Mitropolitul Serafim de Pireu demască homeopatia ca fiind demonică

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2sZzjFW0Tkg]

Multi crestini ortodocsi practica homeopatia si multi parinti isi trimit copii la asa zisii medici homeopati care sunt defapt vrajitori.
Mitropolitul Serafim de Pireu a accentuat faptul ca homeopatia este o practica magica demonica ce face parte din miscarea New Age.
Cine merge la homeopati asa zisi crestini sau asa zisi medici nu face altceva decat sa se distruga sufleteste si mai ales sa distruga sufleteste pe copii care intra pe mana homeopatilor.

| OrtodoxiaUniversala

25 comments

 1. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Articol foarte important. Mulțumim MITROPOLITULUI SERAFIM DE PIREU.

  Admin am o întrebare: codurile de bare care nu au cele trei bare de siguranță care se prelungesc în jos pot fi acceptate de exemplu la examenul de definitivat, unde fiecare primește un cod propriu care conține numele candidatului și codul numeric personal ? Și carnetele de conducere au un astfel de cod de bare care nu are cele 3 bare de siguranță. Conțin și aceste coduri de bare diferite de cele de pe produse EAN-13 sau UPC cei trei de șase ?
  Mulțumesc!

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Lupta impotriva codurilor de bare e mai greu de dus.. deja sunt prea raspandite.. daca poti sa eviti folosirea lor e bine, daca nu macar actele cu cip sa nu le accepti, iar permisul de conducere are cip, pe langa acel cod de bare

   • Traiasca Legiunea si Capitanul!

    OFF TOPIC - FOARTE IMPORTANT!

    http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/02/megaafacerea-microsoft-s-a-parafat-prin-adrian-nastase-cand-victor-ponta-era-seful-corpului-de-control-al-guvernului/

 2. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  tanase commented on IPS Serafim de Pireu despre cipuri si despre lepdare. Lepadarea se face constient!.

  in response to Theologie Patristica:

  Care Apocalipsa prietene? Cea in care spune ca pecetea si lepadarea vin dupa inchinarea la fiara si sunt puse de frunte sau pe mana dreapta? Sau apocalipsa inventata de voi in care pecetea si lepadarea vin si prin documente? In Apocalipsa e un avertisment: “Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va [...]

  Theologie Patristica on 22 septembrie 2014 la 2:02 am said: “Deci cipurile au implicatii sociale, in nici-un caz teologice sau apocaliptice” – Gresit! Cipul are implicatie TEOLOGICA, ECONOMICA si SOCIALA. Caci chiar Apocalipsa spune ” Încât nimeni SA NU POATA (obstructionare) CUMPARA sau VINDE (comert – economie), DECAT (conditionare) numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”.
  Cipul ARE implicatie teologica – ceea ce nu intelegi tu cat si ceilalti ierarhi este faptul ca VOI (unii preoti si ierarhi eretici) nu priviti la INTENTIA PE CARE O ASCUNDE in realitate ACEST CIP. Tine minte bine acest cuvant; INTENTIA! Parintele Proclu spunea ca “cipul asta are si cornite”, pai cine e atat de naiv sa caute “cornitele” din cip? S-a referit la INTENTIE, evident!
  Parintele Cleopa, printre altele mai spunea; “Ce vreau să vă mai spun! În treapta a doua a păcatului, când facem fapta bună cu SCOP rău, fapta bună nu este bună.” Cipul poate sa aiba aplicatii bune nenumarate dar, … SCOPUL, in final care e SCOPUL acestor “fapte bune”?
  “Aste-s inselarile cele mai mari: sa faci pe haiducul si sa crezi ca l-ai gasit pe antihrist si pecetea lui.” – Comparatia asta cu “sa faci pe haiducul” sau “haiducie” e de la unii ierarhi eretici citire! Cuvinte de genul “haiduc”, taliban”, “fanatic”, “habotnic”, “bigot” etc. fac parte din arsenalul lingvistic al ierarhilor si popilor “iecumenisti”. “Asta nu e altceva decat un SEMN al SLABIRII credintei celei adevarate.” – Ai hotarat tu cum ca ACESTA e un SEMN de slabire in credita sau il pui din stomac? “Sfintii Parinti nu aveau pasiuni de genul”. – Serios? Ia mai documenteaza-te! “Pentru ei primordiale erau dreapta credinta si dreapta traire care te feresc si de antihrist, nu sa demonizeze tot ce le iesea in cale”. – QED! Tragi concluzii pripite, gandire premeditata tipica unui eretic. Dupa mintea ta, acesti “voi” nu fac altceva decat ca “demonizeaza TOT CE-I IESE IN CALE”? Adica fara a exista nici un fel de discernamant, tu esti de fapt “pastratorul tezaurului credintei”, ce mai… Exagerezi!
  Mai sus zici; “Sau apocalipsa inventata de voi in care pecetea si lepadarea vin si prin documente?” – sapa si tu un pic mai mult si roaga-te lui Dumnezeu sa-ti descopere si tie cu ce scop se fac in realitate toate aceste documente biometrice, poate Bunul Dumnezeu se va milostivi si de unul ca tine.

