Nu e de gluma: Un bebelus din Slatina, paralizat in urma unui vaccin impotriva poliomelitei

Abia invatase sa mearga, insa acum este paralizat de la brau in jos. Vorbim de un copil de doar un an si doua luni din Olt. Nenorocirea s-a intamplat la o zi dupa ce micutul a fost vaccinat impotriva poliomelitei. Medicii din Slatina cred ca micutul are sanse mici de recuperare si l-au trimis la Bucuresti pentru mai multe analize.

VEZI VIDEO:Un copil nu-si mai poate misca picioarele dupa ce a fost vaccinat  Parintii acuza medicul de familie ca n-a facut vaccinul cum trebuie

Parintii acuza medicul de familie ca n-a facut vaccinul cum trebuie. Vaccinul a fost facut de o asistenta, supravegheata de un medic de familie din localitatea Schitu, OLt. Parintii spun ca dupa vaccin, copilul nu si-a mai putut misca picioarele.
Parintii bebelusului sunt disperati, mai ales ca, nimic nu prevestea ce avea sa li se intample.
“Trece din patul asta de-a busilea in celalat pat. Mi-as vinde si un rinichi numai sa-mi vad copilul bine. Se sperie copilul cand l-am pus si merge ca un sarpe”, a povestit tatal copilului.
Medicii din Slatina i-au pus diagnisticul de paraplegie flasca, o boala care are consecinte pe viata. Acum, toate sperantele parintilor sunt medicii din Bucuresti.

REALITATEA.NET

5 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Da, trebuie multa intelepciune si lumina de la Bunul Dumnezeu pentru a lua decizii in ziua de astazi. De aceea orice decizie trebuie insotita de multa rugaciune si comunicarea permanenta cu parintele duhovnic. Informatii gasim destule, numai sa cautam :
  http://www.pentruviatacluj.ro/vaccinuri-inutile-si-periculoase
  http://www.thinktwice.com/
  etc.
  Dumnezeu, Maicuta Domnului si toate cetele ceresti sa aiba grija de copilas si sa le dea putere parintilor sa depaseasca momentul!

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Daca cunoaste cineva familia sa le spuna ce scrie aici: http://www.orthomed.com/polio.htm
  Este posibil sa se poate vindeca. Trebuie tratament cu vitamina C intravenos sau pe cale orala. In cel mai rau caz, daca nu isi permit, cu sucuri de fructe toata ziua(mere, morcov, etc). Doamne ajuta!

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu va mai vaccinati copii va veni o vreme cand carnetele de vaccin vor fi considerate un genocid asupra copiilor....totul este o afacere

 1. Pingback: Nu e de gluma: Un bebelus din Slatina, paralizat in urma unui vaccin impotriva poliomelitei | Idei pentru Viata

 2. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (16.11.2011) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*