele dati click dreapta pe link si apoi alegeti “Save Target As …” sau “Save Link As …”

Isterie artificiala: Toni Tecuceanu nu a murit din cauza virusului AH1N1. Afacerea suspecta cu vaccinuri este anchetata de parlamentarii Consiliului Europei

Oana Ionita, colega lui Toni Tecuceanu, nu pare foarte convinsa ca informatiile despre virusul AH1N1 sunt foarte corecte. “Bebelusa” se intreaba, indreptatita, cum de ea nu a luat boala, desi a petrecut cu Toni opt ore numai in masina si a si mancat din mancarea lui.

Medicii au spus ca avea virusul cu opt zile inainte de internare. Mi-e greu sa cred ca eu nu am nimic. E vorba de o pandemie, nu? Nu cred ca trebuie sa cream stiri senzationale despre Toni ca sa vindem mai mult informatia sau acest vaccin, care, cu siguranta, are si efecte secundare.

Romanii nu stiu ce sa creada, ajung sa creada ce spune orice ziarist, televiziune de nisa sau stire senzationala. Traim intr-o tara in care puterea de manipulare este mare.

Toni era racit de 3 saptamani, a venit cu noi la munte pe piciore, tusea si avea putina febra. Chiar daca am insistat sa se trateze, raspunde ca o sa se faca bine si nu are nimic. Nu s-a tratat, nu a stat nici o zi acasa sa se ingrijeasca.  A fost cu noi, echipa in tot acest timp, la filmari, la masa, in masina sau in casa.

Cum se face ca pandemia asta este atat de grava, nu a afectat pe nimeni din echipa, familie si prieteni. Repet nu a fost diagnosticat cu gripa AH1N1 nimeni dintre noi.
Din punctul meu de vedere ar fi doua concluzii care trebuiesc trase:
1. Toni nu avea gripa porcina, ci s-a dorit utilizarea unei persoane publice pentru a face oamenii sa se vaccineze.
2. Daca avea gripa, (aici apar intrebarile) de ce noi suntem perfect sanatosi, familia, colegii, prietenii?
Este posibil ca Toni sa se infecteze in timpul internarii?
Este posibil sa fie avut o bacterie care a actionat doar in cazul lui pentru ca asa cum imi povestea si matusa lui, avea probleme cu plamanii de cand era mic.

Parlamentari din Consiliul Europei solicita crearea unei comisii de ancheta, pentru a evalua “amenintarea unor false pandemii pentru sanatate“, un subiect despre care ei urmeaza sa dezbata la sfarsitul lunii ianuarie la Strasbourg, a declarat, joi, unul dintre ei, Wolfgang Wodarg.

Wodarg este un epidemiologist foarte critic la adresa tratamentului impotriva virusului A/H1N1, care, potrivit lui, a fost calificat in mod fals drept pandemie, “sub presiunea laboratoarelor”.

Acest parlamentar socialist german vrea ca organizatia Consiliului Europei sa ceara membrilor sai “anchete privind consecintele declansariii pandemiei si abordarea acesteia la nivelurile national si european”.

Va fi vorba de asemenea despre a afla cum si pe ce baze stiintifice Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a decretat ca este vorba despre o pandemie, “cu scopul prevenirii altor alerte false”.

Adunarea parlamentara (APCE), reunita in sesiune in perioada 25-29 ianuarie, urmeaza sa includa tema pandemiei in programul sesiunii sale.

Comisia sa “Social si sanatate” a mai invitat in aceeasi saptamana Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si laboratoare farmaceutice la o dezbatere cu usile inchise, a precizat el.

Wodarg pretinde ca firmele farmaceutice “au influentat oamenii de stiinta si autoritatile de sanatate publica, pentru ca acestia sa alerteze Guvernele in legatura cu o pandemie”.

Intr-un text cosemnat de parlamentari din zece tari, el afirma ca laboratoarele “au incitat la risipirea de resurse destinate ingrijirilor medicale, in favoarea strategiilor de vaccinare ineficiente”.

“Ele expun inutil milioane de persoane sanatoase riscului de efecte secundare necunoscute ale unor vaccinuri care nu au fost testate suficient”, adauga el.

Aceasta acuzatie impotriva laboratoarelor, care nu ii angajeaza in acest stadiu decat pe semnatari, ar urma sa fie supusa la sfarsitul dezbaterii unui vot al APCE.