 3. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  COMENTARIU 2 NEPOSTAT DE ANDREI DINU, PE CARE EU L-AM PRIMIT ÎNSĂ:

  tanase commented on IPS Serafim de Pireu despre cipuri si despre lepdare. Lepadarea se face constient!.

  in response to Theologie Patristica:

  Care Apocalipsa prietene? Cea in care spune ca pecetea si lepadarea vin dupa inchinarea la fiara si sunt puse de frunte sau pe mana dreapta? Sau apocalipsa inventata de voi in care pecetea si lepadarea vin si prin documente? In Apocalipsa e un avertisment: “Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va [...]

  @ Ana, Elisabete si alte babete – de ce nu stai la cratita unde iti este locul? Esti mishtocara mamaie, asa e? Cu siguranta esti genul de “gospodina” care se holbeaza pe “feisbuc” in timp ce trage cu pofta din tigare, invarte o clatita in tigaie si mesteca in ceaunul cu fasole, vorba cantecului; “fata mamii harnica era/ patru treburi ea facea/ mulgea vaca si canta/ se pi… si se ca…”. Ai grija cu bliIAdul ca … te arzi! Am folosit majusculele tocmai pentru a pune accentul pe anumite cuvinte-cheie ce sunt argumente valide folosite in teologia sfintilor parinti. Eu nu pot folosi bold, italic sau underline, pentru aceasta am folosit majuscule, pricepi ceva mamaie? Evident am intuit nivelul intelectual al admin, tocmai de aceea am accentuat prin folosirea majusculelor.
  Stimabile admin, fara suparare dar esti mai slab decat mi-am inchipuit ca poti sa fii!
  Carevasazica dumneata spui “Mi-ai aratat cum nu esti de acord cu ce am spus, dar evident, fara sa argumentezi!”, deci demonstratia facuta de mine referitoare la INTENTIA cat si SCOPUL real al acestor cipuri, pentru tine nu sunt considerate argumente??? Domnu’ dar dumneata habar nu ai ce inseamna ARGUMENT! Spui cu o naivitate naucitoare “fara sa argumentezi” cand de fapt nu stii nici macar banala definitie a argumentului.
  ARGUMÉNT, argumente, s. n. 1. Raționament, DOVADA adusă în sprijinul unei afirmații.
  Pai referintele, facute de mine, la SCOP si INTENTIA reala a cipului nu sunt altceva decat DOVEZI sau ARGUMENTE! Insasi Sfintii Parinti folosesc aceste notiuni de “scop” si “intentie” cand se refera la fapte.
  Admin hai sa te fac un exercitiu de logica si argumentare (ca pt tine);
  1. Buletinele, permisele auto, cardurile de sanatate, etc. au CIP.
  2. SCOPUL si INTENTIA cipului (din aceste acte) este unul … (haide hotaraste tu daca e bun sau rau).
  3. Deci aceste acte cu cip sunt … (asa cum ai hotarat la pct.2)
  Iti confirm ca aceste cipuri, printre altele, au rol de CONSTRANGERE, de fapt tu asta nu pricepi.
  Adica, nu ai CIP, nu esti in SISTEM, inseamna ca NU EXISTI si deci NU AI SA POTI CUMPARA, VINDE, AVEA ACCES LA MEDICAMENTE, CONDUCE MASINA ETC. – constrangere!
  Fara suparare dar esti foarte slab din punct de vedere al logicii, nu esti in stare sa observi lucruri evidente, daramite chestii de finete!
  Pe mamaia … aia Elisabette, care vorbeste de pe perete, ar trebui sa o iei in echipa ta de aplaudaci ca stie sa-ti tina isonul!
  Fii pe pace, nu o mai postez nimic pe aici.

