Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul!

Scriam acum 2 zile urmatoarele: Campaniile de vaccinare din tara noastra au fost, in utimii ani, invaluite in scandal. Fie ca a fost vorba despre o actiune esuata, precum cea desfasurata in cazul imunizarii fetitelor contra HPV, fie ca a fost vorba despre sume irosite pe fabricarea unor seruri cu probleme, putem spune ca Ministerul Sanatatii a aruncat pe fereastra mai bine de patru milioane de euro.

Si faptul ca alte 350.000 de doze de vaccin antigripal au fost gasite cu concentratie scazuta la tulpina B, astfel ca, din cele un milion de doze cumparate de Ministerul Sanatatii de la Institutul Cantacuzino, 700.000 de fiole au probleme.

Dar ceea ce se urmareste este distrugerea cu totul a industriei farmaceutice romanesti, pentru a se promova medicamentele straine. Mai mult, se urmareste privatizarea totala a sectorului de Sanatate din Romania, folosindu-se mijloace murdare de discreditare si santaj.

In ce priveste vaccinurile, trebuie stiut ca sunt o eroare medicala, ce poate lasa sechele grave pe tot restul vietii. Asadar, NU VA VACCINATI!

Cititi in articolele de mai jos amanunte despre riscurile vaccinurilor:

2 comments

  1. Pingback: Atentie la capcana! Stirile abunda legat de ineficacitatea vaccinurilor…romanesti, spre a le promova pe cele straine! NU VA VACCINATI cu niciunul! « RO Stirea.ro

  2. Pingback: ARTICOLE BLOGURI ORTODOXE (18.01.2012) « Saccsiv's Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*