Are sens vaccinarea? Despre efectele secundare ale compusilor din vaccinuri

Al 5-lea Simpozion  despre vaccinuri din 16 iulie 2009 – Stuttgart/Germania (fragmente traduse din Simpozion)

La acest simpozion au tinut prelegeri  4  medici, 2 jurnalisti , un invatator s.a.

1.) Dr.med. Klaus Hartmann:” Efectele secundare ale compusilor din vaccinuri” si “Siguranta vaccinurilor?”

2.) Dr.med. Georg Kneissl:”Hexavaccinul si efectele lui secundare. Ce trebuie sa fac pentru sanatatea copiilor mei?”

3.) Friedrich Klammrodt – invatator si organizator al Simpozionului:  “Sindromul ADHD (Deficit de Atentie/Tulburare Hiperkinetica.) – efect secundar al vaccinurilor?”

4.) Jurnalist Hans Tolzin: Gripa porcina si pandemia artificiala”

5.) Dr. Jenö Ebert: Un Premiu Nobel controversat”

6.) Jurnalist Bert Ehgartner :”Capusa vaneaza oameni?”

7.) Dr. Michaela Glöckler: “Sa nu ne temem de bolile copilariei”

1.) Dr. Med. Klaus Hartmann

a.) “Efectele secundare ale compusilor din vaccin”

Dr. med. Klaus Hartmann a lucrat timp de 10 ani la Institutul Paul-Ehrlich din Germania. La numeroasele conferinte unde a fost invitat, ne relateaza despre experienta lui in domeniul vaccinurilor, punand accent mai ales pe efectele secundare ale componentilor din vaccinuri.

Ideile principale din conferinta despre aceste efecte secundare:

Efectul mercurului ( din diverse surse precum : amalgamul din plombe, Thiomersal, etc) asupra dezvoltarii sistemului nervos a fost studiat pentru prima data de catre o Universitate de Medicina din Calgary – California, studiul fiind finantat doar de catre Facultate,  fiind deci un studiu privat, fara contributia unor institutii de interes precum companii farmaceutice, industria chimica, etc. (vezi pe youtube studiul video: https://embedr.com/playlist/5-6-stuttgarter-impfsymposium). Acest studiu realizat in anul 2001 a fost publicat in Jurnalul Medical local si a trezit interesul multor oameni de stiinta. Se arata in studiu cum in mod normal in primul an de viata al copilului se dezvolta neuronii si axionii ( celulele nervoase si prelungirile lor) precum si sinapsele neuronale ( conexiunile dintre neuroni), prin stimularea acestui proces de insasi celulele nervoase. In momentul in care se introduce o cantitate de mercur ( mult mai mica decat cea continuta in vaccinuri!), se observa cum aceste conexiuni nu mai inainteaza ci dimpotriva, se rup, fiind un proces definitiv! Ca urmare nu se mai dezvolta un numar mare de conexiuni nervoase care nu pot avea decat un efect  dezastruos asupra dezvoltarii sistemului nervos la copil. Din pacate nu avem studii care sa arate dezvoltarea nervoasa dupa mai mult timp. S-a observat ca Thiomersalul se descompune in componentele lui ( mercur + GTP) la nivelul creierului, unde mercurul fiind eliberat, actioneaza  in acelas mod descris anterior asupra celulelor nervoase. continuare »

Panica porcina si mesajele dictatoriale ale secretarului de stat Streinu Cercel

Isteria virusului AH1N1 a cuprins mai abitir toate televiziunile si o parte a populatiei in urma decesului unei vedete tv, care datorita complicatiilor pulmonare survenite, gripa i-ar fi rapus viata. Zilnic suntem bombardati cu noi si noi cazuri, insa numarul lor nu se ridica la mai mult de 10 persoane, important pentru ei fiind terorizarea populatia si determinarea de a accepta vaccinul ucigas, demonstrat ca fiind mai periculos decat boala insasi. Dupa refuzul aproape unanim a cadrelor medicale si militare de a se vaccina, asistam la o declaratie dictatoriala, facuta ieri – 7 ian. 2010, de catre Adrian Streinu Cercel:

Medicii trebuie să se vaccineze, să nu mai auzim că în teritoriu medicii nu au vaccin şi nu fac vaccinarea.(cf. realitate.net)

Medicii de familie care nu se vor vaccina contra gripei de tip AH1N1 vor pierde contractele cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar cadrele medicale din spitale care refuză vaccinul nu vor mai putea lucra cu pacienţii.(cf. TimisOnline)

Deci, fara voia lor si mai mult decat atat, cunoscand riscurile si pericolul ce-l constituie acest vaccin, medicii sunt obligati sa se vaccineze, dar si sa administreze vaccinul altora.