 4. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Andrei Dinu este subalternul preotului Matei Vulcănescu. Într-un comentariu, îi săruta dreapta..., îi arăta o cinste deosebită. Oricum știam că A. D. este vocea pr. M. V.

 5. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Theologie Patristica on 27 septembrie 2014 la 5:03 pm said:

  Ce urmaresc Iacoboaie? Zi noile supozitii.

  iacoboaieradu2014 on 27 septembrie 2014 la 11:15 pm said:
  Comentariul tău e în așteptare.

  Ce urmăriți este desigur secret. Nu ghicesc eu gândurile dumitale. Dar putem deduce anumite aspecte. Cine ar spune stimabile ce urmărește el în ascuns? Trebuie să fii nebun să faci așa ceva.
  Dar vă spun, ca să nu muriți de curiozitate numai câteva scopuri pe care cred că le urmăriți destul de tenace.
  Încercați să vă faceți cât mai cunoscut, să găsiți adepți ai teoriei acceptării fără probleme a cipurilor RFID de urmărire și control și care să vă susțină în realizarea următorului scop.
  În al doilea rând, aveți ordin să propagați în blogosfera ortodoxă această smintitoare teorie, care chipurile se bazează pe Sfinții Părinți… Logic. Pentru că aproape toate blogurile ortodoxe se opun cipuirii oamenilor, ca și cum am fi animale necuvântătoare sau oameni spălați pe creier, adică zombie.
  va urma

 6. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Multi parinti fac multe lucruri gresite. De exemplu isi duc copiii in acest sfarsit de saptamana la "targul de astrologie" adica la tot felul de posedati ca sa la ghiceasca in stele. De ce? Pai daca asa au vazut reclama "la stiri" la televizor. Asta vara de exemplu parintii erau invitati de nu stiu care post de radio sa mearga cu copiii la Sarmisegetuza Ulpia Traiana unde se adusese statuile zeitatilor romane si care trebuiau venerate pentru a se intelege civilizatia romana. Am auzit cu urechile mele la radio! Asa s-a ajuns intr-o tara ortodoxa unde s-a murit pentru Hristos.

 7. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Theologie Patristica on 27 septembrie 2014 la 11:35 pm said:

  ,,Ce urmăriți este desigur secret. Nu ghicesc eu gândurile dumitale. Dar putem deduce anumite aspecte. Cine ar spune stimabile ce urmărește el în ascuns? Trebuie să fii nebun să faci așa ceva.
  Dar vă spun, ca să nu muriți de curiozitate numai câteva scopuri pe care cred că le urmăriți destul de tenace.
  Încercați să vă faceți cât mai cunoscut, să găsiți adepți ai teoriei acceptării fără probleme a cipurilor RFID de urmărire și control și care să vă susțină în realizarea următorului scop.
  În al doilea rând, aveți ordin să propagați în blogosfera ortodoxă această smintitoare teorie, care chipurile se bazează pe Sfinții Părinți… Logic. Pentru că aproape toate blogurile ortodoxe se opun cipuirii oamenilor, ca și cum am fi animale necuvântătoare sau oameni spălați pe creier, adică zombie.”

  Esti paranoic ca de obicei Iacoboaie. Teoria conspiratiei v-a imbolnavit creierele. Pentru toate calomniile impotriva persoanei mele, iti doresc sa te judece si pe tine Dumnezeu asa cum ma judeci tu pe mine!
  Si apropo, nu am zis nicaieri ca sustin cipuirea oamenilor. Dar nu-ti mai dau explicatii, pentru si tu, ca si stop rfid, esti istorie pe blogul asta. Imprastie-ti mizeriile prin alte parti, eu te-am suportat destul si pe tine si paranoia ta si mizeriile tale nenorocite aruncate asupra mea. Cel care te-a facut “cretin” pe blogul acvila ortodoxa are mare dreptate. Nu te-a jignit cu nimic, a spus un mare adevar de care, din pacate, eu m-am prins prea tarziu. Eu am vrut un dialog sincer si bazat pe seriozitate cu tine, dar din pacate nu ai cu cine. Dar mai bine ma tarziu decat niciodata…

  iacoboaieradu2014 on 27 septembrie 2014 la 11:52 pm said:
  Comentariul tău e în așteptare.

  ,,Esti paranoic ca de obicei Iacoboaie. Teoria conspiratiei v-a imbolnavit creierele.”