Este clar ca ne confruntam cu niste masuri dictatoriale, luate de oficialii statului roman, tributar al Uniunii Europene, un alt organism ateu si anti-viata.

Va mai recomandam sa cititi si:

Marea majoritate a medicilor ieseni refuza vaccinul impotriva AH1N1

Romanii pe post de cobai: Vaccinul impotriva gripei porcine nu a fost testat conform standardelor

Revolta medicilor romani : refuzam vaccinarea impotriva AH1N1

Dr. Christa Todea-Gross : FĂRĂ vaccin, există statistic o protecţie de peste 99%

10 argumente impotriva vaccinului anti-polio

Caz de gripa porcina tratat ca orice gripa, acasa si fara vaccin. Exemplu de urmat

Sase suedezi au decedat dupa ce au fost vaccinati impotriva noii gripe

Motivele ascunse ale Pandemiei globale si panica in masa creata in mod voit

Respingerea in masa a vaccinului de gripa porcina continua peste tot in Europa

IPS Laurentiu Streza isi exprima ingrijorarea fata de vaccinuri. Trinitas tv, vocea Patriarhiei, nu zice nimic?

Din nefericire, in ultimul timp se ridica o serie de intrebari grave cu privire la respectarea acestor principii.

Inca de anul trecut am dorit sa atragem atentia asupra riscurilor pe care le presupune incercarea de a administra populatiei vaccinuri insuficient testate, care contin substante deosebit de toxice. Chiar in comunitatea medicala exista rezerve si controverse legate de vaccinurile impotriva cancerului de col uterin (atribuit virusului papiloma uman), a gripei noi (porcine), a poliomielitei. Ingrijorator este faptul ca producatorii acestora si autoritatile de resort nu isi asuma responsabilitatea cuvenita fata de efectele secundare negative semnalate sau posibile, gestionand crizele medicale prin panica mediatica (cazul gripei aviare) si invocarea masurilor coercitive.

Aceste situatii regretabile constituie pentru noi, credinciosii, un motiv in plus sa ne indreptam mai hotarat atentia spre Dumnezeu, Izvorul vietii si al sanatatii. Este regretabil faptul ca facem cozi mai mari la ghiseele farmaciilor decat in fata sfantului altar, unde putem primi Leacul nemuririi, adica Sfanta si Dumnezeiasca Euharistie. Sa promovam igiena si sa apelam la medicina, dar sa ne temem mai mult de epidemiile de pacate, decat de epidemiile de gripa. Pacatele sunt adevarata cauza a tuturor suferintelor noastre, atat sufletesti cat si trupesti.

extras din Pastorala IPS Mitropolit Dr. Laurentiu Streza cu ocazia sarbatoririi Sfantului Nicolae

sursa: Mitropoloa Ardealului

Ultimatum dictatorial: Streinu Cercel ameninta pe cei care nu accepta vaccinul ucigas

Secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Adrian Streinu Cercel, a anunţat marţi că atât personalulmedical cât şi persoanele aflate în grupele de risc, care refuză vaccinarea împotriva virusului AH1N1 vor suporta costurile tratamentului, în cazul în care se vor îmbolnăvi de gripă porcină.

Un milion trei sute de mii de doze de vaccin zac în depozite pentru că doar 30 de mii de români au acceptat imunizarea. După trei săptămâni de aşteptare, Ministerul Sănătăţii a ripostat dur.

sursa: antena3

Marea majoritate a medicilor ieseni refuza vaccinul impotriva AH1N1

Medicii nu se inghesuie sa isi faca vaccinul pandemic. In spitalele iesene nici macar un sfert din personalul angajat nu a solicitat vaccinul impotriva gripei H1N1, care este gratuit. Daca la Spitalul de Pneumoftiziologie s-ar fi consumat cele 100 de doze comandate initial, la Spitalul de Neurochirurgie nu a fost facut nici un vaccin. La Spitalul CFR abia au fost solicitate dozele, iar la Ambulanta nici nu s-a facut inca repartitia. Parerile medicilor sint impartite. Unii sustin ca nu se vor vaccina pentru ca nu au fost informati indeajuns, altii spun ca vaccinul este singura forma de protectie, absolut necesara.

La Spitalul “Sf. Spiridon” au fost utilizate 50 din cele 100 de doze aduse, tocmai pentru ca personalul trebuie sa fie informat, spune directorul. Astfel, din cei aproape 1.800 de angajati, doar 50 au dorit sa se vaccineze.

“Problema nu este cite vaccinuri am comandat, pentru ca de la Directia de Sanatate putem lua oricite avem nevoie. Problema este ca personalul trebuie sa decida daca doreste sau nu vaccinul si incercam sa ii convingem. Le explicam care sint riscurile si beneficiile si, prin urmare, merge greu campania. S-au vaccinat cei din Terapie Intensiva si Primire Urgente, unde pericolul este mai mare”, a declarat ec. Ioan Birliba, managerul Spitalului “Sf. Spiridon”.

Daca in general in spitalele iesene procentul celor vaccinati este de maximum 20%, la Spitalul de Neurochirurgie este 0, iar angajatii sint peste 500. “Au fost aduse 100 de doze si nu a fost utilizata nici una pina acum”, a mentionat dr. Dana Turliuc, managerul Spitalului de Neurochirurgie.

Parerile medicilor sint impartite in privinta vaccinului. Unii sustin ca nu au fost informati indeajuns, altii spun ca este absolut necesar, atit pentru protectia lor, cit si a pacientilor care ajung in spitale.

“Informatiile au fost contradictorii. In postura de pacient am dreptul sa fiu informat, dar cred ca au fost deficiente de comunicare. Eu personal nu mi-l voi face. Nu am zis daca este bun sau rau, dar cine raspunde pentru acest vaccin?”, se intreaba dr. Tudor Ciuhodaru, seful UPU din cadrul Spitalului de Urgente “Sf. Ioan”.

Medicii si asistentele din scolile iesene administreaza in paralel doua tipuri de vaccinuri: pentru gripa H1N1, pentru elevii de peste 16 ani, si pentru cancerul de col uterin, la fetitele din clasele VI-VII. Nici unul dintre vaccinuri nu este insa dorit de elevi.

De exemplu, la Colegiul National Emil Racovita s-au administrat pina in prezent noua doze, fiind programati astazi alti patru elevi. “E de asteptat sa nu se doreasca acest vaccin daca pina si oameni mari, cu greutate in domeniul medicinei, au declarat ca nu il vor face”, a explicat Seryl Talpalaru, directorul colegiului.

In ceea ce priveste vaccinul pentru cancerul de col uterin, doar 11 fetite, adica doar 10% din numarul total de fetite din clasele VI-VII, s-au vaccinat. “Interesant este ca numarul celor care se tem de vaccinul pentru H1N1 este mai mare decit al celor care refuza vaccinul pentru cancerul de col uterin. Din 250 de elevi de peste 16 ani, doar aproximativ 3% l-au si facut”, a adaugat Talpalaru.

(sursa: ZiaruldeIasi)

Romanii pe post de cobai: Vaccinul impotriva gripei porcine nu a fost testat conform standardelor

Vaccinul ucigas

Autoritatile au recunoscut ca testarea vaccinului impotriva virusului gripal nou nu a fost facuta conform standardelor si ca studiile clinice vor continua si dupa vaccinarea populatiei. Primele 250.000 de doze au plecat joi in tara.

Vaccinul impotriva gripei porcine produs de Institutul Cantacuzino nu a fost testat suficient. Conducerea Agentiei Nationale a Medicamen­tului (ANM) sustine ca a dat, totusi, autorizatia din cauza riscului pandemic. Studiile au fost facute de o organizatie de cercetare clinica, platita, in urma incheierii unui contract, din banii Institutului Canta­cuzino. „Vaccinul a fost testat doar pe 150 de oameni. Numarul acestora este relativ mic si, in conditii normale, am mai fi asteptat pana sa dam autorizatia.

Studiile clinice vor continua si dupa inceperea imunizarii populatiei, iar cei care vor fi vaccinati vor fi urmariti foarte atent”, ne-a declarat joi doctor farmacist Robert Ancuceanu, vicepre­sedinte al ANM.

sursa: Cotidianul