  Tocmai pentru că există cu certitudine un plan de obținere a puterii totale la nivel global și o dominare a tuturor statelor și indivizilor, TEORIA CONSPIRAȚIEI ESTE EXPIRATĂ…
  DIMPOTRIVĂ, LA ORA ACTUALĂ EXISTĂ PREA MULTE DATE ȘI INFORMAȚII CARE NE ARATĂ ADEVĂRUL, NUMAI CĂ DUHUL NU VĂ LASĂ SĂ-L VEDEȚI ȘI SĂ-L ÎNȚELEGEȚI. PÂNĂ ȘI SERVICIILE SECRETE NU AU CURAJ SĂ SPUNĂ PE FAȚĂ ÎN RAPORTURILE PE CARE LE FAC CĂTRE PARLAMENT.
  Dar de evreii sioniști ați auzit? Ați măcar o dată o carte despre oculta mondială, dar nu una promovată de masonii înșiși?…

 8. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  CUM ERA DE AȘTEPTAT, ULTIMUL COMENTARIU NU A FOST POSTAT. ALTELE AU FOST ȘTERSE. ASTA ESTE POLITICA BLOGULUI POMPOS DENUMIT ORTODOXIE TRADIȚIONALISTĂ ȘI THEOLOGIE PATRISTICĂ...

 9. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/28/frati-romani-treziti-va-pentru-ca-vine-mare-urgie-peste-noi-radu-iacoboaie-28-septembrie-2014/

 10. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Doamne ajută,

  Știți ceva de fratele Saccsiv?! De vreo 3 zile nu mai este nicio activitate pe site-ul său: nici articole noi, nici comentarii noi, nimic. Parcă cineva iar fi dat freeze.

  Doamne ajută.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   fratele Saccsiv nu are posibilitatea de a se conecta la internet. Revine zilele acestea.

 11. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/28/cum-se-folosesc-unii-de-vorbele-parintelui-porfirie-kavsokalivitul-radu-iacoboaie-28-septembrie-2014/

 12. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Fratilor, are careva idee ce s-a intimplat cu adminul blogului saccsiv ? Mai ales ca vad ca pe aici comenteaza un frate care de asemenea era foarte activ si pe acel blog...ma refer la fratele Radu Iacoboaie. De joi noaptea (25 sept), adminul blogului saccsiv nu a mai intrat pe blog...Ma tem sa nu se fi intimplat ceva rau...ca de exemplu arestat, sau Doamne fereste chiar mai rau...

  Doamne ajuta!

 13. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Frate Gabriel, deci actualul permis are cip?
  Unde este pozitionat?
  Eu am verificat, dar nu se vede . Stii din surse sigure?

 14. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/29/doua-rugaciuni-ale-sfantului-parinte-gheorghe-calciu-dumitreasa-de-pe-site-ul-crestinortodox-ro/

 15. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Nu prea mi-a placut pozitia Mitropolitului Serafim de Pireu fata de cipuri. De aceea, postez si aici comentariul urmator:

  Ne indreptam spre sclavia electronica. Sclavul este sclav si nu are nevoie de nume, ci doar de numar. Hristos S-a rastgnit pentru noi pentru a fi liberi, nu sclavi. Sistemul lucreaza cu viclesug pentru a se ajunge de la nume la numar. Atunci cand se pune problema sa primim ceva, indiferent ce, pe mana dreapra sau pe frunte fara de care nu putem nici vinde, nici cumpara, trebuie sa ne amintim cuvintele Apocalipsei. Fara panica, ci doar cu trezvie constanta pentru a reusi sa facem voia lui Dumnezeu.

  ,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase" (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

  S-a demonstrat legatura dintre cip si semnul 666 si in cartea urmatoare:
  http://apologeticum.files.wordpress.com/2009/01/apocalipsa13.pdf
  E foarte important cum este intitulat capitolul 13 din Apocalipsa: ,, Fiara care se ridica din mare defaimeaza pe Dumnezeu si da razboi sfintilor. O alta fiara, proorocul mincinos, se ridica din pamant. Numele celei dintai este 666." De aici deducem ca este vorba despre doua fiare. Cea care se ridica din mare si da razboi sfintilor si al carei numar este 666 sunt duhurile rele care actioneaza prin oameni si dau razboi sfintilor. Oare nu cumva fiara iesita din mare lucreaza chiar si prin unii dintre noi atunci cand dam razboi sfintilor? De ce sa ascultam sfaturi corecte politic si neglijand avertizarile sfintilor?

  ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.'' Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11

  Deci numarul 666 este in legatura stransa cu fiara care apare din mare, adica duhurile necurate. Adica, mai exact, cea dintai fiara va lucra direct prin oamenii stapaniti de aceste duhuri necurate. Eu sunt doar o mireanca proasta, dar asa inteleg Apocalipsa. Fiara cea dintai nu numai ca lucreaza, dar si-a pefectionat metodele, este din ce in ce mai eficienta. Căti sfinti a ucis miseleste sau mai pe fata in ultimii cincizeci de an! N-o vedem, dar ea exista si tare se mai teme de Molifte si de oamenii virtuosi.

  Asadar, lupta noastra este cu fiara din noi in primul rand. Sa nu ne facem apostoli ai fiarei cele nevazute indemnanad lumea sa-si ia un numar al carui semn este 666 si sa nu ne lipim prea mult de cele materiale. Scopul vietuirii crestine este dobandirea Duhului Sfant, nu dobandirea bogatiilor si aplacerilor. Daca o biruim pe aceasta si dobandim Duh Sfant, atunci putem face fata provocarilor necuratului. Traim vremuri de cernere.

  Prorocul mincinos, cea de-a doua fiara, va aparea cand va ingadui Dumnezeu si cand pecetluirea se apropie de faza finala.

  ,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunosccute." '' Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4.

  Asa cum ne sfatuiesc Sfintii Paisie Aghioritul si Lavrentie de Cernigov, acceptarea documentelor cu microcip constituie o CADERE, din care nu ne vom putea reveni atunci cand se va pune problema acceptarii microcipului implantat.

 16. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  OFF TOPIC - ARTICOL IMPORTANT

  http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/09/30/caracatita-mafiei-a-coruptei-la-nivel-inalt-este-cea-care-a-scufundat-romania-in-saracie-radu-iacoboaie-30-septembrie-2014/

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   OFF TOPIC - ULTIMUL ARTICOL

   http://raduiacoboaie.wordpress.com/2014/10/01/ar-trebui-ca-ortodocsii-sa-se-implice-mai-mult-in-viata-cetatii-si-in-politica-din-romania-radu-iacoboaie-1-octombrie-2014/

 17. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  1. nanotehnologie-nanometrica (a milioana parte din milimetru)) – tehnologie ce se bazează pe abilitatea de a construi structuri complexe la nivel atomic folosindu-se de sinteza mecanică, ce poate fi inserata in profunzimile atomice ale organismului prin intermediul vaccinurilor, anesteziilor si medicamentelor.

  2. cip RFID pasive (fara baterie) – dispozitiv electronic incastrat in carduri de banca, acte de identitate, carduri de sanatate, bancnote, cartele telefonice sau alte produse

  3. cip RFID active sau biocip (cu baterie) – dispozitiv electronic detectabil si citit de la mare distanta, incastrat in trupul uman (in mana sau in cap/frunte)

  ASADAR, STIM CE INSEAMNA PECETE APOCALIPTICA!

  ” Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? '' (1 Corinteni VI-19)

 18. Traiasca Legiunea si Capitanul!

  Cand provocam moartea duhovniceasca a cuiva cum se cheama asta?
  Vai de cel prin care vine sminteala!
  Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem greselile. Tare as vrea ca la judecata sa avem constiinta impacata si sa primim raspuns bun din partea lui Hristos. Din pacate, nu putem fi si cu Dumnezeu si necuratul.
  Fiara iesita din mare care da razboi sfintilor are deja multi apostoli si, asa cum spunea parintele Adrian Fageteanu, solutii colective nu exista, caci nu mai stii cu cine stai de vorba. As indrazbi sa spun ca aceasta fiara este chiar masoneria. E uluitor cum duhurile rele smintesc crestinii transformandu-i in slugi ale satanei prin masonerie, comunism si post-modernism!
  E sfasietor sa vedem crestini, preoti si mai ales ierahi care se prefac ca nu inteleg niste paragrafe clare din Apocalipsa, pentru a-si sminti semenii.
  Ce e greu de inteles? Deschidem Biblia si citim . Nu avem voie sa primim nicio inventie care contine un numar de om al carui semn este 666 si care se poate aplica pe mana dreapta sau pe frunte si fara de care nu putem vinde, nici cumpara. Punct. Cine nu vrea sa inteleaga n-are decat sa faca invers.
  Fiecare om este dator sa se informeze, caci exista surse.

  • Traiasca Legiunea si Capitanul!

   Fiara intai sunt imperiile lumii. Fiara a doua este sistemul acesta de final.

   http://adevarulhristic.wordpress.com/2014/09/09/problema-definitivata-a-cipului/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*